Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne by to tiež vadilo
A napr. aj môjmu mužovi by vadilo, keď k nám príde návšteva a mne by všetko presvitalo
(inak doma chodím bez podprdy).
No mne by hlavne vadili tie ich večerné návštevy…načo? Ja by som to zrušila
Veď máte deti, venujte sa im a sebe navzájom, s mužom si zahraj karty. Brat s priateľkou nech prídu na návštevu cez deň a slušne oblečení
Proste, ja by som také návštevy večer nezniesla…mám rada súkromie a intímnu zónu
![]()
@SIMONA1234 píše:
„Na slunci“…???Se TOMU říká SLUNCE, jo…???
Vzpomněla jsem si na perfektní herečku Růžičkovou ![]()
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
Nojo, ale to je prostě tvůj problém a nikoliv její… takže spíš budeš muset zapracovat na sobě.
Tak se prostě rovnou zeptej manžela zda postřehl a co na to říká. Třeba to řešíš jen ty.
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Lucamimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina
Spousta žen i venku chodí bez podprsenky, pokud se bojíš, že s tvým mužem šlehne pohled na prsa pod tričkem, tak by nesměl z domu. Vybral si tebe? vybral, tak ostatní mu jsou asi fuk, ne? My bysme se s mužem tomu zasmáli
Anebo máš z ní pocit, že se chce předádět, případně tvému muži zalíbit? To by si všiml i bratr, ne?
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
Tak jestli ji máš ráda a ona tebe, tak jí to řekni rovnou. Že na to nejsi zvyklá a vadí ti to.
@sissi79 Kdybych tušila, že se dostavíš, napsala bych, že jí vypráskám bičem…
promiň… ![]()
Není větší problém spíš v tom že ona je má pevné ve svým věku a tvůj chlap se rád podívá? ![]()
Nechápu to, je doma… taky chodím doma bez podprsenky. Asi závidíš, že si to může dovolit, co?
@SIMONA1234 píše:
@sissi79 Kdybych tušila, že se dostavíš, napsala bych, že jí vypráskám bičem…promiň…
Tak snad se na příště víc sladíme ![]()
@Anonymní píše:
nikomu a nijak nic nerikat - srovnat si to sama se sebou…
@boball píše:
V tom případě bude o tobě brzy založeno nové téma![]()
@Anonymní píše:žárlíš, děláš si peklo jen svojí upjatostí. To je pro vztah a náhled chlapa na tebe tisíckrát horší než když potenciální švagrový občas jukne na bradavku.
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Lucamimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina
Jako narovinu.. je jí 21, prsa pevný, ne po kojení, zemská přitažlivost nulová.. Jestli ještě velký… ![]()