Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SIMONA1234 píše:
To bych nedělala…víš co by to udělalo se zakladatelčiným chlapem??? Zvlášť, pokud je ta dvacítka pěkná, štíhlá a s trojkama…
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 01.09.14 v 21:01
To by byla erekce na slunci hned
![]()
@1Luca píše:
No tak ji domů nezvi, když je to teda jen návštěva. Zbytečně se nervuješ.
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no ![]()
@1Luca píše:
Je doma, jste její rodina, nevidím na tom nic špatného.
vidim to stejne, v podprsence chodim jen mezi cizi lidi.
@Tiger-lily píše:
občas chodím bez podprsenky i normálně po ulici
V tom případě bude o tobě brzy založeno nové téma
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem..žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím
jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc
jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět
tohle kazda dela umyslne..ne ze je doma atd..vi jak to ma, neni blba
@klenice píše:
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.
Ti nevím, moje reakce by asi byla tam v poklidu být v tom morkém triku a kdyby mi došlo, co tu dotyčnou sere, tak bych se možná příšle OMYLEM polila sama ![]()
@soney píše:
Chozeni bez podprsenky pred manzelem by mi nevadilo, ale pokud by to bylo v takovem tricku, kde je temer vse videt, to uz by mi take vadilo… asi bych hodila s usmevem kratkou rec primou s ni
ono zalezi, jak to doma kdo ma. U nas by to nejspis dopadlo tak, ze ja bych rekla „tvl, videls to?“ a muz „ta je vystavovala jak na expo“ a ja bych mu nejspis rekla „to neslo se nepodivat, i ja jsem musela“ pak bychom protocili panenky, zasmali se a tim by to haslo. Jak rikam, zalezi, jak to doma kdo ma ![]()
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
ty asi nejsi moc spokojena se svym hrudnikem, vid? Je mi to moc lito. ![]()
@SIMONA1234 píše:
Mě je 38…no, pokud by se u nás doma producírovla dvacítka bez podprdy, uškrtím jí podvazkama…!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi 35, mám prsa jedničky, taky chodím bez podprsenky - zbytečně mě tlačí a stejně nemá co podpírat. Když si ji náhodou dám, tak jedině bez ramínek, aby se rychle a snadno dala sundat. Nechápu, co komu na tom může vadit? A ještě když je to taky žena? ![]()
@Krasavicaa píše:
To by byla erekce na slunci hned![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Na slunci“…???
Se TOMU říká SLUNCE, jo…??? ![]()
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
Tak jí na ně prostě nečum
jsi horší jak ti chlapi ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ti nevím, moje reakce by asi byla tam v poklidu být v tom morkém triku a kdyby mi došlo, co tu dotyčnou sere, tak bych se možná příšle OMYLEM polila sama