Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.14 23:34

@Silwinka87 stejně 100 lidí - 100 názorů, takže ať to řeknu tak nebo tak, stejně se najde někdo, kdo to pochopí úplně jinak a někdo kdo to pochopí správně tak jak to myslím :nevim: prakticky tu můžu napsat cokoli, a uslyším různé odpovědi, jen mě teda mrzí, že tu některé prohlašují jak by jim to nevadilo, neb si troufám říct, že tohle by snad vadilo alespoň 80% ženské populace u nás :nevim: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.14 23:36
@Silwinka87 píše:
moc to pitváš.. :mrgreen: Kašli na to, to tak prostě je, sto lidí sto názorů. Ty jsi tu nová?

s těma sto názorama koukám, že jsi byla rychlejší :mrgreen: nejsem nová, chodím sem už přes 3 roky ;) ale je to snad můj téměř první dotaz. A netušila jsem, co se z toho vyklube tedy :think: ani že to bude tak obsáhlé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 23:37
@Anonymní píše:
@Silwinka87 stejně 100 lidí - 100 názorů, takže ať to řeknu tak nebo tak, stejně se najde někdo, kdo to pochopí úplně jinak a někdo kdo to pochopí správně tak jak to myslím :nevim: prakticky tu můžu napsat cokoli, a uslyším různé odpovědi, jen mě teda mrzí, že tu některé prohlašují jak by jim to nevadilo, neb si troufám říct, že tohle by snad vadilo alespoň 80% ženské populace u nás :nevim: :think: :think:

Prostě jsi to nenapsala tak správně, aby ti lidi správně odpověděli. :mrgreen: :palec: Tak to jsem se opravdu pobavila díky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.9.14 23:40
@Anonymní píše:
@Silwinka87 stejně 100 lidí - 100 názorů, takže ať to řeknu tak nebo tak, stejně se najde někdo, kdo to pochopí úplně jinak a někdo kdo to pochopí správně tak jak to myslím :nevim: prakticky tu můžu napsat cokoli, a uslyším různé odpovědi, jen mě teda mrzí, že tu některé prohlašují jak by jim to nevadilo, neb si troufám říct, že tohle by snad vadilo alespoň 80% ženské populace u nás :nevim: :think: :think:

Jenže tak to bohužel je.Jako ať založíš jakékoliv téma, najdou se lidi, kteří tě pochopí, kteří tě nepochopí a ještě je tu zvláštní emiminovská tradice, lidi, kteří tě nechtějí pochopit. A to je právě to slovíčkaření..Jenže internet snese všechno :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.9.14 23:43
@tiffany píše:
Prostě jsi to nenapsala tak správně, aby ti lidi správně odpověděli. :mrgreen: :palec: Tak to jsem se opravdu pobavila díky. :palec:

Ano, tak to přesně myslím..člověk se tu musí umět správně slovně vyjadřovat, aby lidi odpověděli na to, co chce vědět, ale ne to, co chce slyšet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem se do toho zamotala, nejvyšší čas jít spát :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.14 23:50
@tiffany píše:
Prostě jsi to nenapsala tak správně, aby ti lidi správně odpověděli. :mrgreen: :palec: Tak to jsem se opravdu pobavila díky. :palec:

jo, kdybych to formulovala jinak, byly by odpovědi jiné :pankac: no nic dobrou, je čas jít spát nebo tu budu psát už samý kraviny fakt :mrgreen: mimochodem určitě se najde někdo, kdo mi napíše, že je píšu od začátku :mrgreen:

tak dobrou ženský a ať nemáte kozatý sny po dnešku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6388
2.9.14 00:10

Mě teda příjde vulgární chodit bez podprsenky. A na ulici jsme to viděla je párkrát a to po ženách koukám. A i když jsou prsa pěkný, tak to pod tím trikem hezký není. Já mám prsa pěkný a dávám si podprsenku i když jdu pro poštu, nebo si dám župan..Nikdy jsme neviděla kamarádku bez podprsenky a ani u ní doma na návštěvě, ani večer při dýchánku u vínka a tv.. :nevim:

Jestli ji není co závidět, tak bych to neřešila..Ale nechápu to :nevim: Mno a nebo bych jí koukala na prsa a počkala až se podívá a udělala bych znechucenej ušklebek a jakože jsme nečekala, že mě při něm načape-takové divadélko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.9.14 00:16
@SlecnaSally píše:
Mě teda příjde vulgární chodit bez podprsenky. A na ulici jsme to viděla je párkrát a to po ženách koukám. A i když jsou prsa pěkný, tak to pod tím trikem hezký není. Já mám prsa pěkný a dávám si podprsenku i když jdu pro poštu, nebo si dám župan..Nikdy jsme neviděla kamarádku bez podprsenky a ani u ní doma na návštěvě, ani večer při dýchánku u vínka a tv.. :nevim:

Přesně tak :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11565
2.9.14 05:19

Musím říct, že vůbec nechápu jednu věc. Zakladatelka tady řeší, že jí vadí, že její CHLAP vidí cizí ňadra. (Jinak nenašla jsem v diskusi informaci o tom, jak situaci vnímá on, ale přiznávám, že jsem ji nečetla úplně podrobně.)

Čili zakladatelce nevadí, že skorošvagrová se nechová jako dáma atd. Vadí jí, na co se kouká její muž.

Opravdu je u vás ve vztahu normální, že s navzájem hlídáte, na co se kdo KOUKÁ? Neříkám, kdyby se při pohledu na ni honil, ale prostě jen že ji VIDÍ?

A považovaly byste za normální, kdyby k vám chodil na návštěvu skorošvagr (tedy ne Tvůj bratr) do půl těla a váš muž mu říkal „hele, před mojí ženou se takhle neukazuj, mně to není příjemný“? (Odhlédněme teď od hygienického aspektu, že by se vám potil do sedačky atd…)

Popravdě, já tohle nechápu. Jsou věci, na které není příjemné koukat se MNĚ (třeba když někomu - primárně chlapům - ze spodního prádla či plavek vykukujou dolní intimní partie, namátkou), ale pak to řeším kvůli sobě - a ne že bych cenzurovala, jestli to může nebo nemůže vidět můj muž…

Příspěvek upraven 02.09.14 v 05:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140237
2.9.14 05:40

No a co, že chodí bez podprsenky, moje švagrová, i kamarádka taky a nikdy jsem to neřešila. ani mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.9.14 07:48
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

treba me ukamenuj, ale z toho mi prijde, ze tvuj na to cuci s ocima jak animak vypouklymu a ty jen zarlis..zadnej chlap neni takovej, ze by se nepodival…hold ty to mas asi po detech trosu jiny jak ona mlada…dokud kouka tak je to dobry, az zacne chytat tak je to spatny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 07:58
@Silwinka87 píše:
Já teda nevím, Rozhodnĕ nejsem upjatá, ani moji rodiče nikdy nebyli, nahatý lidí Mĕ nevadí, nemám s tím problém, ale druhá vĕc je šlušnost. Když jdu na návštĕvu nevystavuju jim tam holé kozy, ne?

přesně tak, jenže tady se jako obvykle míchají hrušky s jablky. My chodíme na nuda, do bazénu, kojení na veřejnosti mě teda nepohoršuje vůbec, ale takováhle situace, co popisuje zaklad. by mně vadila taky. Sice asi ne do té míry, že bych se tím nějak zabývala víc, ale vadila. Jak píšeš není to slušné vůči domácí paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 08:01

Tak jak nekdo psal, ze treba by nesel do lednice u tchanu nebo u mamky, tak u nas je to normalni, prece nas nebudou obsluhobat, ruce mame, tak se obslouzime, ale u nas je to tim, ze jsme tam driv nastridacku se skoromanzelem bydleli. Skrz podprsenku: kdyz jsem doma, tak opravdu z pyza rovnou jdu do tricka bez podprsenky, to same u mamky nebo u tchyne a je tam treba svagr taky, ale kdyz jsme tam proste cely vikend, tak jsme tam skoro jako doma ;) Nikdy me nenapadlo, ze by to mohlo svagrovou trebs pohorsovat, moje mamka i tchyne taky chodi doma bez podprsenky ;)

• Citovat
  • Upravit
33916
2.9.14 08:02
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

to jsi na tom ještě dobře. Sousedova snacha chodí před tchánem i tchýní úplně bez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.14 08:04
@Silwinka87 píše:
Prostě jí na rovinu řekni, že ti není příjemné to, že nenosí podprsenku, že je všechno vidět..Že tě to zkrátka přivádí do rozpaků..Musíš to udělat sama nebo to nechat být. Takovéto navádění bráchy se mi nelíbí, mám ráda, když se s lidma jedná na rovinu..
A teda, že leze u vašich do lednice, to by mi opravdu vadilo.To si nikde nedovolím. Dokonce ani u tchánů a to jsem už s mým chlapem nějaký pátek. Do lednice jdu jen když mě třeba tchýně poprosí..Mě takové chování přijde nevychované :nevim: A mám s tím bohaté zkušenosti..

tak u tcháně do lednice chodím běžně… ale jsme tak domluvené. Ona by naopak byla zklamaná, kdybych se u ní nepostarala sama o sebe, když tam jsme na dýl. Asi jde o to, jaký člověk má s tchýní vztah.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová