Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
1.9.14 21:58
@Anonymní píše:
sami se bavíme, ale je hodně urážlivá. Často se urazí i na bratra, když něco řekne proti jejímu názoru.Já to ženský nějak překousnu, krasivici jakou z ní tady děláte, tak to dle mě není, má asi 20kg nadváhu, prsa má velký, ale i tak prostě mě to není příjemný..jsem v tu chvíli nesvá, já ani doma bez podprsenky nechodím, neb mi to není příjemný a často příjde třeba i můj táta za mnou, že něco potřebuje, a abych se vystavovala s mýma bradavkama před ním, no :poblion: to fakt ne. Jí je to jedno, před mým tátou, před mým manželem prostě bez..ale nebývá tu až tak často, takže to nějak překousnu.

Já bych se normálně chlapa zeptala, co si o tom myslí a ponoukla ho k nějakýmu vtipku…jako jé tobě stojí bradavky :mrgreen: nebo tak něco, třeba se zastydi.
Jestli má takový ty pytle s hrachem, tak na to bych se taky koukat nechtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 21:58
@Anonymní píše:
sami se bavíme, ale je hodně urážlivá. Často se urazí i na bratra, když něco řekne proti jejímu názoru.Já to ženský nějak překousnu, krasivici jakou z ní tady děláte, tak to dle mě není, má asi 20kg nadváhu, prsa má velký, ale i tak prostě mě to není příjemný..jsem v tu chvíli nesvá, já ani doma bez podprsenky nechodím, neb mi to není příjemný a často příjde třeba i můj táta za mnou, že něco potřebuje, a abych se vystavovala s mýma bradavkama před ním, no :poblion: to fakt ne. Jí je to jedno, před mým tátou, před mým manželem prostě bez..ale nebývá tu až tak často, takže to nějak překousnu.

Jéžiš, tak to já si představovala nějakou kóču 8o Hm…tak na kozy nějaký matróny by se mi teda nechtělo tuplem koukat, ale radila bych se na to vyprdnout, to vydržíš, když jí tam nemáš denně…nadělala by sis zbytečně zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
1.9.14 21:59
@Anonymní píše:
Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

Je to o povaze. My s manželem by jsme klidně mezi sebou okomentovali jaké je má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.9.14 22:00
@Catus píše:
Já bych se normálně chlapa zeptala, co si o tom myslí a ponoukla ho k nějakýmu vtipku…jako jé tobě stojí bradavky :mrgreen: nebo tak něco, třeba se zastydi.
Jestli má takový ty pytle s hrachem, tak na to bych se taky koukat nechtěla :think:

A jaký je rozdíl? Obhajuje se tu svoboda v oblíkání a najednou, když vyšlo najevo, že má nadváhu, tak to už svoboda jde stranou? :lol:

• Citovat
  • Upravit
10905
@LadyPet píše:
@Knihomyš :lol: :lol: :lol: nene :lol: Tak to je potom trochu faux pas :lol:

Je to prauda praudoucí, přisahám na holej pupek!
Kolik já do té doby musela pohoršit lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301

Tak podle popisu mi to prijde ze zakladatelka minimalne zavidi. Me je 31, muj ma 41, mati ma 51, bracha 26 a skoro svagrova 25. Ona to neresi a ja taky ne. Ja doma chodim bez podprdy, brachova pritelkyne taky a moje mama taky. Kdyz prijedu domu, tak je to prvni vec ktera leti pryc.
Pokud to tak moc vadi, tak popros brachu aby ji to nejak slusne vysvetlil. I kdyz na tom neni nic spatnyho. Zbytecne hledas problem tam kde neni. Tak se na ni nedivej. Myslis ze tvuj chlap se nepodiva na kozy na ulici, nebo kdekoliv jinde?…holky piste pomaleji, neztiham cist tak rychle. Nez projdu jednu stranku, tak je tu dalsi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 22:01
@Mirka Dušínová píše:
@Janha Souhlasím. Mně je zase doma příjemné si pořádně krknout, jako to prase…přece to nebudu v sobě držet, je to příroda, no né?! Tak se asi nebudu krotit ani na návštěvách. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
1.9.14 22:03

Doma taky chodím bez ale upřímně radši je mám natěsno :mrgreen: takhle mi příjde, že je mám až v kalhotkách :lol: můj chlap nedokáže pochopit, že když jdu před barák s košem tak si musím oblíkat podprdu :lol: já bych se propadla hanbou kdybych někoho potkala takhle „naostro“ :D

• Citovat
  • Upravit
3973

@Kočislava Jojo já to beru, nikdy jsem se nad tím slovem nepozastavila, tak jsem zas o něco chytřejší nebo míň bl.. :D Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
@cher píše:
A jaký je rozdíl? Obhajuje se tu svoboda v oblíkání a najednou, když vyšlo najevo, že má nadváhu, tak to už svoboda jde stranou? :lol:

Spíš estetično :lol: Představa mega prsou bez podprdy je děsivá 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
@Spokojení píše:
Myslis ze tvuj chlap se nepodiva na kozy na ulici, nebo kdekoliv jinde?

Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
@Anonymní píše:

Jo tak to je na pytel, jestli to není jedna z těch, co si myslí jak je krásná a přitom, kdyby zhubla špeky, tak má sotva jedničky…Je to blbý, ale v tom případě bych se na to asi vykašlala…buď to říct tomu bráchovi, ať jí to nějak naznačí nebo na to kašli, jestli si nechceš dělat rozbroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

To nema cenu, pise, ze zavidet nema co, a stejne se dozvi ze zavidi :lol: boze tady se na neco zeptat, je z toho komedie ci fraska :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1228
1.9.14 22:05

@KackaDoup tež nechápu! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:05
@Mirka Dušínová píše:
@Janha Souhlasím. Mně je zase doma příjemné si pořádně krknout, jako to prase…přece to nebudu v sobě držet, je to příroda, no né?! Tak se asi nebudu krotit ani na návštěvách. :lol:

Krkaj jen ty, co jedi jak prasata a hltaj, ale prsa má každá, tedy každá zdravá ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová