Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tiffany píše:
No tak kdybych si sama musela dělat pití, tak bych se u tebe taky necítila jako na návštěvě
to jsem zase něco napsala že, tak když přebaluju malýho a třeba krmím druhýho, tak příjde a zeptá se, neb vidí, že mám plný ruce práce, ale nejde sama, a neudělá si ho, takže to není tak, že bych jí neudělala ani kafe
![]()
holky sem člověk nemůže nic napsat, aby jste z něj neudělali blba
a když tak vše musí psát do puntíku..fakt
@Anonymní píše:
to jsem zase něco napsala že, tak když přebaluju malýho a třeba krmím druhýho, tak příjde a zeptá se, neb vidí, že mám plný ruce práce, ale nejde sama, a neudělá si ho, takže to není tak, že bych jí neudělala ani kafe![]()
Presne tak.
@Anonymní píše:
to jsem zase něco napsala že, tak když přebaluju malýho a třeba krmím druhýho, tak příjde a zeptá se, neb vidí, že mám plný ruce práce, ale nejde sama, a neudělá si ho, takže to není tak, že bych jí neudělala ani kafe![]()
Jo tady to tak je
Emimino neodpouští
Néé, dělám si srandu, ale celkem mi vadí, jak se tady většina tváří, že chodit bez podprdy v průhledném tričku, je něco absolutně normálního a ty jsi upjatá jenom proto, že ti to vadí..
Bych je chtěla vidět na tvém místě, jak by jim to nevadilo..
![]()
@Anonymní píše:
Hele vím jen to, co sem napíšeš a na to taky reaguju. Do hlavy ani do obyváku ti nevidím. Takže to třeba radši prober s mámou, nebo někým jiným, kdo ti řekne to, co chceš slyšet.
@Silwinka87 no jo, ještě, že je to tady anonymní a tak mě nemohou přijít ukamenovat
teda doufám v to
mě by zajímalo, kdybych třeba založila diskuzi z té druhé strany typu, že ráda chodím bez podprsenky, a že mojí ségře to vadí, když tak chodím před jejím mužem jaké by byly reakce
jestli třeba by to zase bylo obráceně, že by stály při tom, že před manželem sestry se to nehodí..
tady člověk nikdy neví ![]()
@tiffany píše:
Pak je to tím, že máš prostě hranici jinde. Nemám ráda, když mi někdo něco podsouvá.
ani já ne.. proto jsem reagovala přesně takto na tvůj konkrétní příspěvek ![]()
@Anonymní píše:
@Silwinka87 no jo, ještě, že je to tady anonymní a tak mě nemohou přijít ukamenovat![]()
teda doufám v to
mě by zajímalo, kdybych třeba založila diskuzi z té druhé strany typu, že ráda chodím bez podprsenky, a že mojí ségře to vadí, když tak chodím před jejím mužem jaké by byly reakce
![]()
jestli třeba by to zase bylo obráceně, že by stály při tom, že před manželem sestry se to nehodí..
![]()
tady člověk nikdy neví
ty ale to by byl dobrej pokus. sociologickej ![]()
Hele a vy fakt doma chodíte bez podprsenky, když tady píšete „jako doma“?? Já teda ne… To jako když se ráno převlíkáte z pyžama, tak si ji prostě nevezmete?
@jdukolem no jen bych si odpovědi fakt musela jedině vymyslet
ale kdo to tu pozná, že
člověk sem píše pravdu a stejně se najde někdo kdo mu nevěří, tak co
![]()
@Anonymní píše:
@Silwinka87 no jo, ještě, že je to tady anonymní a tak mě nemohou přijít ukamenovat![]()
teda doufám v to
![]()
![]()
tady člověk nikdy neví
Víš, tady je to opravdu těžké..Hodně záleží na tom, jak se slovně vyjádříš..Aby to vyznělo tak, jak ty chceš a jak to myslíš..
@kacz píše:
Hele a vy fakt doma chodíte bez podprsenky, když tady píšete „jako doma“?? Já teda ne… To jako když se ráno převlíkáte z pyžama, tak si ji prostě nevezmete?
doma chodím v podprsence sundávám ji max večer u telky když hážu nohy na stůl po celým dni.. prostě se cítím líp v podprsence..ale znám kupu holek co podprdu doma nenosí to je věc zvyku asi
@kacz píše:
To mě taky nejde do hlavy ![]()
@Anonymní píše:
@jdukolem no jen bych si odpovědi fakt musela jedině vymysletale kdo to tu pozná, že
člověk sem píše pravdu a stejně se najde někdo kdo mu nevěří, tak co
![]()
moc to pitváš..
Kašli na to, to tak prostě je, sto lidí sto názorů. Ty jsi tu nová?
@jdukolem píše:
ani já ne.. proto jsem reagovala přesně takto na tvůj konkrétní příspěvek
Tak to pak nechápu, proč ti natolik vadilo moje vyjádření názoru, že jsi mi musela něco podsouvat. Stačilo to respektovat jako můj názor a nevztahovat to hned na sebe ne?
Prostě jí na rovinu řekni, že ti není příjemné to, že nenosí podprsenku, že je všechno vidět..Že tě to zkrátka přivádí do rozpaků..Musíš to udělat sama nebo to nechat být. Takovéto navádění bráchy se mi nelíbí, mám ráda, když se s lidma jedná na rovinu..
A mám s tím bohaté zkušenosti..
A teda, že leze u vašich do lednice, to by mi opravdu vadilo.To si nikde nedovolím. Dokonce ani u tchánů a to jsem už s mým chlapem nějaký pátek. Do lednice jdu jen když mě třeba tchýně poprosí..Mě takové chování přijde nevychované