Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.14 09:55
@SlecnaSally píše:
Moje kamarádka je to stejný..Mám ji hrozně ráda, má teda lepší vlastnosti jak partnerka tvého bratra.Ale je to taková ta provokatérka, které to číhá z očí i chování :mrgreen: Když byli ze začátku i s mým chlapem, tak mě to znervozňovalo, byli jsme spolu jen mi tři na dovolené a chodily jsme tam nahoře bez obě. Ale tady byla ta výhoda, že já mám tělo hezčí. Ale tak pořád cizí je cizí, chlap se rád podívá..Ale chovají se tak, že to řešit nemusím a máme z toho srandu.Ale je rozdíl v tom, že je provokatérka, ale před mým chlapem se chová tak jak má. A to je to podstatné, prostě má rozum :nevim: Ta děvčice ho nemá..Mě to příjde divný a záměrný..

fíjo, to jsi dobrá :palec: :palec: to já bych teda fakt nedala..jako na dovolený mi to nevadí, když je to cizí člověk, leží tam někde na lehátku. Ale tohle bych fakt nedala, to máš můj respekt :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.9.14 10:03

Já teda nevím, my jsme s mojím chlapem dost od huby a normálně by jí řekl, ať si ty kozy schová a já bych jí to řekla taky..Mohla by se urážet jak by chtěla :nevim: :mrgreen: :mrgreen: My jsme prostě upřímní..

• Citovat
  • Upravit
6388
2.9.14 10:03
@Anonymní píše:
fíjo, to jsi dobrá :palec: :palec: to já bych teda fakt nedala..jako na dovolený mi to nevadí, když je to cizí člověk, leží tam někde na lehátku. Ale tohle bych fakt nedala, to máš můj respekt :pankac: :pankac:

Ona je ale před ním normální, ale před ostatníma ne :mrgreen: Ne, je fakt rozumná. A těch prsou na dovolené bylo hodně, takže ani u ni to nevadilo.Byli jsme s partnerem v té době teprve 2 roky, takže měl oči hlavně na mě. Já jsem hodně podezíravá, ale u nich jsme v klidu. Možná se ti ´´něco´´nezdá :think: Víš jak, šestý smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.9.14 10:10
@cher píše: :potlesk: jsi prostě nejlepší :mavam:

A ty? :roll: Škoda mluvit :roll:

• Citovat
  • Upravit
7626
2.9.14 10:14
@Anonymní píše:
dík napsala jsi to pěkně, ano jde o můj vnitřní neklid, neb já bych si nikdy nic takového nedovolila, až si říkám, že oproti ostatním zde, jsem snad asi jeptiška ;) ;) a upřímně, kdyby ke mě přišel někdo jednorázově na návštěvu a takto vypadal, tak to přežiju, ale pokud někoho vídám často a fakt mě to vadí, tak se to jen stupňuje..mám to tak v sobě, nejde to předělat, nebo prostě nevím jak, třeba možná věkem budu moudřejší.

chapu, me by snad ani nevadila pekna kocka meho brachy co ma co vystavit(teda vadila, ze je hezci nez ja :mrgreen: ) ale pokud se mi nekde vyvali spekoun v uplem tricku a bez podprdy a vse pruhledne.No to neni ani tak znepokojujici jak znechucujici. Nechtela bych se na to muset divat :nevim: Nefandim temto slecnam bez spetky soudnosti a divim se tedy i brachovi, ze mu to nevadi…asi vec nazoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 10:23
@svycarka píše:
chapu, me by snad ani nevadila pekna kocka meho brachy co ma co vystavit(teda vadila, ze je hezci nez ja :mrgreen: ) ale pokud se mi nekde vyvali spekoun v uplem tricku a bez podprdy a vse pruhledne.No to neni ani tak znepokojujici jak znechucujici. Nechtela bych se na to muset divat :nevim: Nefandim temto slecnam bez spetky soudnosti a divim se tedy i brachovi, ze mu to nevadi…asi vec nazoru ;)

jo tak to prostě je. Jak píšeš. Bráchovi to vadí, ale on má ještě ten názor, že má být rád, že někoho má. Přitom je pěknej, normální kluk, ale asi si on nevěří no. Já jsem ráda, že je mám, že má přítelkyni, která je společenská a bavíme se, že to není ten stav, že se s bráchou nebavím, neb ta jeho je taková a maková, to prostě ne. Ona má i takový podobný zájmy jako já, řekla bych že si když spolu vydrží budeme rozumnět, ale kdyby se alespoň normálně oblékla, když k nám jde..slušně, to chci tak moc??

• Citovat
  • Upravit
10905
2.9.14 10:27
@boball píše:
@KackaDoup Neznám jedinou mladou holku, které by někde lezly chlupy, vlastně ani starší ne, nicméně kovbojku z toho dělá někdo jinej :mrgreen:

Teď si uvědomuju, že u žádné ženy/holky, co znám, nevím, jestli jí dole lezou chlupy nebo ne. Jsem divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
2.9.14 10:27
@Anonymní píše:
jo tak to prostě je. Jak píšeš. Bráchovi to vadí, ale on má ještě ten názor, že má být rád, že někoho má. Přitom je pěknej, normální kluk, ale asi si on nevěří no. Já jsem ráda, že je mám, že má přítelkyni, která je společenská a bavíme se, že to není ten stav, že se s bráchou nebavím, neb ta jeho je taková a maková, to prostě ne. Ona má i takový podobný zájmy jako já, řekla bych že si když spolu vydrží budeme rozumnět, ale kdyby se alespoň normálně oblékla, když k nám jde..slušně, to chci tak moc??

moc nechces :mrgreen: ted musis jen diplomaticky vymyslet jak ji to rict, aby to pobrala. Co ji neco koupit? Slusive, vetsi a sik tricko? a pote podprdu? Nebo rekni svemu at to na ni vybafne, ze si ma vzit podprdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
2.9.14 10:28
@cher píše:
Na druhou stranu ale ona není doma 8)

To jo, ale tak jako tak, je to pro ni prostě přirozené, ona jakoby nechápe, že je to nevhodné…
Třeba známá měla na intru naturalistku. Chodila tam jen v kalhotkách. Pro ni to prostě bylo přirozené, protože tak vyrůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.9.14 10:29

Tohle je úžasné nosné téma. Jsem jediná, která má po přečtení dvou příspěvků vždycky chuť sundat si podprsenku? (A to jsem se po porodu zcivilizovala a zvykla si nosit podprdu i doma!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 10:29
@Knihomyš píše:
Teď si uvědomuju, že u žádné ženy/holky, co znám, nevím, jestli jí dole lezou chlupy nebo ne. Jsem divná.
:lol: ne, nejsi :hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 10:30

@avm3 tady jsme si precetli ze to vadi i jejimu priteli, tedy priteli te co chodi bez :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.09.14 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
21111
2.9.14 10:31
@Knihomyš píše:
Tohle je úžasné nosné téma. Jsem jediná, která má po přečtení dvou příspěvků vždycky chuť sundat si podprsenku? (A to jsem se po porodu zcivilizovala a zvykla si nosit podprdu i doma!)

už jí máš dole??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.9.14 10:33

A to jsem si vybavila historku z ranných devadesátých let: Kamarádka kolegyně se přistěhovala na ves a na své zahrádce v létě chodila v bikinách (normálních cudných, žádné průsvitky nebo tanga). A po 14 dnech za ní dorazila delegace tamních žen, ať okamžitě přestane, že je to neslušné. A na dotaz, co by si představovaly, že má na svou zahradu nosit, se dozvěděla, že zástěru - viz obrázek.

http://obchod.nadmerneodevy.cz/…00000278.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.9.14 10:34
@pohledzdruhestrany píše:
už jí máš dole??? :mrgreen: :mrgreen:

Zatím odolávám, ale je to boj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit