Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
2.9.14 14:23
@KackaDoup píše:
@lucenka to uz jsou cire spekulace o kravinach, nahe kozy nejsou spatne kalhoty.Ja nevim ze nekdo ma potrebu to tahat do extremu

ale je to to samé… někdo ti kecá do toho, jak ty se máš oblíkat na neformální návštěvu

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 14:24

@lucenka pro me to neni to same.,dokonce jeji vystavovani koz vadi i jejimu priteli, neni mu prijemne ze je nekde vystrkuje.

Příspěvek upraven 02.09.14 v 14:24

• Citovat
  • Upravit
4399
2.9.14 14:24
@KackaDoup píše:
Kdyz si doma nedam podprdu tak se citim jak kdybych uz na sbe uplne kaslala…necitim se dobre…naopak se citim lepe v ni..taky neznam nikoho ve svem okoli kdo by tak chodil. Vlastne znam…u mladych holek to beru ale u tech spise starych je to nekdy hruza na na koukani, taktez u obeznich a nebo extremne vysicich.Mela jsem takovou kamosku kam prisla tam si hned sundavala podprsenku, prisla me silena…ani zeny nemaji povinost cumet na jeji visici cecky.

To dost přeháníš ;) Říkáš, že nemáš ráda nespravedlnost atd.,uvědouješ si, že tímto můžeš někoho ublížit? Navíc si nemyslím, že člověk má právo diktovat ostatním co mají a nemají nosit na sobě.

Upřímně zakladatelko-všechny víme, že ti to vadí jen kvůli manželovi, sama jsi to přiznala, takže je v tom žárlivost. Asi ta prsa prostě přitažlivá má, jinak by ti to bylo fuk, ale to není podstatné…Když chceš řekni jí to, ale počítej s tím, že vztahy tím můžeš pokazit a já se vsadím, že se tak i stane ;)
Ono…holka to bud delá pro bráchu nebo chce prsama odpoutat pozornost od špeků nebo chce provokovat tvého manžela-jedině ta poslední možnost by znamenala, že je to pipka, ale podle toho co jsi psala to tahle možnost není :nevim:

A slušnost, neslušnost nosit podrpdu? Když někdo shválně provokuje chlapa před jeho manželkou, tak je to slepice, ale jinak jestli se někdo cítí hezky s průhledným tričku amá 100 kg, je JEHO věc. Nikdo do toho nemá co ke kecat. Svůj názor říct může, ale jak už tu bylo zmíněno-je to trochu neomalenost a toho člověka to může urazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 14:25

@ulice ja jsme nikdy nikomu neublizlila v tomto, nikdy jsem ji to nerekla, ale nelibilo se me to, tak jsem spatna? prislo me to nenormalni si na navsteve sundavat prede vsema tetatralne podprdu :mrgreen:kazdy jsme holt jiny.ale u jinych respektuji co nechteji ci chteji oni, pokud to neni ovsem totalni kravina

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 14:28

@ulice Ono…holka to bud delá pro bráchu, NEDELA! tomu to vadi..nectes.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
2.9.14 14:30
@KackaDoup píše:
@lucenka pro me to neni to same.,dokonce jeji vystavovani koz vadi i jejimu priteli, neni mu prijemne ze je nekde vystrkuje.

Ale princip je naprosto stejný a může to tak vnímat i dotyčná paní chodící bez podprdy. No tak její partner taky může žárlit :nevim: A nebo to brácha řekl zakladatelce, aby jí udělal radost a ve skutečnosti je rád, že nenosí podprdu.

Příspěvek upraven 02.09.14 v 14:30

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 14:30

Tady si nikdy neporozumime…nikdo nechape co je svoboda, a kde konci.teda ne nikdo ale malokdo.

• Citovat
  • Upravit
3451
2.9.14 14:31
@kacz píše:
Ty jo, nechápu, co tady na 35 stranách řešíte. Mně třeba přijde naprosto nechutný chodit i doma bez kalhotek, nahej, anebo s tím, že někomu něco někde leze a nechodím doma ani bez tý podprsenky a neznám nikoho, kdo by tak chodil. Připadá mi to jako buranství a zcela zakladatelce rozumím. Kdo se má na to koukat, i doma. Kdyby se začala dloubat v nose, tak je to taky v pořádku?? Jste opice, nebo co??

Děvče ty máš velkej problém 8o sedím tu bez podprsenky, se třeba poblij :roll: jediný buranství je ten tvůj slovní průjem tady :roll: máš asi slušný komplexy co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.14 14:31
@KackaDoup píše:
Tady si nikdy neporozumime…nikdo nechape co je svoboda, a kde konci.teda ne nikdo ale malokdo.

alety taky nechápeš, že se každý může oblíkat jak chce, pokud nemá pozvánku s nějak jasně daným dress codem. A pokud to zakladatelce vadí, tak aT si jí k sobě domů bezpodprdy nebere.

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 14:33
@KackaDoup píše:
Kdyz si doma nedam podprdu tak se citim jak kdybych uz na sbe uplne kaslala…necitim se dobre…naopak se citim lepe v ni..taky neznam nikoho ve svem okoli kdo by tak chodil. Vlastne znam…u mladych holek to beru ale u tech spise starych je to nekdy hruza na na koukani, taktez u obeznich a nebo extremne vysicich.Mela jsem takovou kamosku kam prisla tam si hned sundavala podprsenku, prisla me silena…ani zeny nemaji povinost cumet na jeji visici cecky.

Tak nečum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
2.9.14 14:34

Zakladatelce rozumim. Ja chodim bez drzkozky jen doma. I kdyz jedeme k rodicum, tak tam nosim aspon sportovni. Ale to je asi hodne individualni :think:
me by to proste hrozne vadilo a necitila bych se dobre, kdybych takhle mela poutat pozornost na svoje prsa :nevim:
nedej boze kdyby mi prejel mraz po zadech :mrgreen: :mrgreen:
Taktne bych ji to rekla mezi ctyrma ocima a poprosila ji, ze kdyz jdou na navstevu tak je dobry si brat spodni pradlo…a nebo jak uz tu bylo receno, kup ji podprdu treba tu sportovni a rekni, ze je dobra i na doma :mrgreen: to snad pochopi kazda

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 14:36
@KackaDoup píše:
@pohledzdruhestrany no ja to chapu tak, ze slusni lidi nechodi stale polonazi nebo nazi, ze uznava jiste standardy..nikterak nesouvisejici ze sexem..pro me je nahota velmi intimni vec…a pritom jsem hodne sexualne zalozena bytost..velmi hodne.

Slušní lidé také nemluví o ňadrech jiných žen jako o ceckách. :mavam: Takže ta slušnost je u tebe asi vocamcaď pocamcaď což?! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 14:37
@Knihomyš píše:
@kacz my už jen tak krafeme :) Tohle si musí zakladatelka stejně vyřešit sama.
Se zahalováním to má stejně každý hozené jinak. Byly doby, kdy bylo vulgární odhalit kotníček ;)Tak mě napadá, že zajímavější by bylo, kdyby začali svůj trend prosazovat odhalovači. Třeba bys přišla na návštěvu k @pohledzdruhestrany a on by ti přísně pravil: „Koukej sundat podprsenku, nosit ji mi připadá nechutný a nechci se koukat na kozy v podprdě!“ :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@tiffany musela bych byt slepa,,,kdyz byla vsude kde ja, jednalo se o uklid u znamych…ja nerikam ze je spatna…ME SE TO NELIBILO A PRISLO ME TO ZVLASTNI. staci? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4399
@KackaDoup píše:
A proc by se mel clovek porad ukazovat, aby se omrzel?

Ježiši a není to každýho věc???V parku v létě leží nahatí chlapi, ženský, děti lítaj kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová