Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
2.9.14 08:39
@boball píše:
@KackaDoup páni,tebe to nějak rozčiluje. Dovolíš mi můj názor o tom, že si prostě myslím, že zakladatelka čekla, že jí všichni odkývají, že když švagrová chodí bez podprsenky je to hrůza a když se tak nestalo, nasadila vyšší kalibr? Však on už se někdo chytí. Nebo se tě musím příště zeptat, co smím napsat nebo ne? :think:

myslim ze snad ne, jen se tady chtela zeptat jak na ni, naopak prisla me mirna klidna a naprosto v pohode…tohle jsou dedukce ;)vubec na nic se me ptat nemusis, ale ja mohu reagovat na co chci, stejne jako ty, je to svobodna diskuse :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15065
2.9.14 08:42

@KackaDoup A co má nespravedlnost s tímhle společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 08:44

@boball ze si vymysli…

• Citovat
  • Upravit
15065
2.9.14 08:47

@KackaDoup právě,na mne to působilo zcela opačně než na tebe, takže jsem to taky napsala. Takže ano reaguj si na co chceš, já se tedy z dovolením omluvím na tebe v této diskusi již nereagovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 08:48

Teda ženský, člověk se sem jednou za uherský rok příjde na něco zeptat a je z toho kovbojka na skoro už 30 stran, ale jsem ráda, že vás to zaujalo, jde vidět, že všechny co jste sem napsaly, tak váš toto téma zaujalo už z jakýhokoli důvodu, jen se prostě neumíte vyrovnat s tím, že se najde i někdo komu takové věci jako bradavky ven na návštěvě vadí, ale to je už váš problém. Mě prostě nepředěláte, vadí mi to, a i když to skousnu, tak to nejde skousávat furt, každý máme někde své hranice, a pohled na ni bez podpsenky a i tenkrát bez těch kalhotech fakt nebyl příjemný..mám ji ráda všechno, ale prostě jak ji takhle vidím tak mě to znervózňuje, je to prima holka jinak, jen já se v tu chvíli cítím nesvá a i mě to vadí a to, že jsem napsala že před mým mužem, tak ano, já mu do hlavy nevidím, jestli si toho všímá nebo ne, ale nechci prostě, když to být nemusí, tak to nechci a tohle není věc, se kterou bych nic nemohla udělat ;) nebo ji změnit..navíc já jsem tu doma..

@KackaDoup tobě děkuju, jsi tu skoro jediná normálně myslící ženská! Zbytek si tu jen mazlí své ego..což já teda nemám za potřebí zde na emiminu :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 08:49

@boball hmmm,dost to tedy hrotis.ale delej co myslis :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 08:49
@Anonymní píše:
Teda ženský, člověk se sem jednou za uherský rok příjde na něco zeptat a je z toho kovbojka na skoro už 30 stran, ale jsem ráda, že vás to zaujalo, jde vidět, že všechny co jste sem napsaly, tak váš toto téma zaujalo už z jakýhokoli důvodu, jen se prostě neumíte vyrovnat s tím, že se najde i někdo komu takové věci jako bradavky ven na návštěvě vadí, ale to je už váš problém. Mě prostě nepředěláte, vadí mi to, a i když to skousnu, tak to nejde skousávat furt, každý máme někde své hranice, a pohled na ni bez podpsenky a i tenkrát bez těch kalhotech fakt nebyl příjemný..mám ji ráda všechno, ale prostě jak ji takhle vidím tak mě to znervózňuje, je to prima holka jinak, jen já se v tu chvíli cítím nesvá a i mě to vadí a to, že jsem napsala že před mým mužem, tak ano, já mu do hlavy nevidím, jestli si toho všímá nebo ne, ale nechci prostě, když to být nemusí, tak to nechci a tohle není věc, se kterou bych nic nemohla udělat ;) nebo ji změnit..navíc já jsem tu doma..@KackaDoup tobě děkuju, jsi tu skoro jediná normálně myslící ženská! Zbytek si tu jen mazlí své ego..což já teda nemám za potřebí zde na emiminu :kytka: :kytka:
:kytka: :hug: je to tady bezne…
  • Citovat
  • Upravit
3677
2.9.14 08:50
@Anonymní píše:
nemusíš věřit, mě to je to jedno, ale pravda to je, jen u tohohle nebyl můj muž, tak to nepitvám.. mě vadí to že se to děje před mým mužem, ale víš jak, kdo chce rejpat, tak si vždy něco najde.

A ty svému muži nevěříš či co??? Pokud by mi to vadilo tak kvůli mě samé, protože takový pohled není hezký, ale určitě né kvůli muži, ten můj by se tomu zasmál, že to je ošklivý tele a rád by se vrátil k těm mým :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 08:51

Zeny, hlavne ctete co ten druhy pise…bude tady pak min nesmyslu.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.14 08:54

@KackaDoup no je úžasný, tady je napsanáno už 27 stran a stejně příjde někdo, kdo na mě hází špínu, že je to můj problém, a přitom si nepřečte víc než jen první dotaz..i když teda já jsem si myslela, že jsem i tam to napsala dost jasně a stručně, ale myšlení některých nezná mezí :nevim:

holky nehledejte v tom nic jiného než jsem to, že mě to vadí a že já jsem tu doma a tak by tu měly vládnout moje pravidla, jen jsem se ptala jak co nejvíc taktně to oznámit :nevim: nic víc..a to jestli mi to vadí nebo věřím či nevěřím svýmu muži, tak to je čistě moje věc, na to se vůbec neptám. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
2.9.14 08:55
@Anonymní píše:
@KackaDoup no je úžasný, tady je napsanáno už 27 stran a stejně příjde někdo, kdo na mě hází špínu, že je to můj problém, a přitom si nepřečte víc než jen první dotaz..i když teda já jsem si myslela, že jsem i tam to napsala dost jasně a stručně, ale myšlení některých nezná mezí :nevim:holky nehledejte v tom nic jiného než jsem to, že mě to vadí a že já jsem tu doma a tak by tu měly vládnout moje pravidla, jen jsem se ptala jak co nejvíc taktně to oznámit :nevim: nic víc..a to jestli mi to vadí nebo věřím či nevěřím svýmu muži, tak to je čistě moje věc, na to se vůbec neptám. :nevim:

hele a co když to tvému muži nevadí? Takže ty jí řekneš, že si nepřeješ aby k vám chodila bez podprdy a ona půjde za tvým mužem a ten jí to „dovolí“. Jak pak budeš postupovat?

• Citovat
  • Upravit
17595
2.9.14 08:56

Nečetla jsem diskusi, ale taky mi vadí pohled na bradavky jiné ženy. I když má jinak pěkná malá a pevná prsa, nepotřebuju vidět tuto intimní partii.
A před chlapem by mi to bylo ještě víc trapnější, spíš bych se styděla za tu „bradavkovou“ :roll:
To samé platí pro příliš velký výstřihy, kalhoty z kalhot, zadek venku apod.
Není to pro mě moc estetický pohled, ani u pěkné postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.9.14 08:56
@Anonymní píše:
@KackaDoup no je úžasný, tady je napsanáno už 27 stran a stejně příjde někdo, kdo na mě hází špínu, že je to můj problém, a přitom si nepřečte víc než jen první dotaz..i když teda já jsem si myslela, že jsem i tam to napsala dost jasně a stručně, ale myšlení některých nezná mezí :nevim:holky nehledejte v tom nic jiného než jsem to, že mě to vadí a že já jsem tu doma a tak by tu měly vládnout moje pravidla, jen jsem se ptala jak co nejvíc taktně to oznámit :nevim: nic víc..a to jestli mi to vadí nebo věřím či nevěřím svýmu muži, tak to je čistě moje věc, na to se vůbec neptám. :nevim:

tak pokud tomu chces zamezit, tak nic jinyho jak uprimnost neexistuje…proste si ji vem stranou a rekni ji, ze to nemyslis, zle ale dela ti to blbe :D ale k tomu snad neni potreba emimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 09:00

@lucenka :zed: pomooooc

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 09:00

@majsinka ona se jen zeptala jak to udelat co nejlepe :kytka:

• Citovat