Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
No a teď si představ, že já chodím bez podprsenky dokonce i do prácea zatím si nikdo nestěžoval a nevidím sebemenší důvod, proč bych na tom měla něco měnit.
mozna je tu o tobe v historicke hlubine emimina zalozena diskuze, ani o tom nevim
![]()
@klenice píše:
Mně osobně to vůbec nevadí, ale pokud tě to tak štve, jednou bych ji omylem polila to triko vodou… JEJDA, PROMIŇ A TY JEŠTĚ K TOMU NEMÁŠ PODPRDU.. FAKT PROMIŇ. Věř mi, že už k tobě „navostro“ nepřijde.
proc? Taky si muze triko sundat, nez ji uschne ![]()
@Krasavicaa píše:
Kašlu na středu, já ho tam můžu mít třeba i v úterý![]()
![]()
![]()
![]()
Již zítra ![]()
Já teda bez podprsenky ven nemůžu, byl by to rozdíl asi 20 centimetrů dolů
takže já prostě musím. Doma nosím sportovní - je to pohodlné a zároveň mi „nevisí“
![]()
ale mít malé prsa tak klidně taky nenosím. Cizí prsa mi nevadí ![]()
@Anonymní píše:
tak jasně, že to takhle můžu vyřešit, ale já jsem tu myslela, že mi někdo poradí, co jí říct, nebo jak to říct, komu to říct, a podobně..mě to prostě vadí, není mi to příjemný. A bourat vztahy kvůli tomu rozhodně nechci, mám ji ráda, mám ráda svýho bratra, jsem vděčná za to, že máme dobrý vztah, že si máme s kým ty karty zahrát, s kým se pobavit..ale v přítomnosti jí s vystrčenýma prsa jsem prostě nesvá no
Mně by to taky nebylo po chuti
Pokud s ní máš kamarádský vztah, odtáhla bych si jí bokem a řekla - Hele, ty nenosíš podprdu?
- Jakákoliv její odpověď - Okey, ale není ti blbý chodit takhle naostro k nám? Jako dobrý, kozeny máš dobrý, ale přijde mi to divný, upřímně ![]()
Prostě bez křeči, ve srandě, odlehčeně alias jen mezi námi děvčaty - jako že ty to s ní myslíš dobře a dostat jí trochu do rozpaků, aby jí pak bylo trapně a příště už tak nepřišla
Tak bych to udělala já..
@Baba píše:
proc? Taky si muze triko sundat, nez ji uschne
Ty fole, nestraš
Zakl. nebude spát
![]()
@SIMONA1234 píše:
Mi povídej..Lexaurin, Tramal, růžovky…![]()
@sissi79 píše:
Nojo.. a čtvrtek, má ho tam i krtek![]()
![]()
Tak to už máme pondělí, úterý, středu, čtvrtek…kurňa a co v pátek, sobotu a neděli…???
Vy se flákáte…!!! @sissi79 @Krasavicaa
@marrlinka píše:
mozna je tu o tobe v historicke hlubine emimina zalozena diskuze, ani o tom nevim![]()
Myslíš, že by to někomu vadilo
když já mám vlastní kancelář… a počítač snad nepohoršuju.
To už vypadá na anketu, kde, kdy, s kým a kam nosíte podprsenku?
![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak to už máme pondělí, úterý, středu, čtvrtek…kurňa a co v pátek, sobotu a neděli…???Vy se flákáte…!!! @sissi79 @Krasavicaa
pátek, sobota a neděle 2× denně
![]()
@Krasavicaa píše:
Ty fole, nestrašZakl. nebude spát
![]()
![]()
![]()
@sissi79 píše:![]()
pořádně zatopí aby to dřív uschlo a ona se nepolije ale zpotí a sundá si ho tak aj tak
![]()
Sundá ho, čudlíky vyletí a zakl.se zblázní
![]()