Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
1.9.14 20:50

Chozeni bez podprsenky pred manzelem by mi nevadilo, ale pokud by to bylo v takovem tricku, kde je temer vse videt, to uz by mi take vadilo… asi bych hodila s usmevem kratkou rec primou s ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
1.9.14 20:51
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

A proč by to vadit mělo? Když to nevadí jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

Mě je 38…no, pokud by se u nás doma producírovla dvacítka bez podprdy, uškrtím jí podvazkama…!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
@Anonymní píše:

no půl roku. Za rok může být jeho žena, každý nějak začínal. Pokud očividně tvého muže nesvádí a ten jí na prsa furt neciví, tak to neřeš. Budeš akorát naštvaná, negativní. Hledáš problem, kde není. Ber to s nadhledem a tu podprdu si na návštěvu sundej taky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
1.9.14 20:52

Chapu, ze ti to muze manzela provokovat k ruznym myslenkam :think: Nejvic never je s kamaradkami a znamymi..ale asi bych to neresila, ja jsem dost nezarlivy typ. Jestli to chces nejak resit, tak jedine rict ji to narovinu, ze si nemuzes pomoct a proste z toho mas spatne pocity, tak jestli by ti nevysla vstric…a at to zustane mezi vama…Jestli ji neduverujes, nic ji nerikej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Doma chodím běžně taky bez podprsenky a to i před tchánem, jeho kamarády. Když přijede švagrová s partnerem, tak si ji kvůli nim speciálně taky neberu.

Příspěvek upraven 01.09.14 v 20:54

• Citovat
  • Upravit
35545
1.9.14 20:53
@Anonymní píše:

Ne, nevadilo, pokud je má veliké a svěšené, tak to jednou bude její problém-protože ty podprdu potřebují jako sůl, ale jinak ne. Také jsem tak normálně chodila :think: tedy v jejím věku i ven :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

A proč ti to vadí :nevim: to je snad její věc ne? Spousta lidí chodí bez podprsenky, nevidím na tom nic špatnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120

Promin, ale problem bude asi v tobe a ne v ni… a nemyslim to zle. to ze chodi bez podprsenky je jeji vec, ja taky chodim bez podprdy, je to prijemny :nevim: pokud tvuj manzel bude chtit, muze prece koukat na vsechny zensky i nahy treba na netu, v casopisech atd. je mladsi a prsa ma asi pekny, ale to ti prece muze byt jedno. manzel ma snad rad tebe a to nic nememi na tom, ze ji jsou videt pod trikem prsa. snad to v sobe nejak srovnas, hlavne bych ji nic nerikala…taky mas pekny prsa ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.9.14 20:54

Moje kolegyně chodí i do práce bez podprdy :mrgreen:. Já doma podprdu též nenosím, nejsem ale nijak obdarena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 20:54

Ona tu není doma :mrgreen: ona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..

@SIMONA1234 díky, to bych mohla, tak udělat  ;)

to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.9.14 20:55
@belik píše:
Tak já sem na toto teda tlama, normálně bych se jí na plnou hubu jakože s údivem zeptala:„ty nenosíš podprdu, tak to já bych teda nemohla, tobě nevadí, že jsou ti vidět dost prsa?“klidně před svým chlapem, ale zase já to mám jinak a jestli ona to má podobně tak tě může odpálkovat, že jí to prostě nevadí, to jsem moc neporadila co :oops: :mrgreen:

Pokud je má pěkný, tak co by neukázala. :roll: Taky chodím ráda bez. Pokud to někdo nemá do pasu, nebo jak rozlitou polívku, tak co by ne…
Spíš jestli jí to zakl. nezávidí :think: :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2997
1.9.14 20:56
@Kočislava píše:
Bože, jedna z prvních věcí, kterou udělám po příchodu domů, že si konečně :dance: sundám podprsenku :mrgreen:

tak tak, nejdriv servat podprsenku, potom teprve vybalit dite z kombinezy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová