Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.14 22:26
@Spokojení píše:
promin, ale to si ji tak dukladne prohlizis? Me tu bracha chodi ve spodarech, skoro svagrova v kalhotkach a v tricku taky na ostro, ale v zivote by me nenapadlo ji cumet mezi nohy co ji kde je videt. a to chodi na „navstevu“ k nam. taky vsichni bydlime v jednom baraku.

no tohle se fakt nedalo přehlídnout. Bohužel jsem taková, že si tohohle všimnu no :nevim: a upřímně, když jsem si všimla, tak jsem ještě zaostřila, jestli se fakt nepletu, neb mě to přišlo jako fakt ujetý a nepletla jsem se..ale tohle tu fakt neřeším.

• Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 22:26
@KackaDoup píše:
A sakra tedy uz…asi je cas jit spat :mavam:

Pročpak? Že by ta závist už byla jasná i tobě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 22:27
@tiffany píše:
No právě, však ty bys si zase něco na ní našla. :mavam: A když nenašla, tak vymyslela… :zed:

ale tohle je uz narceni z neceho na coz nemas zadny dukaz :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@tiffany píše:
Pročpak? Že by ta závist už byla jasná i tobě. :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@tiffany ne,uz me to neba :arrow:

• Citovat
  • Upravit
66800

Se dostávám do řečí i v podprsence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.

8o 8o odkud jí čouhaly chlupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:28
@KackaDoup píše:
ale tohle je uz narceni z neceho na coz nemas zadny dukaz :roll:

Šla jsi spát ne?! :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 22:29
@KackaDoup píše:
A sakra tedy uz…asi je cas jit spat :mavam:

Hm, taky si říkám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
1.9.14 22:30

Holky, přiznejte se, která z Vás je ta bratrova přítelkyně? :think: :lol: Vážně by mě zajímal názor dotyčné, která se tak ráda vystavuje bez kalhotek a bez podprsenky. :D Že ona dělá někde livechat? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
1.9.14 22:31
@Anonymní píše:
no s tou pipkou, nedávno měla kraťasy, které byly volné a pod nima neměla nic, čouhlaly jí chlupy a kus vy víte čeho..neb si sedla rozkročmo na židli :| podotýkám u nás v kuchyni.

Tak takova by mi byla k smichu ;) A manzelovi taky, jeste by jsme doma pokecali o tom, jak je nevkusna 8)
Zkus se do ni vcitit, nejspis ma mindraky ze sve vahy a tak se snazi vypadat sexy takhle :lol: A nejspis nejde vubec o tveho manzela, ale o bratra, proste se takhle promenaduje skoro porad, ne? Aby se mu libila :mrgreen:
Anebo proste nema dobre vychovani a vkus…nebo to vubec neresi a je ji jedno, ze ji kouka bobr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.9.14 22:32
@Krasavicaa píše:
V čem je to jiný? Pohoršuje vás baba bez podprdy, i když triko má, ale že ženská sedne na lavičku v parku, vytáhne ji a jede, to je ok? :think: :think: :think: :think:
Nebo kdekoli v nákupáku… copak si nemůže zalézt do těch místností k tomu určených? :think:

věci je potřeba vnímat v kontextu..
maminka která sebe i miminko přikryje plenou mě nepobuřuje, maminka která vyvalí prs na celý obchoďák.. no přiznám se že milý mi to není
stejně tak švagrová co chodí nahoře bez u sebe doma je mi jedno ale když tak vrazí na návštěvu přijde mi to v kontextu situace nevhodné a vadilo by mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.9.14 22:32
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

A to jako myslíš vážně? To už ženská ani doma nesmí chodit bez podprsenky? Pokud má vnady takový, že si to může dovolit (tzn. ne u kolen) - to by si fakt jako nesměla odložit chlívek ani doma? To svými muži ani nedopřeješ pokoukání, nebo si jako myslíš, že by jí pro pohled na kozu mohl skočit až do postele? To teda nemáš nic moc sebevědomí… Být Tebou, neřeším kraviny a spíš přemýšlím, jak muži nějak pěkně předvést ty, co máš Ty :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.9.14 22:33
@Slečna Ferka píše:
A to jako myslíš vážně? To už ženská ani doma nesmí chodit bez podprsenky? Pokud má vnady takový, že si to může dovolit (tzn. ne u kolen) - to by si fakt jako nesměla odložit chlívek ani doma? To svými muži ani nedopřeješ pokoukání, nebo si jako myslíš, že by jí pro pohled na kozu mohl skočit až do postele? To teda nemáš nic moc sebevědomí… Být Tebou, neřeším kraviny a spíš přemýšlím, jak muži nějak pěkně předvést ty, co máš Ty :twisted:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
4077
1.9.14 22:33
@Anonymní píše:
no tohle se fakt nedalo přehlídnout. Bohužel jsem taková, že si tohohle všimnu no :nevim: a upřímně, když jsem si všimla, tak jsem ještě zaostřila, jestli se fakt nepletu, neb mě to přišlo jako fakt ujetý a nepletla jsem se..ale tohle tu fakt neřeším.

Ještě je to jedna možnost ta holka tě sexuálně přitahuje ty nevíš jak se s tím vyrovnat a tak jsi vytáhla zástupný problém a doufáš že když bude nosit podprsenku tak tě přestane přitahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová