Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
1.9.14 21:05

Mne by to tiež vadilo :nevim: A napr. aj môjmu mužovi by vadilo, keď k nám príde návšteva a mne by všetko presvitalo :mrgreen: (inak doma chodím bez podprdy).
No mne by hlavne vadili tie ich večerné návštevy…načo? Ja by som to zrušila :nevim: Veď máte deti, venujte sa im a sebe navzájom, s mužom si zahraj karty. Brat s priateľkou nech prídu na návštevu cez deň a slušne oblečení :mrgreen: Proste, ja by som také návštevy večer nezniesla…mám rada súkromie a intímnu zónu :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@SIMONA1234 píše:
„Na slunci“…??? 8o Se TOMU říká SLUNCE, jo…??? :mrgreen:

Vzpomněla jsem si na perfektní herečku Růžičkovou  ;)

• Citovat
  • Upravit
101531
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

Nojo, ale to je prostě tvůj problém a nikoliv její… takže spíš budeš muset zapracovat na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966

Tak se prostě rovnou zeptej manžela zda postřehl a co na to říká. Třeba to řešíš jen ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

Spousta žen i venku chodí bez podprsenky, pokud se bojíš, že s tvým mužem šlehne pohled na prsa pod tričkem, tak by nesměl z domu. Vybral si tebe? vybral, tak ostatní mu jsou asi fuk, ne? My bysme se s mužem tomu zasmáli :) Anebo máš z ní pocit, že se chce předádět, případně tvému muži zalíbit? To by si všiml i bratr, ne?

• Citovat
  • Upravit
28272
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

Tak jestli ji máš ráda a ona tebe, tak jí to řekni rovnou. Že na to nejsi zvyklá a vadí ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346

@sissi79 Kdybych tušila, že se dostavíš, napsala bych, že jí vypráskám bičem… :oops: promiň… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79

Není větší problém spíš v tom že ona je má pevné ve svým věku a tvůj chlap se rád podívá? 8)

• Citovat
  • Upravit
550
1.9.14 21:06

Nechápu to, je doma… taky chodím doma bez podprsenky. Asi závidíš, že si to může dovolit, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.9.14 21:06
@SIMONA1234 píše:
@sissi79 Kdybych tušila, že se dostavíš, napsala bych, že jí vypráskám bičem… :oops: promiň… :mrgreen:

Tak snad se na příště víc sladíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
120
1.9.14 21:07
@Anonymní píše:

nikomu a nijak nic nerikat - srovnat si to sama se sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.9.14 21:07
@boball píše:
V tom případě bude o tobě brzy založeno nové téma :pankac: :mrgreen:
:mrgreen: i s fotodokumentací?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.9.14 21:08
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina
žárlíš, děláš si peklo jen svojí upjatostí. To je pro vztah a náhled chlapa na tebe tisíckrát horší než když potenciální švagrový občas jukne na bradavku.
A doporučuju vyrazit v tričku bez podprdy ven, možná pak zjistíš, proč ji nenosí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79

Jako narovinu.. je jí 21, prsa pevný, ne po kojení, zemská přitažlivost nulová.. Jestli ještě velký… ;)

• Citovat
  • Upravit
15052

@Tiger-lily všechno je možné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat