Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
1.9.14 21:50
@Krasavicaa píše:
Fakt ti děkuju! Mám novej noťas 3 dny!!! A teď jsem si ho celej poprskala colou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Bezva hláška :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.9.14 21:50

Tak ještě je možnost říct bráchovi, že jste doma probírali, jak pěkná prsa má jeho přítelkyně. Jestli je žárlivý, tak už bude chodit jen v roláku ;) :mrgreen:

Bohužel fakt moc možností, jak ze sebe neudělat žárlivku, není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 21:51

@Janha Souhlasím. Mně je zase doma příjemné si pořádně krknout, jako to prase…přece to nebudu v sobě držet, je to příroda, no né?! Tak se asi nebudu krotit ani na návštěvách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
1.9.14 21:51
@SIMONA1234 píše:
Ty jsi teda zvědavá… 8o 8o 8o

Si to představuju :oops:…takový hezký liščí čumáčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.9.14 21:52
@Mirka Dušínová píše:
@Janha Souhlasím. Mně je zase doma příjemné si pořádně krknout, jako to prase…přece to nebudu v sobě držet, je to příroda, no né?! Tak se asi nebudu krotit ani na návštěvách. :lol:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@Catus píše:
Si to představuju :oops:…takový hezký liščí čumáčky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2418
@Anonymní píše:
jéé děkuju moc!!! :hug: :hug: :hug: :hug: jsem ráda, že jsi napsala, neb si tu připadám jak UFO :mrgreen:

Ale to sis nevsimla, ze tu je 99% uzivatelek, ktere oplyvaji bezmeznou davkou tolerance, empatie, pochopeni :mrgreen: nikdy by tohle neresily, protoze jsou za kazde situace nad veci, vzdy si zachovaji chladnou hlavu a nadhled a dobrou pulku z nich by to zralo dvakrat vic nez tebe. To se to anonymne machruje v kyberprostoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 21:54
@verciceek píše:
Zakladatelko, tak já tě teda chápu. Mě by to taky vadilo…Jako vím o sobě, že jsem žárlivá, takže by mi to vadilo i co se týče manžela. No jak bych se zachovala…asi podle vztahu s tou slečnou. Jaký vztah k sobě máte? Dá se s ní pokecat na přátelské úrovni nebo se spolu moc nebavíte (jako samy dvě)?

sami se bavíme, ale je hodně urážlivá. Často se urazí i na bratra, když něco řekne proti jejímu názoru.

Já to ženský nějak překousnu, krasivici jakou z ní tady děláte, tak to dle mě není, má asi 20kg nadváhu, prsa má velký, ale i tak prostě mě to není příjemný..jsem v tu chvíli nesvá, já ani doma bez podprsenky nechodím, neb mi to není příjemný a často příjde třeba i můj táta za mnou, že něco potřebuje, a abych se vystavovala s mýma bradavkama před ním, no :poblion: to fakt ne. Jí je to jedno, před mým tátou, před mým manželem prostě bez..ale nebývá tu až tak často, takže to nějak překousnu.

• Citovat
  • Upravit
101642
1.9.14 21:56
@Janha píše:
Ale to sis nevsimla, ze tu je 99% uzivatelek, ktere oplyvaji bezmeznou davkou tolerance, empatie, pochopeni :mrgreen: nikdy by tohle neresily, protoze jsou za kazde situace nad veci, vzdy si zachovaji chladnou hlavu a nadhled a dobrou pulku z nich by to zralo dvakrat vic nez tebe. To se to anonymne machruje v kyberprostoru ;)

Ano, nikdy bych to neřešila, protože i kdybys mi za to chtěla zaplatit, tak ti nedokážu říct, která z mých známých a kamarádek nosí a která nenosí podprsenku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Janha píše:
Ale to sis nevsimla, ze tu je 99% uzivatelek, ktere oplyvaji bezmeznou davkou tolerance, empatie, pochopeni :mrgreen: nikdy by tohle neresily, protoze jsou za kazde situace nad veci, vzdy si zachovaji chladnou hlavu a nadhled a dobrou pulku z nich by to zralo dvakrat vic nez tebe. To se to anonymne machruje v kyberprostoru ;)

No dovol…já jí hned na první (možná druhé) stránce škrtila podvazkama…!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
@Krasavicaa píše:
Byla jsem v obchodě s prádlem :-D Nesla jsem si svoje padáky :mrgreen: :mrgreen: a vedle mě šel chlap s Béčkama do kabinky, podával je manželce. Ta zkoušela a zkoušela a nakonec z ní vypadlo, že jsou velký, ať jí donese menší. Chlap se chudák naštval a jen vyštěkl : si děláš jako prd.., že potřebuješ ještě menší :mrgreen:
Ale takovým zoufalým výkřikem. No všichni jsme byli mrtví. Akorát chudák ta baba teda :oops:

Taky jsem byla pro padáky. Docela jsem zhubla, tak jsem si vybrala podprsenku jako před dítětem. 75 E, no potřebovala jsem větší košíčky, menší objem. Říkám to chlapovi, on jde za prodavačkou a jen slyším přes celý obchod prodavacku „moje Mana rada svestky a proto ma velky svestky“ Nechtelo se mi vyjit z kabinky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 21:57
@LadyPet píše:
@Kočislava Ok, tak já už to slovo používat nebudu bohajeho :D

Jen si ho klidně používej :) To bylo jenom přátelské upozornění, abys příště případně nebyla za b… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228

@Janha Myslím si to samé!…
Zakladatelko, už to tu zaznělo- nebo to zkus probrat s bráchou. Pokud spolu máte dobrý vztah, tak bych mu řekla něco jako „ty vole, máš sice kočku, ale podprdu by si vzít mohla“..nebo tak…Těžko říct, já bych prostě jednala na normální kamarádské úrovni, buď přímo s ní nebo s bráchou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Ester13 píše:
Taky jsem byla pro padáky. Docela jsem zhubla, tak jsem si vybrala podprsenku jako před dítětem. 75 E, no potřebovala jsem větší košíčky, menší objem. Říkám to chlapovi, on jde za prodavačkou a jen slyším přes celý obchod prodavacku „moje Mana rada svestky a proto ma velky svestky“ Nechtelo se mi vyjit z kabinky :oops:

Bych mu udělala švestky z koulí, asi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25160

Zkus to hodit za hlavu. Já doma chodím taky bez nebo jen v takové té jednoduché (říkávalo se lambada) a tam je stejně vidět vše. Stejně jako bych se doma netlačila v riflích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová