Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
1.9.14 21:12
@sissi79 píše:
Tvůj? :mrgreen: já svůj pověsila na hřebíček :roll: :mrgreen:

8o 8o 8o Bože…moje nervy…jdu si zobnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
1.9.14 21:13
@Anonymní píše:
konečně někdo kdo chápe, že když jsem doma, tak chci mít určitý soukromí a nemusí mi to někdo narušovat. Večerní návštěvy nejsou pořád, byli tu teď nedávno, ale i tak jsem ráda, že se s někým na chvilku pobavíme. Také si myslím, že na návštěvu by se mělo chodit řádně oblečeno, ale tady to vypadá, že bez podprdy a téměř bez kalhotek pod sukní tu chodí každá druhá na návštěvu :mrgreen: ;)

Já tě chápu, na druhou stranu je to od tebe zasahování do integrity druhého člověka. To je jako bys jí zakazovala chodit k vám v teplácích nebo bez make-upu.

• Citovat
  • Upravit
1671

Ja teda doma taky podprdu nenosim…snad svemu chlapovi veris ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa

Zakladatelko, a jak to děláte na dovolené? Že tam těch vystrkujících kozatic je. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když jsem jela se ségrou do Černé hory, tak jsme si vrchy od plavek sebou nebraly :mrgreen: A vůbec nám nechyběly :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.9.14 21:14
@SIMONA1234 píše:
Tohle udělat já, tak ten můj bude večer tak nadrženej, že bych s ním musela mít techtle, mechtle… :roll: vlastně jen techtle, bez mechtlí… 8o :mrgreen:

No ještě mechtle 8o techtle stačí :roll: :mrgreen: je teprv pondělí 8)

• Citovat
  • Upravit
101575
@Anonymní píše:
Také si myslím, že na návštěvu by se mělo chodit řádně oblečeno, ale tady to vypadá, že bez podprdy a téměř bez kalhotek pod sukní tu chodí každá druhá na návštěvu :mrgreen: ;)

No a teď si představ, že já chodím bez podprsenky dokonce i do práce :think: a zatím si nikdo nestěžoval a nevidím sebemenší důvod, proč bych na tom měla něco měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

ne, nemelo. Nic ti po tom neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.9.14 21:15
@1Luca píše:
přesně :palec:. A podprsenka přece není povinná, ne? Tak jako v létě spoďáry.

Někdy i v zimě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7346
@sissi79 píše:
No ještě mechtle 8o techtle stačí :roll: :mrgreen: je teprv pondělí 8)

Co teprve ve středu… 8o :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@SIMONA1234 píše:
8o 8o 8o Bože…moje nervy…jdu si zobnout.
:mrgreen: dnešek byl náročnej co :mrgreen: :mrgreen: já už mám nazobáno :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.9.14 21:16
@SIMONA1234 píše:

Kašlu na středu, já ho tam můžu mít třeba i v úterý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
1.9.14 21:16

Bych to vůbec neřešila, jsme byli na jednom grilování, a ženská tam lítala v mokrých plavkách, vidět bylo absolutně všechno, ale přišlo mi to teda k smíchu spíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.9.14 21:17
@SIMONA1234 píše:

Nojo.. a čtvrtek, má ho tam i krtek 8o :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
559

Je uplne jedno, jestli je u vas doma nebo ne, tohle je kazdeho-kazde vec. Ja v jejim veku mela krasna prsa, chodila jsem bez podprdy furt a jeste k tomu moje tricka nebyla ani tak tricka jako kkkooouusssiiccceekkk latky.
No proste jsem na to mela, tak jsem to vyuzila.

Chodit v jeji spolecnosti take bez podprdy bych ti nedoporucovala, nevim sice jaka mas prsa, ale mohla by jsi vedle ni byt pro smich.

Nikdo ti tady nic neporadi, protoze na to rada neni. Akorat se strapnis, kdyz to budes s nekym resim, protoze ti do toho nic neni.

Jen vic hlidej sveho chlapa, dovedu si predstavit meho jak by :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@sissi79 píše: :mrgreen: dnešek byl náročnej co :mrgreen: :mrgreen: já už mám nazobáno :jazyk: :mrgreen:

Mi povídej..Lexaurin, Tramal, růžovky… :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová