Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
prosím tě, můžeš mi říct, co by to bylo za logiku, kdyby se šla mýho chlapa ptát na to, jestli u nás dole může chodit bez podprsenky?ty by jsi snad šla? No to je jako jedno. Jen mě tato reakce fakt pobavila
kdyby šla za ním, tak nevím, nevidím mu do hlavy, jen můžu tušit, že by jí řekl, ať se zeptá mě, že on tohle řešit nebude..ale netuším, a vlastně ani nevím proč na takovou kravinu odpovídám, asi mě to fakt hodně zaujalo tento postup myšlení
![]()
![]()
@majsinka dík, teď už to vím, že není
příště už pouze komentuji ostatní
![]()
@KackaDoup píše:
@majsinka ona se jen zeptala jak to udelat co nejlepe
sak jsem to napsala ne? uprimnost vzit ji stranou a rict ji to.:D
@Anonymní píše:
@KackaDoup no je úžasný, tady je napsanáno už 27 stran a stejně příjde někdo, kdo na mě hází špínu, že je to můj problém, a přitom si nepřečte víc než jen první dotaz..i když teda já jsem si myslela, že jsem i tam to napsala dost jasně a stručně, ale myšlení některých nezná mezíholky nehledejte v tom nic jiného než jsem to, že mě to vadí a že já jsem tu doma a tak by tu měly vládnout moje pravidla, jen jsem se ptala jak co nejvíc taktně to oznámit
nic víc..a to jestli mi to vadí nebo věřím či nevěřím svýmu muži, tak to je čistě moje věc, na to se vůbec neptám.
Diskuzi jsem četla skoro celou, tak mi možná něco uniklo, ale v podstatě si tu zmínila vícero důvodů proč ti to vadí… to jest kvůli chlapovi ( pokud máte normální vztah, tak bych to neřešila a pokud nejsi vyšinutá žárlivka. Potom kvůli tomu, že ti to je nepříjemné a slečna nemá pěkná ňadra, tam to chápu a ve srandě bych jí to prostě sdělila, jenže je urážlivá, tak bych to prostě neřešila, je to její ostuda
tak je prostě nezvi, pokud se s tím neummíš srovnat a slečna je nechápává a nebo to překousni, jinou možnost nemáš. Stejně dle tvých komentů usuzuji, že to není nic vážného a určitě přivede za čas někoho na vážno
a nebo ona postupem času dostane rozum, ber to, že je prostě mladší, má jiné myšlení a ty jako starší osoba musíš mít určitý nadhled a brát to s vtipem ![]()
@Anonymní píše:
prosím tě, můžeš mi říct, co by to bylo za logiku, kdyby se šla mýho chlapa ptát na to, jestli u nás dole může chodit bez podprsenky?ty by jsi snad šla? No to je jako jedno. Jen mě tato reakce fakt pobavila
kdyby šla za ním, tak nevím, nevidím mu do hlavy, jen můžu tušit, že by jí řekl, ať se zeptá mě, že on tohle řešit nebude..ale netuším, a vlastně ani nevím proč na takovou kravinu odpovídám, asi mě to fakt hodně zaujalo tento postup myšlení
![]()
![]()
no tak teba by jí zajímalo, jaký na to má názor on ![]()
Mně by třeba přišlo dost divný, říkat návštěvě, jak má chodit oblíkaná
A na chození bez podrpsenky není nic špatného, když se dělají i společenské šaty, pod které se podprsenka vzít nedá. V jejím věku jsem nosila trička s velkým výstřihem na zádech běžně i do školy. Škoda, že teď už si je nemůžu dovolit nosit.
Jenže to je prostě o zvyku, pokud tak doma chodila její maminka, ona, tak je pro ní přirozené, tak jako pro tebe tu podprsenku mít. Stejně jak někdo spí nahý, někdo v pyžamu,… atd.
@Krasavicaa píše:
Ale vytáhnout na veřejnosti kozy na kojení, už je podle mnohých v pořádku
Kojila jsem na veřejnosti často, protože jsme byli pořád venku a vždy bokem a nikdo neviděl z mého prsa ani ždibec. Ale ty jsi vlastně ta velechytrá, co ví, jak všechno jednou bude dělat, až bude mít děti, co ![]()
Ne, tohle neni mozne, chapete nekdo ze jeji svoboda konci tam kde zacina zakladatelcina? co je na tom sakra k nepochpeni, vy chodite na navstevy spat? v domacim odevu? co je tohle za argumenty.Doma az si kazdy chodi jak chce, ze jo..
Zakladatelko, dřív bych to taky možná řešila a vadilo by mi to.
Ale po tom, co jsem před pár dny zjistila, že mě muž třičvtrtě roku podváděl s o pět let starší… než jsem já, tak by mi nějaké dívání se nevadilo ani omylem.
Nech se chlapa dívat, to je totiž neskodné, až by si ji začal tahat do vašeho auta a ty našla její nahé fotky z vašeho auta, potom to řeš. Tohle je podle mě maličkost.
@avm3 píše:
Jenže to je prostě o zvyku, pokud tak doma chodila její maminka, ona, tak je pro ní přirozené, tak jako pro tebe tu podprsenku mít. Stejně jak někdo spí nahý, někdo v pyžamu,… atd.
Na druhou stranu ale ona není doma ![]()
Ja tedy osobne pohyb bez podprsneky nemam rada a nikdy jsem ho nevyhledavala, snad nekdy v nacti…me je neprijemne maximalne byt bez podprsenky…ale repsketuji ze to ma nekdo jinak…mela jsem kamosku i po trech detech mela stale nadherna mala prsa..chodila naostro…ale jakmile sla nekam mezi lidi tak si ji vzdy dala…proste slusnost. Já osobne se snazim i dima chodit hezky oblecena…jsme s manzelem 5 rok, ale jeste nikdy me nevidel nejak zanedbanou, v teplakach apd…podprsenka k tomu patri…tohle je jen muj pohled…a muj nazor…nikomu nic nevnucuji,
@Anael píše:
Zakladatelko, dřív bych to taky možná řešila a vadilo by mi to.
Ale po tom, co jsem před pár dny zjistila, že mě muž třičvtrtě roku podváděl s o pět let starší… než jsem já, tak by mi nějaké dívání se nevadilo ani omylem.
Nech se chlapa dívat, to je totiž neskodné, až by si ji začal tahat do vašeho auta a ty našla její nahé fotky z vašeho auta, potom to řeš. Tohle je podle mě maličkost.
prosím tě, můžeš mi říct, co by to bylo za logiku, kdyby se šla mýho chlapa ptát na to, jestli u nás dole může chodit bez podprsenky?
ty by jsi snad šla? No to je jako jedno. Jen mě tato reakce fakt pobavila