Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
1.9.14 21:17
@Krasavicaa píše:
Kašlu na středu, já ho tam můžu mít třeba i v úterý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :cert: neprovokuj :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2997
1.9.14 21:18
@j.a.n.i1 píše:
No a teď si představ, že já chodím bez podprsenky dokonce i do práce :think: a zatím si nikdo nestěžoval a nevidím sebemenší důvod, proč bych na tom měla něco měnit.

mozna je tu o tobe v historicke hlubine emimina zalozena diskuze, ani o tom nevim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@klenice píše:
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.

proc? Taky si muze triko sundat, nez ji uschne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15086
@Krasavicaa píše:
Kašlu na středu, já ho tam můžu mít třeba i v úterý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Již zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201

Já teda bez podprsenky ven nemůžu, byl by to rozdíl asi 20 centimetrů dolů :mrgreen: :mrgreen: takže já prostě musím. Doma nosím sportovní - je to pohodlné a zároveň mi „nevisí“ :roll: :mrgreen: :mrgreen:

ale mít malé prsa tak klidně taky nenosím. Cizí prsa mi nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no :nevim:

Mně by to taky nebylo po chuti :D Pokud s ní máš kamarádský vztah, odtáhla bych si jí bokem a řekla - Hele, ty nenosíš podprdu? :lol: - Jakákoliv její odpověď - Okey, ale není ti blbý chodit takhle naostro k nám? Jako dobrý, kozeny máš dobrý, ale přijde mi to divný, upřímně :)
Prostě bez křeči, ve srandě, odlehčeně alias jen mezi námi děvčaty - jako že ty to s ní myslíš dobře a dostat jí trochu do rozpaků, aby jí pak bylo trapně a příště už tak nepřišla :) Tak bych to udělala já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.9.14 21:19
@Baba píše:
proc? Taky si muze triko sundat, nez ji uschne :mrgreen:

Ty fole, nestraš :mrgreen: Zakl. nebude spát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
@SIMONA1234 píše:
Mi povídej..Lexaurin, Tramal, růžovky… :jazyk: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: tak já xyzal a růžovoy a tramal.. jedu ve velkým :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
7346
@sissi79 píše:
Nojo.. a čtvrtek, má ho tam i krtek 8o :roll: :mrgreen:

Tak to už máme pondělí, úterý, středu, čtvrtek…kurňa a co v pátek, sobotu a neděli…??? :cert: Vy se flákáte…!!! @sissi79 @Krasavicaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@boball píše:
Již zítra :)

Jóóóó, to je dřív :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
101599
1.9.14 21:20
@marrlinka píše:
mozna je tu o tobe v historicke hlubine emimina zalozena diskuze, ani o tom nevim :lol: :lol:

Myslíš, že by to někomu vadilo :mrgreen: když já mám vlastní kancelář… a počítač snad nepohoršuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272

To už vypadá na anketu, kde, kdy, s kým a kam nosíte podprsenku? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@SIMONA1234 píše:
Tak to už máme pondělí, úterý, středu, čtvrtek…kurňa a co v pátek, sobotu a neděli…??? :cert: Vy se flákáte…!!! @sissi79 @Krasavicaa

pátek, sobota a neděle 2× denně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.9.14 21:21
@Krasavicaa píše:
Ty fole, nestraš :mrgreen: Zakl. nebude spát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: pořádně zatopí aby to dřív uschlo a ona se nepolije ale zpotí a sundá si ho tak aj tak :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.9.14 21:22
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: pořádně zatopí aby to dřív uschlo a ona se nepolije ale zpotí a sundá si ho tak aj tak :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sundá ho, čudlíky vyletí a zakl.se zblázní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová