Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak jak nekdo psal, ze treba by nesel do lednice u tchanu nebo u mamky, tak u nas je to normalni, prece nas nebudou obsluhobat, ruce mame, tak se obslouzime, ale u nas je to tim, ze jsme tam driv nastridacku se skoromanzelem bydleli. Skrz podprsenku: kdyz jsem doma, tak opravdu z pyza rovnou jdu do tricka bez podprsenky, to same u mamky nebo u tchyne a je tam treba svagr taky, ale kdyz jsme tam proste cely vikend, tak jsme tam skoro jako domaNikdy me nenapadlo, ze by to mohlo svagrovou trebs pohorsovat, moje mamka i tchyne taky chodi doma bez podprsenky
taky mě zaujala ta lednice
přítel u nás ted bydlí, takže logicky chodí do lednice kdy se mu zlíbí, když jedeme na návštěvu k jeho rodičům (bydlíme v Praze, oni bydlí i Ostravy), tak jezdíme na víc dnů a vždycky si beru jídlo sama jak chci, i jeho mamka mi vždycky řiká,,koupila jsem ti jogurt, tak si ho vem na snídani" -nevim no, nedovedu si pedstavit, že bych s každym jídlem čekala, až mě obslouží ona ![]()
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židlipodotýkám u nás v kuchyni.
dočítám až teď…
jí lezou chlupy a ty řešíš rýsující se bradavky pod tričkem?
…tak to máš asi vážně nějak jinak…
@Malaga píše:
dočítám až teď…
jí lezou chlupy a ty řešíš rýsující se bradavky pod tričkem?…tak to máš asi vážně nějak jinak…
@Malaga píše:
dočítám až teď…
jí lezou chlupy a ty řešíš rýsující se bradavky pod tričkem?…tak to máš asi vážně nějak jinak…
To je tedy nějaká opravdu přírodní holčina a nebo zakladatelka kecá, nějak si nedokážu v dnešní době představit jednadvacetiletou slečnu, které lezou chlupy z rozkroku ![]()
@boball spousty zen ma dole chlupy.Asi si myslis ze vsichni jedou trend, blbost…naopak spousta se vraci k puvodnimu…nebo jen odkladala holeni…pro me normalni stav. delate z toho kovbojku
@majsinka psala ze to byla nahoda, nebylo to na te navsteve ale behem dne kdesi, nebyl tam manzel, prd ctete a furt neco resite.
@KackaDoup Neznám jedinou mladou holku, které by někde lezly chlupy, vlastně ani starší ne, nicméně kovbojku z toho dělá někdo jinej ![]()
@boball ja jsem si nevsimla ze b ytady nekdo jiny nez vy z neceho delal kovbojku, znam x lidi s chlupama tam dole…ze je neznas ty, neznamena ze neexistuji…podle popisu to neni holka ktera se ridi trendy a hraje si navic na modelku…proste bude obyc normal…a chlupy jsou kazdeho vec, neni to prikaz, nejsou tam a nesmi tam byt
jaak u blbejch
Příspěvek upraven 02.09.14 v 08:30
@KackaDoup píše:
@majsinka psala ze to byla nahoda, nebylo to na te navsteve ale behem dne kdesi, nebyl tam manzel, prd ctete a furt neco resite.
proc tu oznacujete me? ja jen zatleskala reakci jine maminky a jinak jsem se k tomu nevyjadrovala ![]()
at si ma mezi nohama treba skritka v pralese
jeji vec
kdyz ukazuje kuchyn taky jeji vec ![]()
Příspěvek upraven 02.09.14 v 08:31
@majsinka tleskani staci
to uz je jedno na koho reaguji, mas stejny nazor takze je me to jedno ![]()
@KackaDoup píše:
@majsinka tleskani stacito uz je jedno na koho reaguji, mas stejny nazor takze je me to jedno
tak to budu oponovat..at ma co chce treba dredy je to jeji vec…me se jen libila reakce, ze resi bradavky a pritom ukazuje kuchyni
to, ze se mi neco libi neznamena, ze s tim souhlasim
a to ze ukazuje bradavky pod trickem taky jeji vec, ja na to met tak taky podprdu nenosim
ale bohuzel jit bez podprdy tak si po nich slapu
![]()
Tak prsa by mi snad ani nevadily, ale ten „spodek“ asi jo, kdyby si sedala v kratasech bez kalhotek
.
Jinak doma taky chodím bez podprsenky a u tchánovců přemýšlím, ale taky vlastně většinou jo. Ale je pravda že já jsem docela stydlín takže když má přijít návštěva(třeba ten švagr nebo babi s dědou)tak si jí obleču…
.
@KackaDoup páni,tebe to nějak rozčiluje. Dovolíš mi můj názor o tom, že si prostě myslím, že zakladatelka čekla, že jí všichni odkývají, že když švagrová chodí bez podprsenky je to hrůza a když se tak nestalo, nasadila vyšší kalibr? Však on už se někdo chytí. Nebo se tě musím příště zeptat, co smím napsat nebo ne? ![]()
@majsinka
ok, ono se to takto podle smajliku nepozna, to neresila tolik, protoze to nebylo pred muzem a na navsteve u nich ![]()
@boball
me nic nerozciluje ja jsem maximalne v klidu, jen nemam rada nespravedlnost ![]()