Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
1.9.14 20:56

Já taky chodím doma bez podprsenky, sice není co vidět, ale teda jsem doma :nevim: Rozhodně bych kuli tomu nežárlila nebo tak 8o že mají ženský hezčí prsa než já vím já i můj manžel, myslím si, že to není zrovna ten důvod, proč spolu jsme :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
1.9.14 20:57

Mne by to taky vadilo, zvlast kdyz ja zadny nemam ;) Tvuj chlap se ti treba nesveril, jestli ho to neprivadi do rozpaku nebo tak? Jestli on je v pohode, tak bych to asi nechala byt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
1.9.14 20:57
@Anonymní píše:
Ona tu není doma :mrgreen: ona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..

@SIMONA1234 díky, to bych mohla, tak udělat  ;)

to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no ;)

No tak ji domů nezvi, když je to teda jen návštěva :nevim:. Zbytečně se nervuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 20:58
@marrlinka píše:
tak tak, nejdriv servat podprsenku, potom teprve vybalit dite z kombinezy :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.9.14 20:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
1.9.14 20:59
@Anonymní píše:
Ona tu není doma :mrgreen: ona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..

to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no ;)

Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
1.9.14 20:59

Diskusi jsem nečetla, tak snad se nebudu mocopakovat.. Za prvé bych chodila bez podprsenky taky, a za druhé bych někdy zkusila na téma chození bez podprsenek obecně zavést hovor se svým mužem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 21:00
@u763 píše:
Mne by to taky vadilo, zvlast kdyz ja zadny nemam ;) Tvuj chlap se ti treba nesveril, jestli ho to neprivadi do rozpaku nebo tak? Jestli on je v pohode, tak bych to asi nechala byt. :nevim:
:lol: :lol: :lol: počítám, že pokud je chlap normální, tak se určitě nesvěří manželce s tím, že ho přivádí do rozpaků holka nahoře bez :mrgreen:
Už vidím toho svého, jak se mi jde svěřit :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@Anonymní píše:

No a co, že tam není doma? Srovnávat psa a podprsenku? To jako vážně? :roll: proč ti to tak strašně vadí? Vždyť na tom nic není :nevim: to je jako kdybys řekla ona nosí tanga a to já nesnesu, k nám bude chodit jen v normálních kalhotkách :nevim: absurdní, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

Jakože má o deset let hezčí prsa? Nebo jak to myslíš s tím věkem? V tom případě je v tom žárlivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.9.14 21:01
@klenice píše:
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.

To bych nedělala… :mrgreen: víš co by to udělalo se zakladatelčiným chlapem??? Zvlášť, pokud je ta dvacítka pěkná, štíhlá a s trojkama… :mrgreen: 8o 8o 8o

Příspěvek upraven 01.09.14 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

8o občas chodím bez podprsenky i normálně po ulici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271

Naše sousedka se taky producíruje u zalívání květin jen v plavkách, při předklonu skoro prsa ven. Když bylo teplo a sedělo se u nás a vyslékla se do podprdy, tak mi to nevadilo. Já prsa nemám a když se manžel podívá, to tady mám dělat scény? Pokud za ní bude chtít chodit, je jedno, jestli u nás bude ve svetru a nebo bez podprdy v triku. Pokud zakladatelce bude chtít muž okukovat cizí prsa, může to dělat kdekoliv a jedny prsa od bráchovo ženy ho fakt nerozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
1.9.14 21:02

Všechny kamarádky jsou hezčí než já..asi si je přestanu zvát domů, aby se do nich manžel náhodou nezakoukal :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak k tématu..já podprdu nesnáším, když nemusím, tak si ji prostě neberu..doma je to první co sundávám, někdy i když příjdu domů k nějaké kámošce a koukáme třeba na telku, tak si ji musím sundat..nevím, vadí mi to..jí třeba taky.. 8)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.9.14 21:02
@Verunecka289 píše:
No a co, že tam není doma? Srovnávat psa a podprsenku? To jako vážně? :roll: proč ti to tak strašně vadí? Vždyť na tom nic není :nevim: to je jako kdybys řekla ona nosí tanga a to já nesnesu, k nám bude chodit jen v normálních kalhotkách :nevim: absurdní, že? :lol:

Mě to připadá, že jí to zakl. závidí… mladá, hezká, pevná… :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová