Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
1.9.14 21:30
@cher píše:
@Janha No takhle, já bych taky nešla bez podprdy nikam a to mám malá prsa, takže mi nic nevisí, ale cítila bych se hloupě. Ale spíš myslím, že jakkoli to bude řešit zakladatelka, tak to bude trapárna, pokud se necítí trapně ta holka, tak ať chodí třeba nahá. Jak jsem psala, my bychom se tomu s chlapem zasmáli. Lidi jsou s různým vkusem a kolikrát si myslí, že jim to sluší a okolí si to nemyslí

Přesně!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.9.14 21:31
@Anonymní píše:
no já ji k sobě domů nezvu, oni chodí sami, prostě když chtějí příjdou, nevadí mi to, ale to jestli tu chodí polonahá nebo ne to mě tedy vadí..a jediné co chci je, aby si zakryla intimní místa na svém těle, nic jiného, ať si chodí nenamalovaná, neupravená, v teplákách nebo v kraťasech to mi je fuk. A když jde někdo do obchodu tak ať si jde, potkám ho a zase jde pryč a už ho nevidím, ale jetliže mám být v přítomnosti někoho komu čouhají bradavky celý večer, tak mi to prostě vadí, třeba u moře je mi to jedno, toho člověka neznám, nestýkáme se spolu, nejsme spolu často nic..tohle je prostě,,cizí" žena (není to moje sestra, moje švagrová,..) a nejsem s ní sama, je tu i můj manžel a moje zatím ještě malé děti. A navíc jsem u sebe doma..ona je tu na návštěvě, takže si myslím, že to ani není vhodné..toť můj názor. Je mi jedno jestli vám by to nevadilo, mě to vadí, jen nevím jak to vyřešit.. ale koukám, že jsem si vybrala blbý fórum na tento a vím, že MŮJ problém..nemusíte mě tu říkat, že je ten problém můj, neb to vím.

Máš asi jen 3 možnosti…

1. promluvit si s ní mezi čtyřma očima
  2. neřešit to, ignorovat
  3. sundat si jí taky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Callipo90 píše:
Kokršpanělí uši??? :lol:

Ty jo, ale ne každej má kokršpaněla :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Někdo má i ty 4ky pevný. ;)

• Citovat
  • Upravit
26270

Je to tvůj problém, to je pravda. Hezký na tom je, že řešíš „jen“ takový problém a ne fakt nic závažného, i když toto pro tebe závažné je… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
1.9.14 21:32

Zakladatelko, máš-li dobrý vztah s bratrem, tak mu to řekni. Že je ti to nepříjemné, jestli by nebyl tak laskavý a něco jí neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 21:33
@Janha píše:
Tak ja zas proti davu, no skoro jako dycky.
Nechapu ty vase kraktozrake (slusne receno) soudy :zed: :nevim: ze zakladatelka zarli ci je ma po detech vytahany a ja nevim kdesi cosi. Nevim jak vy, ale ja i kdybych mela prsa vystavni, coz uz bohuzel po kojeni nemam, tak si na navstevu, byť ve stejnym baraku rozhodne si vezmu komplet spodni pradlo a tim myslim i podprsenku. Je to jako by prisla jen v kalhotkach a to byste snad zadna nesla. Nebo by vam treba bylo zcela sumak, kdyby pritel vasi sestry s vami obcas vecer hral karty ve trenkach a penis mu sel videt?
Nejsem pruderni a doma at si kazdy dela co chce, ale to ze bydli ve stejnym baraku a ona ta dotycna tam nebydli neznamena, ze chodim na navstevu oblecena neoblecena. Mne by to taky nebylo prijemne.
Zakladatelko, jestli mate normalni vztah, jak jsi psala, rekni ji, ze potrebujes pomoct v kuchyni treba s jednohubkama a rekni ji to na rovinu, ze jako fakt dobry, ale ze ti to neni uplne prijemny. Mela by to normalne pochopit.

jéé děkuju moc!!! :hug: :hug: :hug: :hug: jsem ráda, že jsi napsala, neb si tu připadám jak UFO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2997
@j.a.n.i1 píše:
Myslíš, že by to někomu vadilo :mrgreen: když já mám vlastní kancelář… a počítač snad nepohoršuju.

tak pokud mas vlastni kancl nebo kancl se samejma chlapama, pak se tu o sobe nic nedoctes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973

@j.a.n.i1 Já nevím, jak ty, ale mě když něco vadí, tak to řeknu, to je celý a je mi fuk, co si o tom ten druhý myslí, proč se deptat něčím, co můžu vyřešit hned a na místě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@cher píše:
@Janha No takhle, já bych taky nešla bez podprdy nikam a to mám malá prsa, takže mi nic nevisí, ale cítila bych se hloupě. Ale spíš myslím, že jakkoli to bude řešit zakladatelka, tak to bude trapárna, pokud se necítí trapně ta holka, tak ať chodí třeba nahá. Jak jsem psala, my bychom se tomu s chlapem zasmáli. Lidi jsou s různým vkusem a kolikrát si myslí, že jim to sluší a okolí si to nemyslí

Kdybych měla malý, tak bych se blbě cítila v té podprdě. Na co brát kozodrž na Áčka? Když tam stejně nic není :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1586
1.9.14 21:34

8o Já myslela, že chodí oblečená, JEN nemá podprsenku a ono asi jinak :mrgreen: Jsem asi divná, když nesleduju cizí prsa a nehledám bradavky? Ale aspoň jí nikde nic nečouhá, nezařezává se a žádný trapasy s nepadnoucím prádlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@Krasavicaa píše:
Ty jo, ale ne každej má kokršpaněla :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Někdo má i ty 4ky pevný. ;)

Však to byl vtip ;) já mám 5 a dovolím si tvrdit, že jsou zatím pevná, tvrdí to i muž, ovšem co bude po dětech, to si nechci představovat :lol: to je asi jediná nevýhoda větších prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Krasavicaa píše:
Kdybych měla malý, tak bych se blbě cítila v té podprdě. Na co brát kozodrž na Áčka? Když tam stejně nic není :nevim: :nevim: :nevim:

Jsou zvětšovací kozodržky, né…??? :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 21:35
@Anonymní píše:
no já ji k sobě domů nezvu, oni chodí sami, prostě když chtějí příjdou, nevadí mi to, ale to jestli tu chodí polonahá nebo ne to mě tedy vadí..a jediné co chci je, aby si zakryla intimní místa na svém těle, nic jiného, ať si chodí nenamalovaná, neupravená, v teplákách nebo v kraťasech to mi je fuk. A když jde někdo do obchodu tak ať si jde, potkám ho a zase jde pryč a už ho nevidím, ale jetliže mám být v přítomnosti někoho komu čouhají bradavky celý večer, tak mi to prostě vadí, třeba u moře je mi to jedno, toho člověka neznám, nestýkáme se spolu, nejsme spolu často nic..tohle je prostě,,cizí" žena (není to moje sestra, moje švagrová,..) a nejsem s ní sama, je tu i můj manžel a moje zatím ještě malé děti. A navíc jsem u sebe doma..ona je tu na návštěvě, takže si myslím, že to ani není vhodné..toť můj názor. Je mi jedno jestli vám by to nevadilo, mě to vadí, jen nevím jak to vyřešit.. ale koukám, že jsem si vybrala blbý fórum na tento a vím, že MŮJ problém..nemusíte mě tu říkat, že je ten problém můj, neb to vím.

No tak jí to prostě řekni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.9.14 21:35
@LadyPet píše:
Mně by to taky nebylo po chuti :D Pokud s ní máš kamarádský vztah, odtáhla bych si jí bokem a řekla - Hele, ty nenosíš podprdu? :lol: - Jakákoliv její odpověď - Okey, ale není ti blbý chodit takhle naostro k nám?Jako dobrý, kozeny máš dobrý, ale přijde mi to divný, upřímně :)
Prostě bez křeči, ve srandě, odlehčeně alias jen mezi námi děvčaty - jako že ty to s ní myslíš dobře a dostat jí trochu do rozpaků, aby jí pak bylo trapně a příště už tak nepřišla :) Tak bych to udělala já..

Jako majitelka průrazných bradavek varuji, že odpověď může být i „Ale já podprsenku mám!“ Což pokračování rozhovoru trochu zkomplikuje.
Dotaz „Ty nemáš podprdu?“ mi byl položen (mužem a v dobrém), ač jsem měla podprsenku, košilku a svetr. Poněkud mě to tenkrát vyvedlo z míry, protože jsem si do té doby bradavky průběžně nesledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.9.14 21:36
@Anonymní píše:

Ale ona má tričko :nevim: tudíž zakrytý intimní místa :nevim: jako fakt nemůžeš nikomu diktovat, v čem má chodit oblíkanej, ani u vás doma :nevim: na to nemáš právo :nevim:

Když víš, že je to tvůj problém, co takhle na sobě zapracovat a nesnažit se holčinu předělávat?

Proč mám pocit, že ti ta holčina strašně leží v žaludku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová