Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
1.9.14 22:20
@jdukolem píše:
prsa nejsou intimní? je to druhotný pohlavní znak jako pipka.. na stejné úrovni.. někdo to tak nevnímá já třeba jo.. prsa a pipka je intimní část těla co se nevystavuje.. nic proti nuda plážím a naturistům jejich věc.. ale představuju si že někdo chce ty prsa vyvalit u mě doma a nebo jinde než na pláži… a už mám problém.. :nevim:

Ale vytáhnout na veřejnosti kozy na kojení, už je podle mnohých v pořádku :roll:

• Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 22:20
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.

Aha, tak počítám, že už ti to bylo trapné, tak si tu vybájíš nějaké kraviny. To jsi jako zakládala téma kvůli prsoum a teď z tebe vyleze touhle? :poblion: To fakt není vtipné, to je ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
1.9.14 22:21

I kdyby to byla závist, podle mě má mít člověk trochu taktu k ostatním. Umím si představit například manželovu maminku, jak by se jí „líbilo“, kdybych k nim pravidelně chodila bez podprsenky a v průsvitném tričku abych se producírovla před tchánem… a to není jen v tomto konkrétním případě. Snad se podívám do zrcadla než někam jdu a když vidím, že vypadám jako bych ani to tričko neměla, tak si na sebe něco vezmu. To je jako bych si brala schválně před manželovýma kamarádama a jejich manželkama hluboké výstřihy, abych se před nima předváděla a jejich manželky pukly závistí jak mám bujné křivky a ony mají tričko alá babička na srazu důchodců. Já jako jedna z mála zakladatelku chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.9.14 22:22
@Krasavicaa píše:
Ale vytáhnout na veřejnosti kozy na kojení, už je podle mnohých v pořádku :roll:

to nevím, já na veřejnosti nekojila.. nemůžu soudit ale co jsem viděla maminky - ty decentní a kultivovaný tak měly přes sebe a miminko šátek nebo plenu a nic vidět nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 22:22

@Krasavicaa srovnavas ted co se srovnavat neda..tady jd euplne o neco jineho.. ;)

• Citovat
  • Upravit
1301
1.9.14 22:23
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.

promin, ale to si ji tak dukladne prohlizis? Me tu bracha chodi ve spodarech, skoro svagrova v kalhotkach a v tricku taky na ostro, ale v zivote by me nenapadlo ji cumet mezi nohy co ji kde je videt. a to chodi na „navstevu“ k nam. taky vsichni bydlime v jednom baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@jdukolem kazda to dokaze udleat tak aby to primo nevystavovala..staci se otocit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@tiffany píše:
Aha, tak počítám, že už ti to bylo trapné, tak si tu vybájíš nějaké kraviny. To jsi jako zakládala téma kvůli prsoum a teď z tebe vyleze touhle? :poblion: To fakt není vtipné, to je ubohé.

nemusíš věřit, mě to je to jedno, ale pravda to je, jen u tohohle nebyl můj muž, tak to nepitvám.. mě vadí to že se to děje před mým mužem, ale víš jak, kdo chce rejpat, tak si vždy něco najde.

• Citovat
  • Upravit
6230

Ty jo, všechno jsem nečetla, jen prvních pár stránek a teda čumím, tady chodí snad všechny uživatelky zcela běžně mezi lidi bez podprdy 8o Já doma před mužem taky chodím bez, ale před tchánem, švagrem? To bych byla červená až za ušima a hanba by mě fackovala. A jít takto někam na návštěvu? 8o
Zakladatelko, mně by dvacítka bez šprndy navíc v poloprůsvitném tričku taky vadila. Že jí to není blbé :cert: Tvůj si pak určitě leští bambus na záchodě (jako každý jiný chlap) :mrgreen:
Určitě bych ji požádala, aby si k vám podprdu brala, protože je ti nepříjemné, když ji před tvým mužem nemá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@tiffany píše:
Aha, tak počítám, že už ti to bylo trapné, tak si tu vybájíš nějaké kraviny. To jsi jako zakládala téma kvůli prsoum a teď z tebe vyleze touhle? :poblion: To fakt není vtipné, to je ubohé.

Taky jsem to chtěla napsat. Závidí, a ještě žárlí a ještě je zlá a pomlouvačná :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
12272
@micha.bello píše:
I kdyby to byla závist, podle mě má mít člověk trochu taktu k ostatním. Umím si představit například manželovu maminku, jak by se jí „líbilo“, kdybych k nim pravidelně chodila bez podprsenky a v průsvitném tričku abych se producírovla před tchánem… a to není jen v tomto konkrétním případě. Snad se podívám do zrcadla než někam jdu a když vidím, že vypadám jako bych ani to tričko neměla, tak si na sebe něco vezmu. To je jako bych si brala schválně před manželovýma kamarádama a jejich manželkama hluboké výstřihy, abych se před nima předváděla a jejich manželky pukly závistí jak mám bujné křivky a ony mají tričko alá babička na srazu důchodců. Já jako jedna z mála zakladatelku chápu.

To mi opravdu přije legrační, že mnohým vadí, když ženská nemá podprsenku, ale když má ženská výstřih až k bradavkám, ale má podprdu, tak to je ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.9.14 22:24
@Krasavicaa píše:
Ale vytáhnout na veřejnosti kozy na kojení, už je podle mnohých v pořádku :roll:

Kojila jsem dite kdekoli a kdykoli bylo potřeba, ale vždycky se to dá udělat decentně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 22:25

A sakra tedy uz…asi je cas jit spat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12272
@Anonymní píše:
nemusíš věřit, mě to je to jedno, ale pravda to je, jen u tohohle nebyl můj muž, tak to nepitvám.. mě vadí to že se to děje před mým mužem, ale víš jak, kdo chce rejpat, tak si vždy něco najde.

No právě, však ty bys si zase něco na ní našla. :mavam: A když nenašla, tak vymyslela… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@KackaDoup píše:
@Krasavicaa srovnavas ted co se srovnavat neda..tady jd euplne o neco jineho.. ;)

V čem je to jiný? Pohoršuje vás baba bez podprdy, i když triko má, ale že ženská sedne na lavičku v parku, vytáhne ji a jede, to je ok? :think: :think: :think: :think:
Nebo kdekoli v nákupáku… copak si nemůže zalézt do těch místností k tomu určených? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová