Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
1.9.14 21:09

Ja bych ji nechala bejt. At si chodi jak chce. Chlapi cuci na zensky tak jako tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474

Nvm ze ji to neni treba blbe, ja bych si nedovolila chodit bez podprsenky..jedine kdyz jsem DOMA ve svem a nemam nikoho na navsteve, prijdu si treba i divne nebo neslusne kdyz ma nekdo prijit na pokec a ja tam sedim bez podprdy.. :mrgreen:. to proste neee.. t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677

Pokud má pěkná pevná akorát prsa, tak prosim :lol:… co se týče manžela, fakt bych to neřešila, takovejch koz ještě uvidí :lol: a pokud je normální, tak je mu to úplně šumák :) ale pokud holka chodí v průsvitném triku a má to jako vymáchaný fusekle, což maj i mladý holky, tak by mi to asi vadilo :) Pohled na takový prsa není nic moc a bohužel vás to nutí tam pořád koukat a v hlavě vám věží co si ta holka o sobě myslí a že byste jí nejradši obalili nějakou dekou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@sissi79 píše:
Jako narovinu.. je jí 21, prsa pevný, ne po kojení, zemská přitažlivost nulová.. Jestli ještě velký… ;)
:pocitac: :pocitac: Bič…jedině bič…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

Potíž je v tom, že když to začneš jakkoliv řešit, ať už přímo s ní, přes bratra nebo manžela, vždycky z toho vyjdeš jako kyselá žárlivá ženská. Možná by tudíž bylo nejlepší, kdybys to v sobě dokázala nějak zpracovat, proč ti to tak vadí…

• Citovat
  • Upravit
1008
1.9.14 21:10

@SIMONA1234 stejně jdou podle zakladatelky vidět, tak co. Politý budou max. trochu víc sexy :mrgreen: a dotyčnou tím vytrestá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
1.9.14 21:10

Zakladatelko, pokud jsi opravdu nesvá, tak to řekni bratrovi, že ti to opravdu vadí. Nebo to řekni jí, ale jak je vidět, bereš ji jen jako bratrovu píchačku a ne jeho družku. Víc rad asi není. Nebo ještě jedna, tu jsem už psala. Nezvi ji domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 21:11
@Deborah píše:
Mne by to tiež vadilo :nevim: A napr. aj môjmu mužovi by vadilo, keď k nám príde návšteva a mne by všetko presvitalo :mrgreen: (inak doma chodím bez podprdy).
No mne by hlavne vadili tie ich večerné návštevy…načo? Ja by som to zrušila :nevim: Veď máte deti, venujte sa im a sebe navzájom, s mužom si zahraj karty. Brat s priateľkou nech prídu na návštevu cez deň a slušne oblečení :mrgreen: Proste, ja by som také návštevy večer nezniesla…mám rada súkromie a intímnu zónu :lol: ;)

konečně někdo kdo chápe, že když jsem doma, tak chci mít určitý soukromí a nemusí mi to někdo narušovat. Večerní návštěvy nejsou pořád, byli tu teď nedávno, ale i tak jsem ráda, že se s někým na chvilku pobavíme. Také si myslím, že na návštěvu by se mělo chodit řádně oblečeno, ale tady to vypadá, že bez podprdy a téměř bez kalhotek pod sukní tu chodí každá druhá na návštěvu :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
  • Citovat
  • Upravit
2997
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

v tom pripade ji rekni vim, ze to asi tak neberes, kdyz chodis bez podprdy, jenze ja jsem v tomhle asi jina, pripada mi to divny. Nezlob se, ale kdyz jdes k nam, mohla by sis vzit podprsenku? Mne je to neprijemny, kdyz k nam chodis jen tak v tricku.
at to reknes jakkoliv, ona se nepochybne rekne brachovi a mozna se pobavi o tom, proc ti to vlastne vadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.9.14 21:12
@SIMONA1234 píše: :pocitac: :pocitac: Bič…jedině bič…

Tvůj? :mrgreen: já svůj pověsila na hřebíček :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3474

Jsem mladá, prsa mám hezké i po těhotenství a kojení - takže bych fakt neměla co závidět, ale kdyby se mi doma producírovala v podstatě cizí žena bez podprsenky, tak bych z toho nadšením zrovna neskákala. A to jsem hodně tolerantní člověk. Nevím, jak moc přímá jsi, ale možná jí to zkus říct narovinu, jestli ti to opravdu hodně vadí. Pokud je v pohodě, tak to překousne. :-) Nebo se nad to zkus povznést, pokud jí na ně manžel nečučí celou návštěvu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@klenice píše:
@SIMONA1234 stejně jdou podle zakladatelky vidět, tak co. Politý budou max. trochu víc sexy :mrgreen: a dotyčnou tím vytrestá.

Tohle udělat já, tak ten můj bude večer tak nadrženej, že bych s ním musela mít techtle, mechtle… :roll: vlastně jen techtle, bez mechtlí… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@marrlinka píše:
ono zalezi, jak to doma kdo ma. U nas by to nejspis dopadlo tak, ze ja bych rekla „tvl, videls to?“ a muz „ta je vystavovala jak na expo“ a ja bych mu nejspis rekla „to neslo se nepodivat, i ja jsem musela“ pak bychom protocili panenky, zasmali se a tim by to haslo. Jak rikam, zalezi, jak to doma kdo ma :nevim:

Tak by to asi proběhlo i u nás :lol:

• Citovat
  • Upravit
5271
@marrlinka píše:
v tom pripade ji rekni vim, ze to asi tak neberes, kdyz chodis bez podprdy, jenze ja jsem v tomhle asi jina, pripada mi to divny. Nezlob se, ale kdyz jdes k nam, mohla by sis vzit podprsenku? Mne je to neprijemny, kdyz k nam chodis jen tak v tricku.
at to reknes jakkoliv, ona se nepochybne rekne brachovi a mozna se pobavi o tom, proc ti to vlastne vadi :nevim:

přesně :palec:. A podprsenka přece není povinná, ne? Tak jako v létě spoďáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová