Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
1.9.14 21:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.9.14 21:02
@SIMONA1234 píše:
To bych nedělala… :mrgreen: víš co by to udělalo se zakladatelčiným chlapem??? Zvlášť, pokud je ta dvacítka pěkná, štíhlá a s trojkama… :mrgreen: 8o 8o 8oPříspěvek upraven 01.09.14 v 21:01

To by byla erekce na slunci hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.14 21:03
@1Luca píše:
No tak ji domů nezvi, když je to teda jen návštěva :nevim:. Zbytečně se nervuješ.

tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
@1Luca píše:
Je doma, jste její rodina, nevidím na tom nic špatného :nevim:.

vidim to stejne, v podprsence chodim jen mezi cizi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
@Tiger-lily píše:
8o občas chodím bez podprsenky i normálně po ulici :D

V tom případě bude o tobě brzy založeno nové téma :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

tohle kazda dela umyslne..ne ze je doma atd..vi jak to ma, neni blba

• Citovat
  • Upravit
101557
1.9.14 21:04
@klenice píše:
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.

Ti nevím, moje reakce by asi byla tam v poklidu být v tom morkém triku a kdyby mi došlo, co tu dotyčnou sere, tak bych se možná příšle OMYLEM polila sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
@soney píše:
Chozeni bez podprsenky pred manzelem by mi nevadilo, ale pokud by to bylo v takovem tricku, kde je temer vse videt, to uz by mi take vadilo… asi bych hodila s usmevem kratkou rec primou s ni :)

ono zalezi, jak to doma kdo ma. U nas by to nejspis dopadlo tak, ze ja bych rekla „tvl, videls to?“ a muz „ta je vystavovala jak na expo“ a ja bych mu nejspis rekla „to neslo se nepodivat, i ja jsem musela“ pak bychom protocili panenky, zasmali se a tim by to haslo. Jak rikam, zalezi, jak to doma kdo ma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

ty asi nejsi moc spokojena se svym hrudnikem, vid? Je mi to moc lito. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@SIMONA1234 píše:
Mě je 38…no, pokud by se u nás doma producírovla dvacítka bez podprdy, uškrtím jí podvazkama…!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní

Je mi 35, mám prsa jedničky, taky chodím bez podprsenky - zbytečně mě tlačí a stejně nemá co podpírat. Když si ji náhodou dám, tak jedině bez ramínek, aby se rychle a snadno dala sundat. Nechápu, co komu na tom může vadit? A ještě když je to taky žena? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7346
@Krasavicaa píše:
To by byla erekce na slunci hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

„Na slunci“…??? 8o Se TOMU říká SLUNCE, jo…??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

Tak jí na ně prostě nečum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsi horší jak ti chlapi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16986
@j.a.n.i1 píše:
Ti nevím, moje reakce by asi byla tam v poklidu být v tom morkém triku a kdyby mi došlo, co tu dotyčnou sere, tak bych se možná příšle OMYLEM polila sama :mrgreen:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 21:05
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie