Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tiffany píše:
No jasně, normální je jen ten, kdo tě podpoří.Tomu říkám respekt a tolerance. Tobě to vadí, tak s tím musíš něco dělat ty. Ať už sama v sobě, nebo do toho svého problému zatáhneš i švagrovou a bude to nepříjemné, protože jí zasahuješ do jejích práv. Já taky chodím bez podprsenkya kdyby to někomu vadilo, tak bych k němu tedy radši přestala chodit, protože to na sobě nesnesu. Rozmysli si, jestli by ti nestálo za to spíš zapracovat na sobě, než otravovat švagrovou, protože jak jsi psala, máš jejich návštěvy ráda. Tvůj boj. Už jen to, že lidi, kteří mají jiný názor než ty, označuješ za „nenormální“, svědčí o tom, že jsi hodně netoleratní a druhé prostě nerespektuješ. Normální je jen to, co považuješ za normální ty. To je dle mého arogoance.
tenhle kánon by měl šířit dál a dál, nebál bych se to zavíst i jako zákonnou povinnost ![]()
@boball píše:
ted jsem si barvitě představila, jak švagrová zazvoní nahá, já jí dám pod pudel podložku, takovou jako se dává zedníkům v hospodě, aby neumazali židli a zeptám kávu? Dnes je tu chladněji mám přitopit?![]()
proč mám asociaci slimáka plazícího se po židli? ![]()
@pohledzdruhestrany zapomen, nenavidim chodit bez podprsenky…a ver ne vzdy by to byl pekn ypohled…a nektere zeny by byly hrozni chudaci…
@KackaDoup píše:
@pohledzdruhestrany zapomen, nenavidim chodit bez podprsenky…a ver ne vzdy by to byl pekn ypohled…a nektere zeny by byly hrozni chudaci…
dobře slevuji, uplatňovaly by se výjimky po posouzení výjimkovou komisí
Ty jo, nechápu, co tady na 35 stranách řešíte. Mně třeba přijde naprosto nechutný chodit i doma bez kalhotek, nahej, anebo s tím, že někomu něco někde leze a nechodím doma ani bez tý podprsenky a neznám nikoho, kdo by tak chodil. Připadá mi to jako buranství a zcela zakladatelce rozumím. Kdo se má na to koukat, i doma. Kdyby se začala dloubat v nose, tak je to taky v pořádku?? Jste opice, nebo co??
@kacz ale u sebe doma bez lidi, at si kazdy chodi jak chce ne? ale u nekoho na navsteve uz jeho svoboda v tom chodit jak chce konci.
Kdyz si doma nedam podprdu tak se citim jak kdybych uz na sbe uplne kaslala…necitim se dobre…naopak se citim lepe v ni..taky neznam nikoho ve svem okoli kdo by tak chodil. Vlastne znam…u mladych holek to beru ale u tech spise starych je to nekdy hruza na na koukani, taktez u obeznich a nebo extremne vysicich.Mela jsem takovou kamosku kam prisla tam si hned sundavala podprsenku, prisla me silena…ani zeny nemaji povinost cumet na jeji visici cecky.
@kacz píše:
Ty jo, nechápu, co tady na 35 stranách řešíte. Mně třeba přijde naprosto nechutný chodit i doma bez kalhotek, nahej, anebo s tím, že někomu něco někde leze a nechodím doma ani bez tý podprsenky a neznám nikoho, kdo by tak chodil. Připadá mi to jako buranství a zcela zakladatelce rozumím. Kdo se má na to koukat, i doma. Kdyby se začala dloubat v nose, tak je to taky v pořádku?? Jste opice, nebo co??
už ti někdy někdo řekl, že máš problém se svojí sexualitou?
@pohledzdruhestrany nemá, ma ot jen jinak.,taky nechodime doma ani nazi a ani polonazi…kdyz manzela svadim klidne mu neco ukazu…ale nedelam to bezne…nechodime tak bezne..
@pohledzdruhestrany neřekl. Protože nemám. Tohle nemá co dělat se sexualitou, ale se slušným vychováním.
Tady nekdo vynechal ty vety ve kterych se popisuje, ze to ze ona chodi na ty navstevy polonaha vadi predevsim jejimu partnerovi…ale ze ji je to jedno.
@KackaDoup píše:
@pohledzdruhestrany nemá, ma ot jen jinak.,taky nechodime doma ani nazi a ani polonazi…kdyz manzela svadim klidne mu neco ukazu…ale nedelam to bezne…nechodime tak bezne..
ale ona používá výrazy nahá ve spojení s nechutné, to není úplně pohodové vnímání nahoty
@pohledzdruhestrany no ja to chapu tak, ze slusni lidi nechodi stale polonazi nebo nazi, ze uznava jiste standardy..nikterak nesouvisejici ze sexem..pro me je nahota velmi intimni vec…a pritom jsem hodne sexualne zalozena bytost..velmi hodne.