Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
1.9.14 22:06
@j.a.n.i1 píše:
Ano, nikdy bych to neřešila, protože i kdybys mi za to chtěla zaplatit, tak ti nedokážu říct, která z mých známých a kamarádek nosí a která nenosí podprsenku :nevim:

Znas to o te potrefene… ;)
Ja bych ti ani platit nechtela. Mne proste prijde slusne chodit na navstevu ci do prace ve spodnim pradle, nekomu to je jedno. Jako predstava, ze mi do prace necekane prijde klient (reditel nadnarodni spolecnosti prichazejici vzdy v doprovodu dalsich vysoce postavenych osob ve firme) a mne trci bradavky pod trickem mi je nejenom neprijemna, ale zaroven je to pro me dost neprofesionalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

Pokud je skorošvagrová urážlivá, tak se urazí a pak už bude jedno jestli chodí „s“ nebo na vostřejše…přestane chodit úplně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Janha píše:
Znas to o te potrefene… ;)
Ja bych ti ani platit nechtela. Mne proste prijde slusne chodit na navstevu ci do prace ve spodnim pradle, nekomu to je jedno. Jako predstava, ze mi do prace necekane prijde klient (reditel nadnarodni spolecnosti prichazejici vzdy v doprovodu dalsich vysoce postavenych osob ve firme) a mne trci bradavky pod trickem mi je nejenom neprijemna, ale zaroven je to pro me dost neprofesionalni.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.14 22:07
@tiffany píše:
Krkaj jen ty, co jedi jak prasata a hltaj, ale prsa má každá, tedy každá zdravá ženská.

A teď si představ, že krkání je v určitých zemích projev toho, že ti chutnalo ;)
Ups nemělo to být na tebe, ale příspěvek na který jsi reagovala.

Příspěvek upraven 01.09.14 v 22:08

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.14 22:07
@Mirka Dušínová píše:
Jéžiš, tak to já si představovala nějakou kóču 8o Hm…tak na kozy nějaký matróny by se mi teda nechtělo tuplem koukat, ale radila bych se na to vyprdnout, to vydržíš, když jí tam nemáš denně…nadělala by sis zbytečně zle…

to tu nejsi sama, která si představovala Pamelu Anderrson koukám :mrgreen: můj chlap mě furt říká, jak se mu to líbí když já nemám podprsenku, ale já se v tom prostě necítím..jsem nesvá, a vůbec jak říkám, příjde můj táta a to teda vůbec bez podprsenky bych to nedala!! Bych se styděla..a když příjde ona bez, tak i když to tak třeba není, tak si říkám, po mě on to chce, já to neudělám neb na to doma nemám koule jak se říká a ona prostě bez jakékoli sebekritiky si tak příjde a je jí jedno, že jí jde vše vidět..já mám pak pocit, že se to mýmu chlapovi tak líbí a ona mu to plní nebo já nevím prostě jak to popsat, není mi to příjemný v tu chvíli no ;) je silnější, má velký břicho a prsa teda taky.

• Citovat
  • Upravit
49159
1.9.14 22:08

Můj byt, moje území, pokud mi není milé se někomu dívat celou dobu co je u mě doma na rýsující se bradavky, tak se holt ozvu..upřímně já bych taky nevěděla kam s očima a nebylo by mi to příjemný někomu čučet celej večer na kozy.. a není to nic o závisti.. prostě jsem asi jen prudérní a mám to s tou intimitou jinak
svoboda druhýho u mě doma končí tam, kde to omezuje můj komfort a pohodu.. já bych klidně na férovku řekla, že nevím kam s očima a že mi to není příjemný, že bych podprsenku ocenila a pokud by nebylo respektováno - nezvala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@tiffany Bububu :lol: Moje miminko taky krká, je tedy prase :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609

Nemůžu posoudit, jak by mi vadila prsa svagrove, ale třeba švagrovo průsvitné trenky příp. cokoliv čouhajícího bokem, by mi vadilo, kdyby se to mělo byt pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.9.14 22:10
@Anonymní píše:
to tu nejsi sama, která si představovala Pamelu Anderrson koukám :mrgreen: můj chlap mě furt říká, jak se mu to líbí když já nemám podprsenku, ale já se v tom prostě necítím..jsem nesvá, a vůbec jak říkám, příjde můj táta a to teda vůbec bez podprsenky bych to nedala!! Bych se styděla..a když příjde ona bez, tak i když to tak třeba není, tak si říkám, po mě on to chce, já to neudělám neb na to doma nemám koule jak se říká a ona prostě bez jakékoli sebekritiky si tak příjde a je jí jedno, že jí jde vše vidět..já mám pak pocit, že se to mýmu chlapovi tak líbí a ona mu to plní nebo já nevím prostě jak to popsat, není mi to příjemný v tu chvíli no ;) je silnější, má velký břicho a prsa teda taky.

Jo je to závist. Závidíš jí, že ona si to klidně dovolí a ty máš zábrany, přitom bys ráda, podprda je ti nepříjemná, ale prostě ty zábrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 22:11
@kadlina píše:
Nemůžu posoudit, jak by mi vadila prsa svagrove, ale třeba švagrovo průsvitné trenky příp. cokoliv čouhajícího bokem, by mi vadilo, kdyby se to mělo byt pravidlem.

Proč srovnáváš něco jinýho? „švagrová“ přeci neukazuje pipku.

• Citovat
  • Upravit
12272
@Mirka Dušínová píše:
@tiffany Bububu :lol: Moje miminko taky krká, je tedy prase :think:?

Cpeš miminku podprdu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@tiffany píše:
Jo je to závist. Závidíš jí, že ona si to klidně dovolí a ty máš zábrany, přitom bys ráda, podprda je ti nepříjemná, ale prostě ty zábrany…
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
1.9.14 22:12
@jdukolem píše:
Můj byt, moje území, pokud mi není milé se někomu dívat celou dobu co je u mě doma na rýsující se bradavky, tak se holt ozvu..upřímně já bych taky nevěděla kam s očima a nebylo by mi to příjemný někomu čučet celej večer na kozy.. a není to nic o závisti.. prostě jsem asi jen prudérní a mám to s tou intimitou jinak
svoboda druhýho u mě doma končí tam, kde to omezuje můj komfort a pohodu.. já bych klidně na férovku řekla, že nevím kam s očima a že mi to není příjemný, že bych podprsenku ocenila a pokud by nebylo respektováno - nezvala bych
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
12272
1.9.14 22:13
@KackaDoup píše: :lol:

Taky máš nějaký problém? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 22:15