Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacz píše:
@handulinda takže ty myslíš, že doma není potřeba se chovat slušně, že to stačí jenom venku? To je zase prazvláštní názor pro mě. Když ti někdo zvoní u dveří anebo ti přijde někdo na návštěvu, tak se běžíš rychle převlíct? Anebo mu otevřeš polonahá? A neumim si představit, že bych třeba chodila polonahá nebo nahá před dětma.
Neohlášené návštěvy jsou neslušné zase dle mého názoru.
@ulice a co jako:?nejaky standart? pro me ne.Mej to jak chces nastavene, ale respektuj i jine jak to maji oni.ja se prizpusobovat nebudu a ani nevim proc bych to delala, ze jini? to snad ne.
@KackaDoup píše:
@lucenka to uz jsou cire spekulace o kravinach, nahe kozy nejsou spatne kalhoty.Ja nevim ze nekdo ma potrebu to tahat do extremu
Nahé kozy? Proč to nehnat do extrému. ![]()
@KackaDoup píše:Myslela jsem tím,že tady píšeš o „visících ceckách“
@ulice ja jsme nikdy nikomu neublizlila v tomto, nikdy jsem ji to nerekla, ale nelibilo se me to, tak jsem spatna? prislo me to nenormalni si na navsteve sundavat prede vsema tetatralne podprdukazdy jsme holt jiny.ale u jinych respektuji co nechteji ci chteji oni, pokud to neni ovsem totalni kravina
@KackaDoup píše:Dobře a proč si myslíš ty,že to dělá?
@ulice Ono…holka to bud delá pro bráchu, NEDELA! tomu to vadi..nectes.
@KackaDoup píše:
Tady si nikdy neporozumime…nikdo nechape co je svoboda, a kde konci.teda ne nikdo ale malokdo.
Svoboda každého člověka je podle mě i v tom, že si na sebe může vzít co chce. Svoboda zakladatelky je v tom, že může říct, že se jí to nelíbí…Svoboda té holky je v tom, že jí může říct, že je to její problém
A svoboda zakl. je v tom, že jí tím pádem už nemusí zvát k sobě domů. Tečka. Rozhodně není nikdo povinný podřizovat se dress codu u zakladatelky doma…¨¨
A to píšu i přestože mám sama velká, hezká prsa, miluju lambádky na doma, ale na návštěvu bych si je nevzala, protože nestojím o pohledy a tak nosím nepohodlné podprsenky…
@tiffany jezis me uz je to jedno, ja ctu co pise zakladatelka, tak nevim co me to tady predhazujes…jak to mam jinak anpsat nez nahe kozy, naha nadra, omlouvam se,,,podle popisu jsou nic moc, tak se me nechtelo
ach booze ![]()
@KackaDoup píše:
Tady si nikdy neporozumime…nikdo nechape co je svoboda, a kde konci.teda ne nikdo ale malokdo.
Svobodu kozám! Svobodu kozám! ![]()
@KackaDoup píše:
@lucenka to uz jsou cire spekulace o kravinach, nahe kozy nejsou spatne kalhoty.Ja nevim ze nekdo ma potrebu to tahat do extremu
jinak nahé kozy by byly v případě, že by přes ně neměla tričko ![]()
@KackaDoup píše:
@tiffany jezis me uz je to jedno, ja ctu co pise zakladatelka, tak nevim co me to tady predhazujes…jak to mam jinak anpsat nez nahe kozy, naha nadra, omlouvam se,,,podle popisu jsou nic moc, tak se me nechteloach booze
Však piš jak ti zobák narostl, ale vypovídá to cosi o tobě a slušné mi to opravdu nepřijde.
@KackaDoup píše:
@ulice a co jako:?nejaky standart? pro me ne.Mej to jak chces nastavene, ale respektuj i jine jak to maji oni.ja se prizpusobovat nebudu a ani nevim proc bych to delala, ze jini? to snad ne.
Kačko, ty jsi tady ta co nechce respektovat ostatní…O prsou tady povídáš jako o visících ceckách, totálně bez respektu k jiným lidem… ![]()
Mě je jedno co nosíš ty na sobě nebo, jak často se odhaluješ, já taky nejsem ten typ, který by se vysvlékl v parku
Ale narozdíl od tebe respektuju, že někdo to má jinak a nenosí podprsenku.
@KackaDoup píše:
@ulice nestojím o pohledy Ha! a ona nestoji o pohledy na jeji prsa.
Tak jí nemusí zvát k sobě domů
Diktovat co si má vzít jí nemůže, pouze poprosit zda by jí vyhověla…ale jelikož je holka mladá, urážlivá a předpokládám, že i velmi rychle pochopí, že jde o chlapa…tak pochybuju, že jí vyhoví…Spíš se urazí a bude po kamarádství…
@KackaDoup píše:
@ulice nestojím o pohledy Ha! a ona nestoji o pohledy na jeji prsa.
No a co s tím?
@Verunecka289 píše:
Děvče ty máš velkej problémsedím tu bez podprsenky, se třeba poblij
jediný buranství je ten tvůj slovní průjem tady
máš asi slušný komplexy co?
taky jsem si jí dneska na protest nevzal, ať se třeba…
@KackaDoup píše:
@tiffany mej si kozy svobodne.
Ó děkuji tí za dovolení. ![]()