Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
1.9.14 21:36
@SIMONA1234 píše:
Jsou zvětšovací kozodržky, né…??? :zed: :mrgreen: :mrgreen:

A ty jsou k čemu? :roll: stejně to všude na těch Áčkách odstává :mrgreen: Pokud do toho nenarveš ponožky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3973
1.9.14 21:37

@Knihomyš :lol: :lol: :lol: nene :lol: Tak to je potom trochu faux pas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@SIMONA1234 píše:
Nebóóój sestro…mám info, že na jaře 2087 budou…budou…dočkej času… :mrgreen:
:jazyk: :jazyk: tož to já si už počkám 8) :mrgreen: to je za pár :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
7346
@Krasavicaa píše:
A ty jsou k čemu? :roll: stejně to všude na těch Áčkách odstává :mrgreen: Pokud do toho nenarveš ponožky :mrgreen: :mrgreen:
:think: já ti nevím…mám trojky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Callipo90 píše:
Však to byl vtip ;) já mám 5 a dovolím si tvrdit, že jsou zatím pevná, tvrdí to i muž, ovšem co bude po dětech, to si nechci představovat :lol: to je asi jediná nevýhoda větších prsou.

Mám mezi 4-5 a taky si zatím nestěžuji, ale nemám děti :-)

• Citovat
  • Upravit
120
1.9.14 21:38
@Anonymní píše:
no já ji k sobě domů nezvu, oni chodí sami, prostě když chtějí příjdou, nevadí mi to, ale to jestli tu chodí polonahá nebo ne to mě tedy vadí..a jediné co chci je, aby si zakryla intimní místa na svém těle, nic jiného, ať si chodí nenamalovaná, neupravená, v teplákách nebo v kraťasech to mi je fuk. A když jde někdo do obchodu tak ať si jde, potkám ho a zase jde pryč a už ho nevidím, ale jetliže mám být v přítomnosti někoho komu čouhají bradavky celý večer, tak mi to prostě vadí, třeba u moře je mi to jedno, toho člověka neznám, nestýkáme se spolu, nejsme spolu často nic..tohle je prostě,,cizí" žena (není to moje sestra, moje švagrová,..) a nejsem s ní sama, je tu i můj manžel a moje zatím ještě malé děti. A navíc jsem u sebe doma..ona je tu na návštěvě, takže si myslím, že to ani není vhodné..toť můj názor. Je mi jedno jestli vám by to nevadilo, mě to vadí, jen nevím jak to vyřešit.. ale koukám, že jsem si vybrala blbý fórum na tento a vím, že MŮJ problém..nemusíte mě tu říkat, že je ten problém můj, neb to vím.

jasny ze ti to vadi, ale kdyz ji to reknes, budes za nesebevedomou upjatou zenskou co si neveri a zavidi hezky prsa a neveri svymu manzelovi :nevim: podle reakci tady vidis, ze by to vyrazny vetsine zen nevadilo
treba si bracha najde jinou, nebo treba udelej doma zimu at si vezme mikinu, nebo se vic soustred na karty… hlavne tohle je fakt prkotina, neubirej si tim sily a dobrou naladu a uzijte si spolecny vecer i tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
1.9.14 21:38
@SIMONA1234 píše:
Jsou zvětšovací kozodržky, né…??? :zed: :mrgreen: :mrgreen:

No když kupuji prádlo a vidím tam ty zvětšovací, tak si jen říkám… chudák chlap, když si to ta holka sundá :lol: z pevných trojek má najednou prsa po tátovi :lol: to musí být šok a myslím si, že to je úplně zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 21:39

Me se hrozne libi zenske uvazovani. Zavidis a hotovo, nebo co je ti po tom..slusny no :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.09.14 v 21:39

• Citovat
  • Upravit
cher
@Krasavicaa píše:
Kdybych měla malý, tak bych se blbě cítila v té podprdě. Na co brát kozodrž na Áčka? Když tam stejně nic není :nevim: :nevim: :nevim:

Právě proto, aby tam něco bylo 8)

• Citovat
  • Upravit
3677
@Krasavicaa píše:
Mám mezi 4-5 a taky si zatím nestěžuji, ale nemám děti :-)

Joooooooooooooo holka, to budeme kojit vodníky z mostu :lol: :lol: :lol: ale člověk si z toho musí dělat srandu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@LadyPet píše:
Není zač :kytka: Ještě bych dodala, že pokud bude prudérní a začne s něčím jako „Proč?“ či „Tobě to vadí?“, odvětila bych s klidem ale důrazněji třeba " Tohle si nech pro bráchu, ju? ;) " A dál bych se o tom nebavila.. Tak ti držím palce se skorošvagrokozatkou :D

Přečti si význam slova prudérní ;) http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…ovo/pruderni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.9.14 21:40
@SIMONA1234 píše: :think: já ti nevím…mám trojky.

Byla jsem v obchodě s prádlem :-D Nesla jsem si svoje padáky :mrgreen: :mrgreen: a vedle mě šel chlap s Béčkama do kabinky, podával je manželce. Ta zkoušela a zkoušela a nakonec z ní vypadlo, že jsou velký, ať jí donese menší. Chlap se chudák naštval a jen vyštěkl : si děláš jako prd.., že potřebuješ ještě menší :mrgreen:
Ale takovým zoufalým výkřikem. No všichni jsme byli mrtví. Akorát chudák ta baba teda :oops:

• Citovat
  • Upravit
cher
1.9.14 21:42
@Krasavicaa píše:
A ty jsou k čemu? :roll: stejně to všude na těch Áčkách odstává :mrgreen: Pokud do toho nenarveš ponožky :mrgreen: :mrgreen:

To není pravda, dobře padnoucí podprsenka padne prostě dobře, nepotřebuju nikde ukazovat obrys prsou a bradavek, na to jsem málo odvázaná, ostatní ať si nosí, co chtějí, já to dělám taky tak

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@Callipo90 píše:
Joooooooooooooo holka, to budeme kojit vodníky z mostu :lol: :lol: :lol: ale člověk si z toho musí dělat srandu :palec:

Fakt ti děkuju! Mám novej noťas 3 dny!!! A teď jsem si ho celej poprskala colou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bezva hláška :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7346
@Krasavicaa píše:
Byla jsem v obchodě s prádlem :-D Nesla jsem si svoje padáky :mrgreen: :mrgreen: a vedle mě šel chlap s Béčkama do kabinky, podával je manželce. Ta zkoušela a zkoušela a nakonec z ní vypadlo, že jsou velký, ať jí donese menší. Chlap se chudák naštval a jen vyštěkl : si děláš jako prd.., že potřebuješ ještě menší :mrgreen:
Ale takovým zoufalým výkřikem. No všichni jsme byli mrtví. Akorát chudák ta baba teda :oops:

No jestli začínali to zkoušení u velikosti F, tak ho chápu… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová