Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
2.9.14 14:49
@pohledzdruhestrany píše: :palec: taky jsem si jí dneska na protest nevzal, ať se třeba…

No bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 14:51

@ulice ja to respektuji…visici cecky byly ze srandy, ale nemam povinnost toho aby se me to libilo, nebo aby me to prislo normalni.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 14:51

@tiffany to neni zadne dovoleni, to je ze si muzes delat co chces.

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 14:52
@KackaDoup píše:
@tiffany to neni zadne dovoleni, to je ze si muzes delat co chces.

No stejně jako švagrová zakladatelky, tak nevím o čem je tu pořád řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 14:53
@KackaDoup píše:
@ulice ja to respektuji…visici cecky byly ze srandy, ale nemam povinnost toho aby se me to libilo, nebo aby me to prislo normalni.

Komu se to nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 14:55
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
4398
2.9.14 14:59
@KackaDoup píše:

Líbit se ti to nemusí. Mš se taky nemusí líbit spousta věcí :P Někomu se nelíbí koukající špeky, jinému špinavé boty, dalšímu vyrýsovaný penis na jednu stranu v džínách :lol:,žárlivé tlusté ženě se nemusí líbit odhalené břicho nebo nohy štíhlé kočky, hubené žárlivé ženě s malými prsy se zase nemusí líbit velký výstřih baculaté slečny atd…Ale to neznamená, že máme právo do toho těm lidem kecat, chápeš? Je to jejich věc, jak se oblékají a jestli to zakl. vadí, může to říct, ale holčina není povinná jí poslechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.9.14 15:06
@Anonymní píše:
@KackaDoup tady se to zhouplo, viď. Já už se musím jen smát ;) každopádně jsem poučena, když budu mít nějaký problém, tak na emimino se vyptávat už fakt nepůjdu, anebo jo, ale to se budu muset hodně nudit a jedině s něčím zaručeně vymyšleným, abych si pak nepřipadala jak trotl ;) tobě dík, ty jsi tu byla jako moje podpora a já ti za to díky :kytka: :kytka:

hele ja te chapu. At si kazda rika co chce, ale urcite by to nebylo zadne prijemne. Mne to pripada nevhodne, chodit nekam bez podprsenky. A ano, vadilo by mi, kdyby muj pritel koukal na nekoho takhle vystavujiciho se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 15:08

Porad ctu jak musime repsektovat ty co proste chteji to ci ono a nehodlaji se prizpusobit, ze svoboda je to a ono, ale kde je v tomto zakladatelka nebo ja, kdyz nam to vadi? kde je sakra ta nase svoboda???…miluji nahotu, libi s emi zenske telo a nadra, miluju sex…ale kdyz si nepreji, aby ke me na navstevu chodila polonaha deva tak uz jsem zavistiva, nenormalni, neprejici a buhvico jeste.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 15:10

@g.sandova ale to nejdes s DAVEM, a budes ukamenovana.

• Citovat
  • Upravit
1577
2.9.14 15:11
@pidin píše:
Nvm ze ji to neni treba blbe, ja bych si nedovolila chodit bez podprsenky..jedine kdyz jsem DOMA ve svem a nemam nikoho na navsteve, prijdu si treba i divne nebo neslusne kdyz ma nekdo prijit na pokec a ja tam sedim bez podprdy.. :mrgreen:. to proste neee.. t

Přesně tak bych to napsala já :palec: Je to podle mě neslušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
2.9.14 15:12

Zakladatelko, nečetla jsem celou diskuzi, jen prvních pár příspěvků pod tím, co jsi napsala. Mně osobně by to taky vadilo a to hodně. Přijde mi to nevhodný, ať je má jakýkoliv. Dost se divim, že to tady bere většina v pohodě, a že některé i napíšou, že tak běžně chodí před tchánem, tchýní, švagrem…vlastně mi to přijde neuvěřitelný a jako vrchol trapnosti :zed: Umíte si některá z vás představit, že k vám na návštěvu přijde tchýně bez podprdy? :poblion: Ani kdybych byla mladá a měla krásný pevný prsa, tak si neumim představit, že jdu pozdravit tchána/švagra/,a kousek pod obličejem mi bimbaj kozy se vztyčenýma bradavkama :zed:,pro mě by to bylo fakt neslušný. To radši oželim nepohodlí a vezmu si aspoň sportovní podprdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 15:15

@marcellia dozvis se tady akorat tak to ze mas problem se svoji sexualitou…jsi povina respektovat, ze tak chodi, mohou si v tomto delat co chteji..nemas pravo, aby se ti to nezdalo, nebo te to dokonce pohorsovalo, jsi spatna ty, ne oni :zed:

• Citovat
  • Upravit
1577
2.9.14 15:17
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

Ať si tady ty emimiňácké pipinky píšou co chtějí, ale mi to přijde také nevhodné a také by mi to vadilo. Tak jako mi vadí, když mi sousedka otevře v kalhotkách :cert: :roll: A manžel sdílí stejný názor ;)

A pro pipiny na emiminu: nejsem zakomplexovaná, prsa mám, dítě taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
2.9.14 15:20
@marcellia píše:
Zakladatelko, nečetla jsem celou diskuzi, jen prvních pár příspěvků pod tím, co jsi napsala. Mně osobně by to taky vadilo a to hodně. Přijde mi to nevhodný, ať je má jakýkoliv. Dost se divim, že to tady bere většina v pohodě, a že některé i napíšou, že tak běžně chodí před tchánem, tchýní, švagrem…vlastně mi to přijde neuvěřitelný a jako vrchol trapnosti :zed: Umíte si některá z vás představit, že k vám na návštěvu přijde tchýně bez podprdy? :poblion: Ani kdybych byla mladá a měla krásný pevný prsa, tak si neumim představit, že jdu pozdravit tchána/švagra/,a kousek pod obličejem mi bimbaj kozy se vztyčenýma bradavkama :zed:,pro mě by to bylo fakt neslušný. To radši oželim nepohodlí a vezmu si aspoň sportovní podprdu :nevim:

Souhlasím :palec: Já jsem přečetla cca 5 stran této diskuze a nestačila jsem se divit, kolik žen píše, že jim to přijde normální a že tak chodí také a dokonce ven 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová