Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
2.9.14 08:09
@Anonymní píše:
Tak jak nekdo psal, ze treba by nesel do lednice u tchanu nebo u mamky, tak u nas je to normalni, prece nas nebudou obsluhobat, ruce mame, tak se obslouzime, ale u nas je to tim, ze jsme tam driv nastridacku se skoromanzelem bydleli. Skrz podprsenku: kdyz jsem doma, tak opravdu z pyza rovnou jdu do tricka bez podprsenky, to same u mamky nebo u tchyne a je tam treba svagr taky, ale kdyz jsme tam proste cely vikend, tak jsme tam skoro jako doma ;) Nikdy me nenapadlo, ze by to mohlo svagrovou trebs pohorsovat, moje mamka i tchyne taky chodi doma bez podprsenky ;)

taky mě zaujala ta lednice :D přítel u nás ted bydlí, takže logicky chodí do lednice kdy se mu zlíbí, když jedeme na návštěvu k jeho rodičům (bydlíme v Praze, oni bydlí i Ostravy), tak jezdíme na víc dnů a vždycky si beru jídlo sama jak chci, i jeho mamka mi vždycky řiká,,koupila jsem ti jogurt, tak si ho vem na snídani" -nevim no, nedovedu si pedstavit, že bych s každym jídlem čekala, až mě obslouží ona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.9.14 08:10
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.

dočítám až teď…
jí lezou chlupy a ty řešíš rýsující se bradavky pod tričkem? 8o…tak to máš asi vážně nějak jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.9.14 08:19
@Malaga píše:
dočítám až teď…
jí lezou chlupy a ty řešíš rýsující se bradavky pod tričkem? 8o…tak to máš asi vážně nějak jinak…
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
2.9.14 08:21
@Malaga píše:
dočítám až teď…
jí lezou chlupy a ty řešíš rýsující se bradavky pod tričkem? 8o…tak to máš asi vážně nějak jinak…

To je tedy nějaká opravdu přírodní holčina a nebo zakladatelka kecá, nějak si nedokážu v dnešní době představit jednadvacetiletou slečnu, které lezou chlupy z rozkroku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 08:24

@boball spousty zen ma dole chlupy.Asi si myslis ze vsichni jedou trend, blbost…naopak spousta se vraci k puvodnimu…nebo jen odkladala holeni…pro me normalni stav. delate z toho kovbojku

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 08:25

@majsinka psala ze to byla nahoda, nebylo to na te navsteve ale behem dne kdesi, nebyl tam manzel, prd ctete a furt neco resite.

• Citovat
  • Upravit
15065
2.9.14 08:27

@KackaDoup Neznám jedinou mladou holku, které by někde lezly chlupy, vlastně ani starší ne, nicméně kovbojku z toho dělá někdo jinej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 08:29

@boball ja jsem si nevsimla ze b ytady nekdo jiny nez vy z neceho delal kovbojku, znam x lidi s chlupama tam dole…ze je neznas ty, neznamena ze neexistuji…podle popisu to neni holka ktera se ridi trendy a hraje si navic na modelku…proste bude obyc normal…a chlupy jsou kazdeho vec, neni to prikaz, nejsou tam a nesmi tam byt :zed: jaak u blbejch

Příspěvek upraven 02.09.14 v 08:30

• Citovat
  • Upravit
255
2.9.14 08:30
@KackaDoup píše:
@majsinka psala ze to byla nahoda, nebylo to na te navsteve ale behem dne kdesi, nebyl tam manzel, prd ctete a furt neco resite.

proc tu oznacujete me? ja jen zatleskala reakci jine maminky a jinak jsem se k tomu nevyjadrovala :D

at si ma mezi nohama treba skritka v pralese :D jeji vec :D kdyz ukazuje kuchyn taky jeji vec :D

Příspěvek upraven 02.09.14 v 08:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 08:30

@majsinka tleskani staci ;) to uz je jedno na koho reaguji, mas stejny nazor takze je me to jedno ;)

• Citovat
  • Upravit
255
2.9.14 08:33
@KackaDoup píše:
@majsinka tleskani staci ;) to uz je jedno na koho reaguji, mas stejny nazor takze je me to jedno ;)

tak to budu oponovat..at ma co chce treba dredy je to jeji vec…me se jen libila reakce, ze resi bradavky a pritom ukazuje kuchyni :D to, ze se mi neco libi neznamena, ze s tim souhlasim :Da to ze ukazuje bradavky pod trickem taky jeji vec, ja na to met tak taky podprdu nenosim :D ale bohuzel jit bez podprdy tak si po nich slapu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.9.14 08:34

Tak prsa by mi snad ani nevadily, ale ten „spodek“ asi jo, kdyby si sedala v kratasech bez kalhotek :mrgreen:.

Jinak doma taky chodím bez podprsenky a u tchánovců přemýšlím, ale taky vlastně většinou jo. Ale je pravda že já jsem docela stydlín takže když má přijít návštěva(třeba ten švagr nebo babi s dědou)tak si jí obleču… :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
2.9.14 08:34

@KackaDoup páni,tebe to nějak rozčiluje. Dovolíš mi můj názor o tom, že si prostě myslím, že zakladatelka čekla, že jí všichni odkývají, že když švagrová chodí bez podprsenky je to hrůza a když se tak nestalo, nasadila vyšší kalibr? Však on už se někdo chytí. Nebo se tě musím příště zeptat, co smím napsat nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 08:37

@majsinka :kytka: ok, ono se to takto podle smajliku nepozna, to neresila tolik, protoze to nebylo pred muzem a na navsteve u nich ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 08:38

@boball 8o me nic nerozciluje ja jsem maximalne v klidu, jen nemam rada nespravedlnost ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová