Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky chodím doma bez podprsenky, sice není co vidět, ale teda jsem doma
Rozhodně bych kuli tomu nežárlila nebo tak
že mají ženský hezčí prsa než já vím já i můj manžel, myslím si, že to není zrovna ten důvod, proč spolu jsme
![]()
Mne by to taky vadilo, zvlast kdyz ja zadny nemam
Tvuj chlap se ti treba nesveril, jestli ho to neprivadi do rozpaku nebo tak? Jestli on je v pohode, tak bych to asi nechala byt. ![]()
@Anonymní píše:
Ona tu není domaona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..
@SIMONA1234 díky, to bych mohla, tak udělat
to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no
No tak ji domů nezvi, když je to teda jen návštěva
. Zbytečně se nervuješ.
@Anonymní píše:
Ona tu není domaona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..
to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.
Diskusi jsem nečetla, tak snad se nebudu mocopakovat.. Za prvé bych chodila bez podprsenky taky, a za druhé bych někdy zkusila na téma chození bez podprsenek obecně zavést hovor se svým mužem ![]()
@u763 píše:
Mne by to taky vadilo, zvlast kdyz ja zadny nemamTvuj chlap se ti treba nesveril, jestli ho to neprivadi do rozpaku nebo tak? Jestli on je v pohode, tak bych to asi nechala byt.
@Anonymní píše:
No a co, že tam není doma? Srovnávat psa a podprsenku? To jako vážně?
proč ti to tak strašně vadí? Vždyť na tom nic není
to je jako kdybys řekla ona nosí tanga a to já nesnesu, k nám bude chodit jen v normálních kalhotkách
absurdní, že? ![]()
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Lucamimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina
Jakože má o deset let hezčí prsa? Nebo jak to myslíš s tím věkem? V tom případě je v tom žárlivost…
@klenice píše:
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.
To bych nedělala…
víš co by to udělalo se zakladatelčiným chlapem??? Zvlášť, pokud je ta dvacítka pěkná, štíhlá a s trojkama…
![]()
Příspěvek upraven 01.09.14 v 21:01
Naše sousedka se taky producíruje u zalívání květin jen v plavkách, při předklonu skoro prsa ven. Když bylo teplo a sedělo se u nás a vyslékla se do podprdy, tak mi to nevadilo. Já prsa nemám a když se manžel podívá, to tady mám dělat scény? Pokud za ní bude chtít chodit, je jedno, jestli u nás bude ve svetru a nebo bez podprdy v triku. Pokud zakladatelce bude chtít muž okukovat cizí prsa, může to dělat kdekoliv a jedny prsa od bráchovo ženy ho fakt nerozhází.
Všechny kamarádky jsou hezčí než já..asi si je přestanu zvát domů, aby se do nich manžel náhodou nezakoukal
![]()
Jinak k tématu..já podprdu nesnáším, když nemusím, tak si ji prostě neberu..doma je to první co sundávám, někdy i když příjdu domů k nějaké kámošce a koukáme třeba na telku, tak si ji musím sundat..nevím, vadí mi to..jí třeba taky.. ![]()
@Verunecka289 píše:
No a co, že tam není doma? Srovnávat psa a podprsenku? To jako vážně?proč ti to tak strašně vadí? Vždyť na tom nic není
to je jako kdybys řekla ona nosí tanga a to já nesnesu, k nám bude chodit jen v normálních kalhotkách
absurdní, že?
Mě to připadá, že jí to zakl. závidí… mladá, hezká, pevná…
![]()