Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacz my už jen tak krafeme
Tohle si musí zakladatelka stejně vyřešit sama.
Se zahalováním to má stejně každý hozené jinak. Byly doby, kdy bylo vulgární odhalit kotníček ![]()
Tak mě napadá, že zajímavější by bylo, kdyby začali svůj trend prosazovat odhalovači. Třeba bys přišla na návštěvu k @pohledzdruhestrany a on by ti přísně pravil: „Koukej sundat podprsenku, nosit ji mi připadá nechutný a nechci se koukat na kozy v podprdě!“ ![]()
@kacz co ma slusne vychovani co delat s tim, jak doma chodim oblekana???
Co to je za prazvlastni nazor?
@handulinda takže ty myslíš, že doma není potřeba se chovat slušně, že to stačí jenom venku? To je zase prazvláštní názor pro mě. Když ti někdo zvoní u dveří anebo ti přijde někdo na návštěvu, tak se běžíš rychle převlíct? Anebo mu otevřeš polonahá? A neumim si představit, že bych třeba chodila polonahá nebo nahá před dětma.
@Knihomyš píše:
@kacz my už jen tak krafemeTohle si musí zakladatelka stejně vyřešit sama.
Se zahalováním to má stejně každý hozené jinak. Byly doby, kdy bylo vulgární odhalit kotníčekTak mě napadá, že zajímavější by bylo, kdyby začali svůj trend prosazovat odhalovači. Třeba bys přišla na návštěvu k @pohledzdruhestrany a on by ti přísně pravil: „Koukej sundat podprsenku, nosit ji mi připadá nechutný a nechci se koukat na kozy v podprdě!“
protože jsem ekolog a nesnáším textilní ZOO!!! ![]()
@pohledzdruhestrany nahota je jedna věc, to, že respektuju, že normální je být oblečenej a že se na to třeba někdo nechce dívat 24/7 je jiná věc, nehledě na chození nahej před dětma.
@Knihomyš píše:
@kacz my už jen tak krafemeTohle si musí zakladatelka stejně vyřešit sama.
Se zahalováním to má stejně každý hozené jinak. Byly doby, kdy bylo vulgární odhalit kotníčekTak mě napadá, že zajímavější by bylo, kdyby začali svůj trend prosazovat odhalovači. Třeba bys přišla na návštěvu k @pohledzdruhestrany a on by ti přísně pravil: „Koukej sundat podprsenku, nosit ji mi připadá nechutný a nechci se koukat na kozy v podprdě!“
teda a můžu-li footfetišisticky poznamenat, odhalenej hubenej kostnatej kotníček je snad ještě víc sexy než ta nepodprda ![]()
@kacz píše:
@handulinda takže ty myslíš, že doma není potřeba se chovat slušně, že to stačí jenom venku? To je zase prazvláštní názor pro mě. Když ti někdo zvoní u dveří anebo ti přijde někdo na návštěvu, tak se běžíš rychle převlíct? Anebo mu otevřeš polonahá? A neumim si představit, že bych třeba chodila polonahá nebo nahá před dětma.
definuj mi prosím parametry poměru nahota versus slušnost - třeba jako chodit bez podprdy je neslušnost?? to je hodně ujetý, mýlím se, když si myslím, že je pro tebe nechutnost i masturbace??
Každá žena si je vědoma svých předností a pokud bych si všimla ještě jiného signálu, který by ukazoval, že „švagrová“ hodlá provokovat Tebe, nebo Tvého muže, tak bych asi něco začala řešit. Jinak také chodím bez podprsenky doma, ale nikdy by mě nenapadlo vystavovat svoje vnady v průhledném tričku večer u hraní pokeru, aby se švagr pořádně pokochal, to mi nepřijde úplně OK. Chápu, že to zakladatelku „ruší“ a rozhodně v tom nemusí být závist, že má taková a onaká ňadra - mě například ruší, když si zajdeme s manželem na večeři a vedle u stolu vytáhne prso matka a bez ostychu/zakrytí začne kojit - ano kojení je přirozené, ale to soulož taky…
Tak asi patřím mezi extra neslušné lidi, podprdu nenávidím a když může, leží na dně šuplíku… ![]()
Ba naopak jsem jeden čas lítala i po městě bez práskačky, měla jsem piercingy v bradavkách, tak aby to bylo trochu vidět, když už tam jsou
![]()
@kacz ja teda nevim, ale pro me je slusne chovani i to, ze doma chodim v kalhotkach a v tilku. A klidne se projdu i naha pred detma. Nepozaduji aby se doma nosil spolecensky odev. Pro me je slusne chovani, ze se nemluvi sproste, stoluje se u stolu a ne treba v obyvaku na sedacce apod. Rodice rozhodne nemeli problem se prede mnou svleknout. Nedelali to bezne, ale abych mela trauma z toho, ze jsem zapomnela nocni kosilku mimo koupelnu a nemohla si pro ni v klidu dojit? To nema nic spolecneho se slusnym chovanim ale s vnimanim intimity cloveka. Nemluve o tom, ze timhle svym „prudernim“ chovanim nepripravujes deti uplne nejlip na vnimani svoji sexuality, protoze nahota se pro ne stava tabu.
Ale chod si doma treba ve skafandru, mne je to fuk, jen odsuzuj lidi podle toho, jak se oblekaji a obvzlast doma. Treba tu nekdo nosi supermanovsky oblek a dela reditele v bance.
To uz tady ale padlo xkrat, ze to ma kazdy nastevene jinak.DOMA!!!!ale ne tam kde to maji zas nastavene ONAK!!pochopte to, moje svoboda konci tam kde zacina svoboda druheho!!!SAKRA UZ ![]()
@Erian píše:
Tak asi patřím mezi extra neslušné lidi, podprdu nenávidím a když může, leží na dně šuplíku…
Ba naopak jsem jeden čas lítala i po městě bez práskačky, měla jsem piercingy v bradavkách, tak aby to bylo trochu vidět, když už tam jsou![]()
![]()
A to se mi zase líbí, když už, tak ať to má grády ![]()
@KackaDoup píše:
To uz tady ale padlo xkrat, ze to ma kazdy nastevene jinak.DOMA!!!!ale ne tam kde to maji zas nastavene ONAK!!pochopte to, moje svoboda konci tam kde zacina svoboda druheho!!!SAKRA UZ
a kdyby ti někdo z příbuzných/kamarádů řekl, že mu vadí tvoje kalhoty, protože ti moc obepínají zadek, tak je na setkání s ním taky přestaneš nosit a budeš radši chodit v něčem jiném?
@lucenka to uz jsou cire spekulace o kravinach, nahe kozy nejsou spatne kalhoty.Ja nevim ze nekdo ma potrebu to tahat do extremu
@KackaDoup vsak ano, ja jsem zakladatelce poradila, at se ozve, ale nemam rada, pokud nekdo dokaze rici, ze je to neslusne, ne-li nechutne, ci vulgarni, jen proto, ze pro nej je to neprirozene. Pikud by tak chodil v bance, prosim, pokud tak chodi ve svem soukromem prostoru, jeho vec.