Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chozeni bez podprsenky pred manzelem by mi nevadilo, ale pokud by to bylo v takovem tricku, kde je temer vse videt, to uz by mi take vadilo… asi bych hodila s usmevem kratkou rec primou s ni ![]()
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Lucamimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina
A proč by to vadit mělo? Když to nevadí jí ![]()
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Lucamimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina
Mě je 38…no, pokud by se u nás doma producírovla dvacítka bez podprdy, uškrtím jí podvazkama…!!!
![]()
@Anonymní píše:
no půl roku. Za rok může být jeho žena, každý nějak začínal. Pokud očividně tvého muže nesvádí a ten jí na prsa furt neciví, tak to neřeš. Budeš akorát naštvaná, negativní. Hledáš problem, kde není. Ber to s nadhledem a tu podprdu si na návštěvu sundej taky. ![]()
Chapu, ze ti to muze manzela provokovat k ruznym myslenkam
Nejvic never je s kamaradkami a znamymi..ale asi bych to neresila, ja jsem dost nezarlivy typ. Jestli to chces nejak resit, tak jedine rict ji to narovinu, ze si nemuzes pomoct a proste z toho mas spatne pocity, tak jestli by ti nevysla vstric…a at to zustane mezi vama…Jestli ji neduverujes, nic ji nerikej!
Doma chodím běžně taky bez podprsenky a to i před tchánem, jeho kamarády. Když přijede švagrová s partnerem, tak si ji kvůli nim speciálně taky neberu.
Příspěvek upraven 01.09.14 v 20:54
@Anonymní píše:
Ne, nevadilo, pokud je má veliké a svěšené, tak to jednou bude její problém-protože ty podprdu potřebují jako sůl, ale jinak ne. Také jsem tak normálně chodila
tedy v jejím věku i ven
![]()
A proč ti to vadí
to je snad její věc ne? Spousta lidí chodí bez podprsenky, nevidím na tom nic špatnýho ![]()
Promin, ale problem bude asi v tobe a ne v ni… a nemyslim to zle. to ze chodi bez podprsenky je jeji vec, ja taky chodim bez podprdy, je to prijemny
pokud tvuj manzel bude chtit, muze prece koukat na vsechny zensky i nahy treba na netu, v casopisech atd. je mladsi a prsa ma asi pekny, ale to ti prece muze byt jedno. manzel ma snad rad tebe a to nic nememi na tom, ze ji jsou videt pod trikem prsa. snad to v sobe nejak srovnas, hlavne bych ji nic nerikala…taky mas pekny prsa ne ![]()
Moje kolegyně chodí i do práce bez podprdy
. Já doma podprdu též nenosím, nejsem ale nijak obdarena…
Ona tu není doma
ona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..
@SIMONA1234 díky, to bych mohla, tak udělat ![]()
to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no ![]()
@belik píše:
Tak já sem na toto teda tlama, normálně bych se jí na plnou hubu jakože s údivem zeptala:„ty nenosíš podprdu, tak to já bych teda nemohla, tobě nevadí, že jsou ti vidět dost prsa?“klidně před svým chlapem, ale zase já to mám jinak a jestli ona to má podobně tak tě může odpálkovat, že jí to prostě nevadí, to jsem moc neporadila co![]()
Pokud je má pěkný, tak co by neukázala.
Taky chodím ráda bez. Pokud to někdo nemá do pasu, nebo jak rozlitou polívku, tak co by ne…
Spíš jestli jí to zakl. nezávidí
![]()
@Kočislava píše:
Bože, jedna z prvních věcí, kterou udělám po příchodu domů, že si konečněsundám podprsenku
tak tak, nejdriv servat podprsenku, potom teprve vybalit dite z kombinezy ![]()