Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tiffany píše:
Cpeš miminku podprdu?
@lucenka píše:
Proč srovnáváš něco jinýho? „švagrová“ přeci neukazuje pipku.
prsa nejsou intimní? je to druhotný pohlavní znak jako pipka.. na stejné úrovni.. někdo to tak nevnímá já třeba jo.. prsa a pipka je intimní část těla co se nevystavuje.. nic proti nuda plážím a naturistům jejich věc.. ale představuju si že někdo chce ty prsa vyvalit u mě doma a nebo jinde než na pláži… a už mám problém.. ![]()
@tiffany píše: Krkaj jen ty, co jedi jak prasata a hltaj, ale prsa má každá, tedy každá zdravá ženská.
Zajímavá úvaha, ovšem totální nesmysl
Každé miminko se nechává po jídle odříhnout, to tedy miminka jedí jak prasata jo?
Krkání a prdění je naprosto fyziologická záležitost, ale promiň, ty nekakáš, viď?
![]()
@lucenka píše:
Tak nevím, co bych podobně mela srovnat, abych se vzila do zakladatelky, když svagrovou nemám ![]()
Já chodím taky bez podprsenky a nikomu v práci to nevadi
, podle mně zakladatelka žárlí že nemá tak pěkná prsa a musí je maskovat podprsenkou
@Mirka Dušínová píše:Jestli dělají velikost 62. sem s ní…
Tak to ti nevím. Já podprdu nenosím, tak po tom nekoukám.
@lucenka píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli
podotýkám u nás v kuchyni.
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židlipodotýkám u nás v kuchyni.
@kapuletka píše:
Zajímavá úvaha, ovšem totální nesmyslKaždé miminko se nechává po jídle odříhnout, to tedy miminka jedí jak prasata jo?
Krkání a prdění je naprosto fyziologická záležitost, ale promiň, ty nekakáš, viď?
![]()
Ne já nekrkám.
@MartinKa36 píše:
Já chodím taky bez podprsenky a nikomu v práci to nevadi, podle mně zakladatelka žárlí že nemá tak pěkná prsa a musí je maskovat podprsenkou
Taky by mi vadila navsteva bez podprdy.Ani ja nelezu k nikomu bez.Doma ji obcas nemam, ale kdyz prijde navsteva, mam ji vzdy. Rekla bych ji at se vystavuje nekde jinde.
@KackaDoup píše:
@tiffany jen jsi me hodne pobavila
No já to myslela vážně, ale tak víš jak je to o těch perlách a sviních. ![]()
tohle je přesné!!! Děkuju ti za to!!