Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
1.9.14 21:46
@SIMONA1234 píše:
Se mi věkem zvětšujou… :jazyk: :mrgreen:
:think: že bych nestárla? :nevim: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28272
@Verunecka289 píše:
Přečti si význam slova prudérní ;) http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…ovo/pruderni

pozdě 8) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228

Zakladatelko, tak já tě teda chápu. Mě by to taky vadilo…Jako vím o sobě, že jsem žárlivá, takže by mi to vadilo i co se týče manžela. No jak bych se zachovala…asi podle vztahu s tou slečnou. Jaký vztah k sobě máte? Dá se s ní pokecat na přátelské úrovni nebo se spolu moc nebavíte (jako samy dvě)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Catus píše:
Zakladatelko a má je aspoň velký :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Ty jsi teda zvědavá… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

Já chodím bez podprsenky i do práce- mám pevný prsa, ne tak, aby to bylo vulgární, to v žádném případě..ale pod něco se to nedá vzít, nesnáším, když mi to někde kouká..a je mi jedno, co si o tom, kdo myslí, bradavky mi vidět nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@LadyPet píše:
@Verunecka289 Přečti si význam slova přepjatý ;) http://www.slovnik-synonym.cz/…ovo/prepjaty
Nechápu tenhle rejp, tohle slovo se běžně používá, nejsem zrovna matlák češtiny, to tě pobouřil můj názor či co? :)

Ne, ale nepoužilas to správně, tak ti píšu, ať si přečteš, co to znamená :nevim: jediná prudérní je z těch dvou zakladatelka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973

@Kočislava Ok, tak já už to slovo používat nebudu bohajeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846

@Krasavicaa a proč ne??? Určitě by koukal jen na manželku pokud na to není zvyklí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@sissi79 píše: :think: že bych nestárla? :nevim: :mrgreen:
:think: mládneš??? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
1.9.14 21:48

@Verunecka289 Tak děkuji za ponaučení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
1.9.14 21:48

Pokud jí bradavky nekoukají ze sukně pod kolena, neřešila bych to, proč taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
1.9.14 21:49

Z prsou se dělá božstvo nebo co? Že se na ně nedokážes podívat :nevim: Mně by to asi taky vadilo, ale jen z toho důvodu, že straaaaašně závidím, že takhle chodit nemůžu a chlap by jistě čuměl :lol:
Jinak si nedokážu vysvětlit proč by mi to mělo vadit. Dyk je to nádherný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@SIMONA1234 píše:
Ty jsi teda zvědavá… 8o 8o 8o

Taky by mě to zajímalo, když už s tím tak nadělá :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
12272

Tak buď přestaneš závidět a začneš věřit svýmu chlapovi, nebo přijde o pokec. Tak jestli chceš ještě někdy pokecat, tak radši drž hubu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.9.14 21:50
@SIMONA1234 píše: :think: mládneš??? 8o
:mrgreen: co do velikosti jo :roll: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie