Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
2.9.14 10:35
@Knihomyš píše:
Zatím odolávám, ale je to boj!

jestli ti to v něčem pomůže, máš mojí plnou mentální i morální podporu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 10:36
@Knihomyš píše:
Zatím odolávám, ale je to boj!

hele klidně si ju dej dolů, ale nechoď k nám na návštěvu jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 10:43
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.14 10:45

@KackaDoup tady se to zhouplo, viď. Já už se musím jen smát ;) každopádně jsem poučena, když budu mít nějaký problém, tak na emimino se vyptávat už fakt nepůjdu, anebo jo, ale to se budu muset hodně nudit a jedině s něčím zaručeně vymyšleným, abych si pak nepřipadala jak trotl ;) tobě dík, ty jsi tu byla jako moje podpora a já ti za to díky :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15080
2.9.14 10:46
@Knihomyš píše:
Teď si uvědomuju, že u žádné ženy/holky, co znám, nevím, jestli jí dole lezou chlupy nebo ne. Jsem divná.

Nejspíš proto, že jí nelezou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 11:15
@Anonymní píše:
Teda ženský, člověk se sem jednou za uherský rok příjde na něco zeptat a je z toho kovbojka na skoro už 30 stran, ale jsem ráda, že vás to zaujalo, jde vidět, že všechny co jste sem napsaly, tak váš toto téma zaujalo už z jakýhokoli důvodu, jen se prostě neumíte vyrovnat s tím, že se najde i někdo komu takové věci jako bradavky ven na návštěvě vadí, ale to je už váš problém. Mě prostě nepředěláte, vadí mi to, a i když to skousnu, tak to nejde skousávat furt, každý máme někde své hranice, a pohled na ni bez podpsenky a i tenkrát bez těch kalhotech fakt nebyl příjemný..mám ji ráda všechno, ale prostě jak ji takhle vidím tak mě to znervózňuje, je to prima holka jinak, jen já se v tu chvíli cítím nesvá a i mě to vadí a to, že jsem napsala že před mým mužem, tak ano, já mu do hlavy nevidím, jestli si toho všímá nebo ne, ale nechci prostě, když to být nemusí, tak to nechci a tohle není věc, se kterou bych nic nemohla udělat ;) nebo ji změnit..navíc já jsem tu doma..@KackaDoup tobě děkuju, jsi tu skoro jediná normálně myslící ženská! Zbytek si tu jen mazlí své ego..což já teda nemám za potřebí zde na emiminu :kytka: :kytka:

No jasně, normální je jen ten, kdo tě podpoří. :palec: Tomu říkám respekt a tolerance. Tobě to vadí, tak s tím musíš něco dělat ty. Ať už sama v sobě, nebo do toho svého problému zatáhneš i švagrovou a bude to nepříjemné, protože jí zasahuješ do jejích práv. Já taky chodím bez podprsenky a kdyby to někomu vadilo, tak bych k němu tedy radši přestala chodit, protože to na sobě nesnesu. Rozmysli si, jestli by ti nestálo za to spíš zapracovat na sobě, než otravovat švagrovou, protože jak jsi psala, máš jejich návštěvy ráda. Tvůj boj. Už jen to, že lidi, kteří mají jiný názor než ty, označuješ za „nenormální“, svědčí o tom, že jsi hodně netoleratní a druhé prostě nerespektuješ. Normální je jen to, co považuješ za normální ty. To je dle mého arogoance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 11:18
@Anonymní píše:
@majsinka dík, teď už to vím, že není :mrgreen: příště už pouze komentuji ostatní :pankac: :pankac:

To bude asi nejlepší, když nemáš na to ustát názory druhých, tak bude lepší se na ně neptat. :hug: Nebo na sobě prostě zapracovat, pak budeš víc tolerantnější. Jak k názorům druhých, tak i k nenošení podprsenek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.14 11:20
@Silwinka87 píše:
Já teda nevím, my jsme s mojím chlapem dost od huby a normálně by jí řekl, ať si ty kozy schová a já bych jí to řekla taky..Mohla by se urážet jak by chtěla :nevim: :mrgreen: :mrgreen: My jsme prostě upřímní..

Třeba je švagrová též upřímná a upřímně by tě poslala do p.dele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.9.14 11:24
@Gina108 píše:
Třeba je švagrová též upřímná a upřímně by tě poslala do p.dele :mrgreen:

To by jako klidně mohla :mrgreen: Ale i tak bych jí to řekla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 11:25
@Knihomyš píše:
A to jsem si vybavila historku z ranných devadesátých let: Kamarádka kolegyně se přistěhovala na ves a na své zahrádce v létě chodila v bikinách (normálních cudných, žádné průsvitky nebo tanga). A po 14 dnech za ní dorazila delegace tamních žen, ať okamžitě přestane, že je to neslušné. A na dotaz, co by si představovaly, že má na svou zahradu nosit, se dozvěděla, že zástěru - viz obrázek.http://obchod.nadmerneodevy.cz/…00000278.jpg

No to je ten správný oděv na návštěvu k zakladatelce. :mrgreen: Tam by ani podprdu nemusela mít a holit se, se do tohle oděvu jaksi nehodí, to by jaksi neladilo s outfitem. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.9.14 11:26
@tiffany píše:
No jasně, normální je jen ten, kdo tě podpoří. :palec: Tomu říkám respekt a tolerance. Tobě to vadí, tak s tím musíš něco dělat ty. Ať už sama v sobě, nebo do toho svého problému zatáhneš i švagrovou a bude to nepříjemné, protože jí zasahuješ do jejích práv. Já taky chodím bez podprsenky a kdyby to někomu vadilo, tak bych k němu tedy radši přestala chodit, protože to na sobě nesnesu. Rozmysli si, jestli by ti nestálo za to spíš zapracovat na sobě, než otravovat švagrovou, protože jak jsi psala, máš jejich návštěvy ráda. Tvůj boj. Už jen to, že lidi, kteří mají jiný názor než ty, označuješ za „nenormální“, svědčí o tom, že jsi hodně netoleratní a druhé prostě nerespektuješ. Normální je jen to, co považuješ za normální ty. To je dle mého arogoance.

Tak ale doma je tam zakladatelka, né? Pokud vím 8o Ať si pro mě za mě každý doma chodí jak chce, ale když jdu na návštěvu, nepředhazuju tam někomu kozy v průsvitném tričku..Nechápu, co je na tom tak nepochopitelného.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
140233
2.9.14 11:27
@Krasavicaa píše:
Pokud je má pěkný, tak co by neukázala. :roll: Taky chodím ráda bez. Pokud to někdo nemá do pasu, nebo jak rozlitou polívku, tak co by ne…
Spíš jestli jí to zakl. nezávidí :think: :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
2.9.14 11:27
@KackaDoup píše:
@avm3 tady jsme si precetli ze to vadi i jejimu priteli, tedy priteli te co chodi bez :mrgreen:Příspěvek upraven 02.09.14 v 10:33

Aha, nečetla jsem celé… :D Tak pak je řešení jasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 11:28
@Anonymní píše:
@KackaDoup tady se to zhouplo, viď. Já už se musím jen smát ;) každopádně jsem poučena, když budu mít nějaký problém, tak na emimino se vyptávat už fakt nepůjdu, anebo jo, ale to se budu muset hodně nudit a jedině s něčím zaručeně vymyšleným, abych si pak nepřipadala jak trotl ;) tobě dík, ty jsi tu byla jako moje podpora a já ti za to díky :kytka: :kytka:

Jo když nechceš slyšet odpovědi, tak je nejlepší se neptat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 11:29
@Silwinka87 píše:
Tak ale doma je tam zakladatelka, né? Pokud vím 8o Ať si pro mě za mě každý doma chodí jak chce, ale když jdu na návštěvu, nepředhazuju tam někomu kozy v průsvitném tričku..Nechápu, co je na tom tak nepochopitelného.. :nevim:

Ty možná ne, ale švagrová ano a teď jde o to, jak k tomu zakladatelka přistoupí. Bude to její rozhodnutí a ona si ponese následky. Je to jednoduché jak facka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová