Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelce to vadí. Vadí jí, že to vidí její muž. Jejímu muži to zřejmě nevadí, protože by s tím asi něco udělal sám. Když něco s tím udělá zakladatelka, tak třeba to bude jejímu muži vadit, bude smutný a bude u těch her třeba nesvůj… ![]()
@Anonymní píše:![]()
jistě
![]()
ten pohled na ni bych ti fakt přála..
kocko ona me nezivi stejne jako tebe
takze i kdyby mela na famfuli dredy a prsa ven z tricka…tak ty si starsi a mas byt rozumna a proste se nad tim povznes a mysli si svoje nebo ji to narovinu rekni. nic jednodussiho neni a neni nic mezi..bud a nebo…
Mě by to taky vadilo..Jestli je ještě k tomu nic moc
To nemá žádnou soudnost, nebo co ![]()
A je chytrá nebo jednoduchá? Třeba bys s ní mohla navázat přátelskej rozhovor o tom, že nenosí podprsenku a jestli si uvědomuje, že když nebude mít oporu, gravitace bude fungovat čím dál víc a pak už pomůže jenom plastika. K tomu bych řekla pár příkladů kamarádek, které to tak mají a litují ![]()
@SlecnaSally píše:
Mě by to taky vadilo..Jestli je ještě k tomu nic mocTo nemá žádnou soudnost, nebo co
A je chytrá nebo jednoduchá? Třeba bys s ní mohla navázat přátelskej rozhovor o tom, že nenosí podprsenku a jestli si uvědomuje, že když nebude mít oporu, gravitace bude fungovat čím dál víc a pak už pomůže jenom plastika. K tomu bych řekla pár příkladů kamarádek, které to tak mají a litují
@SlecnaSally píše:
Mě by to taky vadilo..Jestli je ještě k tomu nic mocTo nemá žádnou soudnost, nebo co
A je chytrá nebo jednoduchá? Třeba bys s ní mohla navázat přátelskej rozhovor o tom, že nenosí podprsenku a jestli si uvědomuje, že když nebude mít oporu, gravitace bude fungovat čím dál víc a pak už pomůže jenom plastika. K tomu bych řekla pár příkladů kamarádek, které to tak mají a litují
asi zas tak nic moc nebude kdyz ma chlapa ne?
@majsinka píše:
Když má někdo partnera, tak to znamená, že nemůže být jen nic moc? Tak to čumím..Nic moc je pro mě každá třetí holka
A chlap co druhej ![]()
@SlecnaSally no ona je taková bezprostřední, kam příjde, tam je téměř jak doma, je komunikativní, má svoje názory a když jí někdo řekne něco jiného - urazí se, je hoodně urážlivá, kolikrát v noci tříkly dveře a my co se stalo a to jen brácha měl jiný názor než ona
jako já jsem si až doposud myslela, že žárlivá nejsem, neb jako skousnu hodně věcí, ale tohle je prostě u nás doma a tady si přeci mohu říkat, jak chci co já ne?? Kdybychom chodili my k nim, je to jiná situace, asi by mi to před mužem taky vadilo, ale tak bychom tam už nešli nebo tak, ale oni chodí i sami od sebe (to mi nevadí) ale vadí mi ten styl toho oblékání, toho, že jde vše vidět, že je u toho můj muž, moje děti (ještě z toho nemaj rozum - zatím). A to že jsem napsala, že mi to vadí před mým mužem, tak ano, za tím si stojím, hlavně kvůli němu, přeci u nás doma nebude koukat na její prsa (ač třeba né záměrně - při hře, kde se hýbe a vystrkuje,..už nevím jak to srozumitelněji napsat), doma má koukat na moje..
nevím co je na tom nepochopitelného ![]()
@cher píše:
Kojila jsem na veřejnosti často, protože jsme byli pořád venku a vždy bokem a nikdo neviděl z mého prsa ani ždibec. Ale ty jsi vlastně ta velechytrá, co ví, jak všechno jednou bude dělat, až bude mít děti, co
Ne. Ale vidim ty matky kolem sebe jak to delaji ![]()
@majsinka píše:
ona hoodně přibrala, ona byla silnější, ale za toho půl roku má minimálně 15kg navrch..to je samá pizza, brambůrky, víno,..ona byla i před tím silnější, ale taková hezká silnější holka, teď je to jiné, ale to je jedno, ať je klidně 200kilová, to je mi fuk. Jo a pro případný dotaz, jestli to bratrovi nevadí, vadí, říká jí to a reakce - třískne dveřma. Anebo se stihli už za půl roku 2× rozejít a po týdnu byli zase spolu, asi tak.
@Anonymní píše:
ona hoodně přibrala, ona byla silnější, ale za toho půl roku má minimálně 15kg navrch..to je samá pizza, brambůrky, víno,..ona byla i před tím silnější, ale taková hezká silnější holka, teď je to jiné, ale to je jedno, ať je klidně 200kilová, to je mi fuk. Jo a pro případný dotaz, jestli to bratrovi nevadí, vadí, říká jí to a reakce - třískne dveřma. Anebo se stihli už za půl roku 2× rozejít a po týdnu byli zase spolu, asi tak.
bud v klidu
ti spolu dlouho nebudou
ona bude kynout a on to po chvili neda ![]()
@SlecnaSally píše:
Když má někdo partnera, tak to znamená, že nemůže být jen nic moc? Tak to čumím..Nic moc je pro mě každá třetí holka
A chlap co druhej
Sally…lide jsou ruzni..co pro nekoho je nic moc, tak pro toho druhyho je to vrchol krasy
a o tom to je ![]()
@Anonymní píše:
@SlecnaSally no ona je taková bezprostřední, kam příjde, tam je téměř jak doma, je komunikativní, má svoje názory a když jí někdo řekne něco jiného - urazí se, je hoodně urážlivá, kolikrát v noci tříkly dveře a my co se stalo a to jen brácha měl jiný názor než onajako já jsem si až doposud myslela, že žárlivá nejsem, neb jako skousnu hodně věcí, ale tohle je prostě u nás doma a tady si přeci mohu říkat, jak chci co já ne?? Kdybychom chodili my k nim, je to jiná situace, asi by mi to před mužem taky vadilo, ale tak bychom tam už nešli nebo tak, ale oni chodí i sami od sebe (to mi nevadí) ale vadí mi ten styl toho oblékání, toho, že jde vše vidět, že je u toho můj muž, moje děti (ještě z toho nemaj rozum - zatím). A to že jsem napsala, že mi to vadí před mým mužem, tak ano, za tím si stojím, hlavně kvůli němu, přeci u nás doma nebude koukat na její prsa (ač třeba né záměrně - při hře, kde se hýbe a vystrkuje,..už nevím jak to srozumitelněji napsat), doma má koukat na moje..
nevím co je na tom nepochopitelného
Moje kamarádka je to stejný..Mám ji hrozně ráda, má teda lepší vlastnosti jak partnerka tvého bratra.Ale je to taková ta provokatérka, které to číhá z očí i chování
Když byli ze začátku i s mým chlapem, tak mě to znervozňovalo, byli jsme spolu jen mi tři na dovolené a chodily jsme tam nahoře bez obě. Ale tady byla ta výhoda, že já mám tělo hezčí. Ale tak pořád cizí je cizí, chlap se rád podívá..Ale chovají se tak, že to řešit nemusím a máme z toho srandu.Ale je rozdíl v tom, že je provokatérka, ale před mým chlapem se chová tak jak má. A to je to podstatné, prostě má rozum
Ta děvčice ho nemá..Mě to příjde divný a záměrný..
@majsinka píše:
Sally…lide jsou ruzni..co pro nekoho je nic moc, tak pro toho druhyho je to vrchol krasya o tom to je
No jasně, můj ex se mé rodině taky nelíbil, kde jsme na takovou hrůzu přišla. Ale babám se líbil
Ale být tlustá ve 21 letech to nemůže být pěkný