Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
1.9.14 22:53
@Anonymní píše:
hele bráchovi je to jedno, on skoro nic neřeší, ta kdyby přišla nahá, tak by mi řekl, no a co, ať si tak chodí, když jí to baví. Ale on bude asi tak jedinej komu to tedy řeknu, on je flegmouš a je mu vše tak nějak jedno, jen se bojím aby jí to neřekl, že jááá mu něco říkala, jsem přemýšlela nad tím, a asi mu řeknu, jen ať jí to nějak řekne, že třeba on to nechce nebo tak, přeci jenom je to lepší když jí upozorní on, než já a bude z toho trapárna no ;)a teď jen do mě..že trapárna jsem já, už jen tím, že to tu řeším. Začínám si zvykat.

seš dospělá pokud ti něco vadí měla by ses t naučit řešit a nebo pokud se bojíš ozvat tak to holt zkousnout.. protože jinak je problém ne v tom že nemá podprdu ale že si nedokážeš stanovit svý hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:53
@jdukolem píše:
a nebo je to neomalenost, nedostatek studu a vulgární chování
i tak na to lze pohlížet…

Ano to jistě, ale já třeba radši budu žít mezi milými lidmi, než mezi neomalenými, vulgárními a nestydatými. ;) Vše je pouze o úhlu pohledu a jak se na svět díváme, takový ho vnímáme. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
1.9.14 22:54

Já jak přijdu domů, tak si okamžitě musím sundat podprdu, protože jí začnu na těle cítit jak mě stahuje, neumím to popsat, není to fyzický, ale spíš psychický pocit. Ale na návštěvě ani nikde jinde to nemívám…
Vzhledem k tomu, že ona je na návštěvě, tak by mi to taky trochu vadilo (tedy za předpokladu, že jsou jí prsa opravdu vidět, ne že má volné tričko a je jenom vidět, že tu podprsenku nemá, ale nic neleze, neprosvítá..).
Ale pokud by u vás hypoteticky byla nastěhovaná, tak už bych to vůbec neřešila, doma se podprda nenosí - dle mého (za předpokladu že prsa nevisí u kolen).
/nečetla jsem diskuzi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:56
@Anonymní píše:
hele na tom asi něco bude, ona tu je když příjde fakt jako doma, jde si do lednice vezme si sama od sebe, bez zeptání, prostě jako doma..asi fakt že jo. Takže vlastně nás bere jako rodinu a tak nemá před námi co skrývat..takhle mě to nikdy nenapadlo, neb já jí furt beru jako návštěvu, jako někoho, kdo třeba jednou bude ta rodina, ale zatím ještě není, neb bydlí doma u svých rodičů a tak no ;) díky za reakci :kytka:

Pak by tedy mohlo stačit, když jde do té lednice, tak jí říct něco ve smyslu, ať si klidně sedne, že je na návštěvě a že jí jako hostitelka ráda pohostíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 22:59
@Anonymní píše:
hele na tom asi něco bude, ona tu je když příjde fakt jako doma, jde si do lednice vezme si sama od sebe, bez zeptání, prostě jako doma..asi fakt že jo. Takže vlastně nás bere jako rodinu a tak nemá před námi co skrývat..takhle mě to nikdy nenapadlo, neb já jí furt beru jako návštěvu, jako někoho, kdo třeba jednou bude ta rodina, ale zatím ještě není, neb bydlí doma u svých rodičů a tak no ;) díky za reakci :kytka:

No vidis, tak to, ze jde do lednice by mi vadilo mnohem vice, spis extremne, nez to, ze nema podprdu. Mozna je to opravdu tim, je se citi jako doma anebo ji proste chybi vychovani a treba dokud ji to nereknes, tak ji ani nenapadne, ze na tom je neco nevhodneho a vubec si to nespoji se zarlivosti…
Ja jdu bez podprsenky k mamine (a jeji priteli) a i ke tchanum, pokud tam jdu jen na otocku nebo velmi rychle kafe, jinak podsprsenku nosim i tam (jak jsem uvedla, mezi ty cizi lidi :-) ), ale do lednice bych nikdy samovolne nevlezla. Mam s tim problem, i kdyz jsem vyslana pro mleko nebo maslo. Proste me to prijde jako intimni zona. Nikdy v zivote jsem nemela doma navstevu, co by mi vlezla do lednice. Ani moje mati to nedela. Ta zas ale zveda poklice na plotne a i to me toci az do nebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 23:02
@tiffany píše:
Pak by tedy mohlo stačit, když jde do té lednice, tak jí říct něco ve smyslu, ať si klidně sedne, že je na návštěvě a že jí jako hostitelka ráda pohostíš. ;)

tohle nedělá u nás, ale u našich, u nás se už teď ptá, neb jsem jí říkala, když šla k nám na záchod, ať mi říká, neb tam nemáme klíč a kdokoli jí tam může vejít (šla protože byli s bráchou na zahradě a náš záchod je blíž než záchod našich), tak abychom to věděli, a od tý doby se u nás ptá na všechno, třeba jestli si může nalít pití, udělat kafe,… a tak, to zase jo, mamka ta jí na to neřekla vůbec nic (moje mamka hodně mluví, ale nekoná), a tak to taky u našich tak vypadá ;) ale to je jejich věc. Oni ať si to dělaj jak chtěj, já řeším to co je u nás. Krom tý,,nahoty" to je OK.

• Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 23:03
@jdukolem píše:
seš dospělá pokud ti něco vadí měla by ses t naučit řešit a nebo pokud se bojíš ozvat tak to holt zkousnout.. protože jinak je problém ne v tom že nemá podprdu ale že si nedokážeš stanovit svý hranice

Každý má nějaké hranice a pokud to není extrém, jako třeba samoobsluha v lednici, tak je také vhodné respektovat hranice těch druhých. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 23:03
@MartinKa36 píše:
Ale houby podpěru prsou potřebují jen holky co je mají vytahané a sportovkyně kterým vadí že je to při pohybu mlátí prsa do pupiku
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
49159
1.9.14 23:04
@tiffany píše:
Ano to jistě, ale já třeba radši budu žít mezi milými lidmi, než mezi neomalenými, vulgárními a nestydatými. ;) Vše je pouze o úhlu pohledu a jak se na svět díváme, takový ho vnímáme. :mavam:

opravdu? čili v konkrétním případě pokud mám jiné vnímání intimity než někdo jiný a prsa rýsující se pod tričkem mi přijdou za mou hranicí a vulgární pak je to tím že jsem málo tolerantní ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.9.14 23:04

@tiffany tak by jim tam mohla i prdět, když se tam cítí jako doma :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 23:05
@AniNevim píše:
No vidis, tak to, ze jde do lednice by mi vadilo mnohem vice, spis extremne, nez to, ze nema podprdu. Mozna je to opravdu tim, je se citi jako doma anebo ji proste chybi vychovani a treba dokud ji to nereknes, tak ji ani nenapadne, ze na tom je neco nevhodneho a vubec si to nespoji se zarlivosti…
Ja jdu bez podprsenky k mamine (a jeji priteli) a i ke tchanum, pokud tam jdu jen na otocku nebo velmi rychle kafe, jinak podsprsenku nosim i tam (jak jsem uvedla, mezi ty cizi lidi :-) ), ale do lednice bych nikdy samovolne nevlezla. Mam s tim problem, i kdyz jsem vyslana pro mleko nebo maslo. Proste me to prijde jako intimni zona. Nikdy v zivote jsem nemela doma navstevu, co by mi vlezla do lednice. Ani moje mati to nedela. Ta zas ale zveda poklice na plotne a i to me toci az do nebe.

jj to mám taky stejně, taky jsem to u tchánovců nikdy neudělala. Tohle jsou věci, které se prostě nehodí.

• Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 23:05
@Anonymní píše:
tohle nedělá u nás, ale u našich, u nás se už teď ptá, neb jsem jí říkala, když šla k nám na záchod, ať mi říká, neb tam nemáme klíč a kdokoli jí tam může vejít (šla protože byli s bráchou na zahradě a náš záchod je blíž než záchod našich), tak abychom to věděli, a od tý doby se u nás ptá na všechno, třeba jestli si může nalít pití, udělat kafe,… a tak, to zase jo, mamka ta jí na to neřekla vůbec nic (moje mamka hodně mluví, ale nekoná), a tak to taky u našich tak vypadá ;) ale to je jejich věc. Oni ať si to dělaj jak chtěj, já řeším to co je u nás. Krom tý,,nahoty" to je OK.

No tak kdybych si sama musela dělat pití, tak bych se u tebe taky necítila jako na návštěvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 23:06
@jdukolem píše:
opravdu? čili v konkrétním případě pokud mám jiné vnímání intimity než někdo jiný a prsa rýsující se pod tričkem mi přijdou za mou hranicí a vulgární pak je to tím že jsem málo tolerantní ano?

Pak je to tím, že máš prostě hranici jinde. Nemám ráda, když mi někdo něco podsouvá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 23:08
@Any83 píše:
@tiffany tak by jim tam mohla i prdět, když se tam cítí jako doma :*
:P :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 23:08
@Any83 píše:
@tiffany tak by jim tam mohla i prdět, když se tam cítí jako doma :*

Jo to by mohla a na zakladatelce je, jak se k tomu postaví. :* Divný co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová