Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.14 22:15
@tiffany píše:
Jo je to závist. Závidíš jí, že ona si to klidně dovolí a ty máš zábrany, přitom bys ráda, podprda je ti nepříjemná, ale prostě ty zábrany…
no tak moment zábrany, nejsme doma sami, jsou tu i naši, kdybychom bydleli sami, tak jo budu chodit bez, ale když někdo příjde, oblékám se, prostě před ostatníma ne..takže zábrany mám, ale vůči mýmu tátovi a podobně, já bych to prostě před mým tátou nedala..takže závist tu není.
@jdukolem píše:
Můj byt, moje území, pokud mi není milé se někomu dívat celou dobu co je u mě doma na rýsující se bradavky, tak se holt ozvu..upřímně já bych taky nevěděla kam s očima a nebylo by mi to příjemný někomu čučet celej večer na kozy.. a není to nic o závisti.. prostě jsem asi jen prudérní a mám to s tou intimitou jinak
svoboda druhýho u mě doma končí tam, kde to omezuje můj komfort a pohodu.. já bych klidně na férovku řekla, že nevím kam s očima a že mi to není příjemný, že bych podprsenku ocenila a pokud by nebylo respektováno - nezvala bych

tohle je přesné!!! Děkuju ti za to!!

• Citovat
  • Upravit
1.9.14 22:15
@tiffany píše:
Cpeš miminku podprdu? :think:
:lol: Jestli dělají velikost 62. sem s ní…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.9.14 22:16
@lucenka píše:
Proč srovnáváš něco jinýho? „švagrová“ přeci neukazuje pipku.

prsa nejsou intimní? je to druhotný pohlavní znak jako pipka.. na stejné úrovni.. někdo to tak nevnímá já třeba jo.. prsa a pipka je intimní část těla co se nevystavuje.. nic proti nuda plážím a naturistům jejich věc.. ale představuju si že někdo chce ty prsa vyvalit u mě doma a nebo jinde než na pláži… a už mám problém.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
@tiffany píše: Krkaj jen ty, co jedi jak prasata a hltaj, ale prsa má každá, tedy každá zdravá ženská.

Zajímavá úvaha, ovšem totální nesmysl :mavam: Každé miminko se nechává po jídle odříhnout, to tedy miminka jedí jak prasata jo? :* Krkání a prdění je naprosto fyziologická záležitost, ale promiň, ty nekakáš, viď? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
@lucenka píše:

Tak nevím, co bych podobně mela srovnat, abych se vzila do zakladatelky, když svagrovou nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077

Já chodím taky bez podprsenky a nikomu v práci to nevadi :), podle mně zakladatelka žárlí že nemá tak pěkná prsa a musí je maskovat podprsenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:17
@Mirka Dušínová píše: :lol: Jestli dělají velikost 62. sem s ní…

Tak to ti nevím. Já podprdu nenosím, tak po tom nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@lucenka píše:

no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@tiffany jen jsi me hodne pobavila

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.
:poblion:
  • Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 22:18
@kapuletka píše:
Zajímavá úvaha, ovšem totální nesmysl :mavam: Každé miminko se nechává po jídle odříhnout, to tedy miminka jedí jak prasata jo? :* Krkání a prdění je naprosto fyziologická záležitost, ale promiň, ty nekakáš, viď? :lol: :lol:

Ne já nekrkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@MartinKa36 píše:
Já chodím taky bez podprsenky a nikomu v práci to nevadi :), podle mně zakladatelka žárlí že nemá tak pěkná prsa a musí je maskovat podprsenkou
:lol: :lol: :lol: cti prosim poradne :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
9452

Taky by mi vadila navsteva bez podprdy.Ani ja nelezu k nikomu bez.Doma ji obcas nemam, ale kdyz prijde navsteva, mam ji vzdy. Rekla bych ji at se vystavuje nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:19
@KackaDoup píše:
@tiffany jen jsi me hodne pobavila

No já to myslela vážně, ale tak víš jak je to o těch perlách a sviních. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.9.14 22:20
@tiffany píše:
Ne já nekrkám.

Aha… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek