Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
2.9.14 11:30
@tiffany píše:
Jo když nechceš slyšet odpovědi, tak je nejlepší se neptat. :palec:

Já bych spíš řekla, že je to o tom, že ty, co tady rády chodí bez podprdy jaksi nedokážou pochopit to, že na to není třeba každý zvědavý..

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
2.9.14 11:31

@Silwinka87 :mrgreen: tak nejak. :palec:

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 11:32
@Silwinka87 píše:
Já bych spíš řekla, že je to o tom, že ty, co tady rády chodí bez podprdy jaksi nedokážou pochopit to, že na to není třeba každý zvědavý..

No a co? Tak ať se nedívají. Četla jsi třeba studie, že rakovina je nejspíš z podprsenek a z antikoncepce? Nevím, proč bych si měla ničit zdraví a cítit se jako ve svěrací kazajce jen proto, abych náhodou nepohoršila nějakou prudu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.9.14 11:32
@tiffany píše:
Ty možná ne, ale švagrová ano a teď jde o to, jak k tomu zakladatelka přistoupí. Bude to její rozhodnutí a ona si ponese následky. Je to jednoduché jak facka. :mrgreen:

Však jasně..Já už jsem k tomu názor vyjádřila, prostě bych jí to na rovinu řekla, nějak mě prostě nezajímají něčí kozy, bobry nebo ptáci, co čouhají z nohavic, i to už jsme bohužel na návštěvě měli :roll: :mrgreen: A každému jsme to taky řekli..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.9.14 11:33
@tiffany píše:
No a co? Tak ať se nedívají. Četla jsi třeba studie, že rakovina je nejspíš z podprsenek a z antikoncepce? Nevím, proč bych si měla ničit zdraví a cítit se jako ve svěrací kazajce jen proto, abych náhodou nepohoršila nějakou prudu. :mavam:

jakou prudu, prosím tě? 8o :mrgreen: jenom proto, že na to nejsem zvědavá, tak jsem hned pruda? Aha..Tak to potom jo, nó..

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 11:38
@Silwinka87 píše:
jakou prudu, prosím tě? 8o :mrgreen: jenom proto, že na to nejsem zvědavá, tak jsem hned pruda? Aha..Tak to potom jo, nó..

Mě zatím nikdo o tom, že ho pohoršuje to, že chodím bez podpsenky neřekl. Asi mám kolem sebe samé tolerantní lidi. A kdyby mi to někdo řekl, budu to respektovat jako jeho názor a zařídím se podle toho. Tedy nebudu ho navštěvovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.9.14 11:43
@tiffany píše:
Mě zatím nikdo o tom, že ho pohoršuje to, že chodím bez podpsenky neřekl. Asi mám kolem sebe samé tolerantní lidi. A kdyby mi to někdo řekl, budu to respektovat jako jeho názor a zařídím se podle toho. Tedy nebudu ho navštěvovat. :mavam:

Já mám sestřenici a ta taky chodí bez podprsenky, ALE obléká se tak, že to skoro nejde vidět, takže to mi nevadí, nikdy jsem to neřešila, chodí tak odjakživa, ale kdyby si na sebe dala, třeba průhledné tričko, tak bych jí řekla, že jí jdou vidět dvorce a to mi třeba přijde nechutné a tak nějak přes čáru. Takže se asi oblékáš normálně a nepůsobí to špatně..Myslím si, že průhledné trička asi nenosíš..

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 11:47
@Silwinka87 píše:
Já mám sestřenici a ta taky chodí bez podprsenky, ALE obléká se tak, že to skoro nejde vidět, takže to mi nevadí, nikdy jsem to neřešila, chodí tak odjakživa, ale kdyby si na sebe dala, třeba průhledné tričko, tak bych jí řekla, že jí jdou vidět dvorce a to mi třeba přijde nechutné a tak nějak přes čáru. Takže se asi oblékáš normálně a nepůsobí to špatně..Myslím si, že průhledné trička asi nenosíš..

To je ale pořád stejná debata o ho… Je jedno, jak moc jsou moje trika průhledná. Důležité je, jak jsou ostatní toleratní. Víš o tom, že poukazovat na něčí neslušné chování je vlastně ještě neslušnější, než to neslušné chování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
2.9.14 11:49

Opravdu zajimavy tema, Napred to byly kozy ven, pak ji bylo videt do kuchyne, no a dokonce s chlupama, pak zas je tlusta.
Asi bude lepsi opustit tema a jit rychle udelat obed pro tech 8 lidi. A jak to tu bude vypadat? Ja sama nejsem vzor krasy, ale kaslu na to, svymu chlapovi se libim. Po baraku poletuju v kalhotkach a tricku. Bez podprdy. Muj tu sedi v teplakach a tricku, malej lita v pizamku, protoze je nemocnej, Mama jen v dlouhym tricku. Az bude jidlo, tak prozvonim brachu, ten prijde v teplakach,, tricku a zupanu. Za nim dorazi kluci, nejspis jen v trickach. Jeden s plinou, druhej uz bez a na zaver skoro svagrova. Ta dorazi v mini kalhotkach a nejspis v natelniku. To me ale nevede k tomu abych ji zkoumala co ji kde couha nebo leze. Po obede tu kazdej sebou placne kam se mu zrovna chce, dame kafe, kluci si budou hrat a nikdo neresi jak kdo vypada. Tak se tu mejte, pak si treba jeste poctu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
2.9.14 11:51

@Spokojení Dneska určitě švagrová dorazí ve svetru a teplákách, neb je zima jak v ruským filmu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 11:56

@Spokojení pohoda :palec: Jen tedy u nás je děsná zima, tak trochu závidím ty tílka a minikalhotky a tak. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 11:57

Jo a jedinej, kdo mě nutí nosit podprsenky je moje dcerka. Děsně jí ten kus hadru láká a vždy když jsme v krámu, tak žadoní, jestli mi může nějakou koupit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
2.9.14 11:59

Venku zima je, to je pravda, ale v baraku je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.14 12:00
@tiffany píše:
Mě zatím nikdo o tom, že ho pohoršuje to, že chodím bez podpsenky neřekl. Asi mám kolem sebe samé tolerantní lidi. A kdyby mi to někdo řekl, budu to respektovat jako jeho názor a zařídím se podle toho. Tedy nebudu ho navštěvovat. :mavam:

Tak jsou lidi, co pohoršují svým zjevem i když třeba tu podprdu mají :mrgreen: Každý holt má právo být nechutnej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.14 12:02

A zakladatelko, buď ráda, že švagrová nechodí nahá, jako já :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie