Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky chodím bez podprsenky, nejen doma, i do města, do krámu…To se má jako doma škrtit v podprdě?
Třeba to dělá schválně a je na tom domluvena s bratrem. Ty a chlap se budete soustředit na její prsa a už ne na karty a oni vyhrají ![]()
@Callipo90 píše:
No když kupuji prádlo a vidím tam ty zvětšovací, tak si jen říkám… chudák chlap, když si to ta holka sundáz pevných trojek má najednou prsa po tátovi
to musí být šok a myslím si, že to je úplně zbytečné.
Tak zvětšovací o tři čísla jsou masakr, ale já jsem spokojená, se zájmem mužů jsem nikdy neměla problém, spíš naopak ![]()
@LadyPet Ale jo, ať to klidně řekne, já jen píšu, že to nemusí mít kýžený efekt.
@Verunecka289 Přečti si význam slova přepjatý
http://www.slovnik-synonym.cz/…ovo/prepjaty
Nechápu tenhle rejp, tohle slovo se běžně používá, nejsem zrovna matlák češtiny, to tě pobouřil můj názor či co? ![]()
@lucenka píše:
Třeba to dělá schválně a je na tom domluvena s bratrem. Ty a chlap se budete soustředit na její prsa a už ne na karty a oni vyhrají
Jestli hrajou o prachy, tak je to jasný…Ty jsi Šůrlok Koumes! ![]()
Já bych jí řekla:
Mohla by sis vzít příště podprsenku? Pořád ti musím hledět na prsa.
A tak to já tě chápu, že ti to vadí. Kočka rozhodně ví, co ukazuje a proč
Já bych se asi poradila s manželem co si o tom myslí a jak to řešit/neřešit.
@LadyPet píše:
Není začJeště bych dodala, že pokud bude prudérní a začne s něčím jako „Proč?“ či „Tobě to vadí?“, odvětila bych s klidem ale důrazněji třeba " Tohle si nech pro bráchu, ju?
" A dál bych se o tom nebavila.. Tak ti držím palce se skorošvagrokozatkou
@boball píše:
A jak myslíš, že zareaguje přítelkyně bratra?
Pokud je normalni, tak normalne, kdyby mi to nekdo rekl, tak si treba nakrasne muzu myslet neco jinyho, ale proste sk tu podprsenku vezmu. Jako proc bych hned mela delat sceny a ze zakladatelky udelat hysterku, ktera nesnese pohled na babu bez podprdy. Mne by to taky bylo neprijemny, je ti sice prirozeny, ale prirozeny je i prdet a taky top vetsina na verejnosti nedela.
To uz se tveho dotazu netyka, ale mne treba prijde divny chodit do prace bez, jak to tu nekdo zminil. Proste komplet pradlo povazuji za nutnost, kdyz jdu do spolecnosti, na navstevu, do prace a je to videt. Mam saty s korzetem, pod ktere podprsenku nenosim, ale to neni absolutne videt. Pod tricko bych si ji vzala. Je to muj nazor, ostatni at chodi tedy treba i nahati ![]()
Příspěvek upraven 01.09.14 v 21:47
@j.a.n.i1 Jo, to je možný, efekt nezaručuju
, jen píšu, jak bych nejspíš reagovala já a třeba by mě pak setřela, že bych jen valila, co já vím ![]()
@Krasavicaa píše:
Byla jsem v obchodě s prádlemNesla jsem si svoje padáky
![]()
a vedle mě šel chlap s Béčkama do kabinky, podával je manželce. Ta zkoušela a zkoušela a nakonec z ní vypadlo, že jsou velký, ať jí donese menší. Chlap se chudák naštval a jen vyštěkl : si děláš jako prd.., že potřebuješ ještě menší
Ale takovým zoufalým výkřikem. No všichni jsme byli mrtví. Akorát chudák ta baba teda
Ježiš chudina, ale tak, když je placka pak nechápu, že si vezme na nákup podprdy chlapa
to je drsný, ze stejného důvodu chodím vždy sama