Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289 píše:
Přečti si význam slova prudérníhttp://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…ovo/pruderni
pozdě
![]()
Zakladatelko, tak já tě teda chápu. Mě by to taky vadilo…Jako vím o sobě, že jsem žárlivá, takže by mi to vadilo i co se týče manžela. No jak bych se zachovala…asi podle vztahu s tou slečnou. Jaký vztah k sobě máte? Dá se s ní pokecat na přátelské úrovni nebo se spolu moc nebavíte (jako samy dvě)?
@Catus píše:
Zakladatelko a má je aspoň velký![]()
![]()
Ty jsi teda zvědavá…
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem..žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím
jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc
jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět
Já chodím bez podprsenky i do práce- mám pevný prsa, ne tak, aby to bylo vulgární, to v žádném případě..ale pod něco se to nedá vzít, nesnáším, když mi to někde kouká..a je mi jedno, co si o tom, kdo myslí, bradavky mi vidět nejsou ![]()
@LadyPet píše:
@Verunecka289 Přečti si význam slova přepjatýhttp://www.slovnik-synonym.cz/…ovo/prepjaty
Nechápu tenhle rejp, tohle slovo se běžně používá, nejsem zrovna matlák češtiny, to tě pobouřil můj názor či co?
Ne, ale nepoužilas to správně, tak ti píšu, ať si přečteš, co to znamená
jediná prudérní je z těch dvou zakladatelka ![]()
@Krasavicaa a proč ne??? Určitě by koukal jen na manželku pokud na to není zvyklí ![]()
Pokud jí bradavky nekoukají ze sukně pod kolena, neřešila bych to, proč taky…
Z prsou se dělá božstvo nebo co? Že se na ně nedokážes podívat
Mně by to asi taky vadilo, ale jen z toho důvodu, že straaaaašně závidím, že takhle chodit nemůžu a chlap by jistě čuměl ![]()
Jinak si nedokážu vysvětlit proč by mi to mělo vadit. Dyk je to nádherný ![]()
@SIMONA1234 píše:
Ty jsi teda zvědavá…![]()
![]()
Taky by mě to zajímalo, když už s tím tak nadělá
![]()
Tak buď přestaneš závidět a začneš věřit svýmu chlapovi, nebo přijde o pokec. Tak jestli chceš ještě někdy pokecat, tak radši drž hubu. ![]()