Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych ji nechala bejt. At si chodi jak chce. Chlapi cuci na zensky tak jako tak ![]()
Nvm ze ji to neni treba blbe, ja bych si nedovolila chodit bez podprsenky..jedine kdyz jsem DOMA ve svem a nemam nikoho na navsteve, prijdu si treba i divne nebo neslusne kdyz ma nekdo prijit na pokec a ja tam sedim bez podprdy..
. to proste neee.. t
Pokud má pěkná pevná akorát prsa, tak prosim
… co se týče manžela, fakt bych to neřešila, takovejch koz ještě uvidí
a pokud je normální, tak je mu to úplně šumák
ale pokud holka chodí v průsvitném triku a má to jako vymáchaný fusekle, což maj i mladý holky, tak by mi to asi vadilo
Pohled na takový prsa není nic moc a bohužel vás to nutí tam pořád koukat a v hlavě vám věží co si ta holka o sobě myslí a že byste jí nejradši obalili nějakou dekou ![]()
@sissi79 píše:
Jako narovinu.. je jí 21, prsa pevný, ne po kojení, zemská přitažlivost nulová.. Jestli ještě velký…
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
Potíž je v tom, že když to začneš jakkoliv řešit, ať už přímo s ní, přes bratra nebo manžela, vždycky z toho vyjdeš jako kyselá žárlivá ženská. Možná by tudíž bylo nejlepší, kdybys to v sobě dokázala nějak zpracovat, proč ti to tak vadí…
@SIMONA1234 stejně jdou podle zakladatelky vidět, tak co. Politý budou max. trochu víc sexy
a dotyčnou tím vytrestá.
Zakladatelko, pokud jsi opravdu nesvá, tak to řekni bratrovi, že ti to opravdu vadí. Nebo to řekni jí, ale jak je vidět, bereš ji jen jako bratrovu píchačku a ne jeho družku. Víc rad asi není. Nebo ještě jedna, tu jsem už psala. Nezvi ji domů.
@Deborah píše:
Mne by to tiež vadiloA napr. aj môjmu mužovi by vadilo, keď k nám príde návšteva a mne by všetko presvitalo
(inak doma chodím bez podprdy).
No mne by hlavne vadili tie ich večerné návštevy…načo? Ja by som to zrušilaVeď máte deti, venujte sa im a sebe navzájom, s mužom si zahraj karty. Brat s priateľkou nech prídu na návštevu cez deň a slušne oblečení
Proste, ja by som také návštevy večer nezniesla…mám rada súkromie a intímnu zónu
![]()
konečně někdo kdo chápe, že když jsem doma, tak chci mít určitý soukromí a nemusí mi to někdo narušovat. Večerní návštěvy nejsou pořád, byli tu teď nedávno, ale i tak jsem ráda, že se s někým na chvilku pobavíme. Také si myslím, že na návštěvu by se mělo chodit řádně oblečeno, ale tady to vypadá, že bez podprdy a téměř bez kalhotek pod sukní tu chodí každá druhá na návštěvu
![]()
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
v tom pripade ji rekni vim, ze to asi tak neberes, kdyz chodis bez podprdy, jenze ja jsem v tomhle asi jina, pripada mi to divny. Nezlob se, ale kdyz jdes k nam, mohla by sis vzit podprsenku? Mne je to neprijemny, kdyz k nam chodis jen tak v tricku.
at to reknes jakkoliv, ona se nepochybne rekne brachovi a mozna se pobavi o tom, proc ti to vlastne vadi ![]()
Jsem mladá, prsa mám hezké i po těhotenství a kojení - takže bych fakt neměla co závidět, ale kdyby se mi doma producírovala v podstatě cizí žena bez podprsenky, tak bych z toho nadšením zrovna neskákala. A to jsem hodně tolerantní člověk. Nevím, jak moc přímá jsi, ale možná jí to zkus říct narovinu, jestli ti to opravdu hodně vadí. Pokud je v pohodě, tak to překousne.
Nebo se nad to zkus povznést, pokud jí na ně manžel nečučí celou návštěvu. ![]()
@klenice píše:
@SIMONA1234 stejně jdou podle zakladatelky vidět, tak co. Politý budou max. trochu víc sexya dotyčnou tím vytrestá.
Tohle udělat já, tak ten můj bude večer tak nadrženej, že bych s ním musela mít techtle, mechtle…
vlastně jen techtle, bez mechtlí…
![]()
@marrlinka píše:
ono zalezi, jak to doma kdo ma. U nas by to nejspis dopadlo tak, ze ja bych rekla „tvl, videls to?“ a muz „ta je vystavovala jak na expo“ a ja bych mu nejspis rekla „to neslo se nepodivat, i ja jsem musela“ pak bychom protocili panenky, zasmali se a tim by to haslo. Jak rikam, zalezi, jak to doma kdo ma
Tak by to asi proběhlo i u nás ![]()
@marrlinka píše:
v tom pripade ji rekni vim, ze to asi tak neberes, kdyz chodis bez podprdy, jenze ja jsem v tomhle asi jina, pripada mi to divny. Nezlob se, ale kdyz jdes k nam, mohla by sis vzit podprsenku? Mne je to neprijemny, kdyz k nam chodis jen tak v tricku.
at to reknes jakkoliv, ona se nepochybne rekne brachovi a mozna se pobavi o tom, proc ti to vlastne vadi
přesně
. A podprsenka přece není povinná, ne? Tak jako v létě spoďáry.