Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, ty musíš být ale žárlivá. Jestli by mě vytočilo, že mladá dívčina chodí bez podprsenky? Tak ať chodí, co na tom. Seš asi hodně hysterická, že? ![]()
@Gina108 píše:
Ne, doma, ale tak švagrová je tam u nich jako doma také, jsem pochopila.
No jo, ale jen „jako“.
@Gina108 píše:
Jak jako koho?Úplně kohokoli, kdo je nechutnej - třeba tejden nemytej bezdomovec.
Nechápu, jak souvisí týden nemytý bezdomovec s nenošením podprsenky.
![]()
@tiffany píše:
Nechápu, jak souvisí týden nemytý bezdomovec s nenošením podprsenky.![]()
No že když podprdu bude mít, tak mu to stejně nepomůže a nechutný bude tak jako tak. Případně ně´kdo je nechutně tlustej, hubenej, má hnusnej xicht atd - to ho zakladatelka taky bude buzerovat, že ji pohoršuje? ![]()
@Gina108 píše:
No že když podprdu bude mít, tak mu to stejně nepomůže a nechutný bude tak jako tak. Případně ně´kdo je nechutně tlustej, hubenej, má hnusnej xicht atd - to ho zakladatelka taky bude buzerovat, že ji pohoršuje?
Kdo komu miloučký i nemyt čisťoučký. ![]()
No jo vlastně… Nenosí podprsenku, je tlustá, ošklivá, cpe se brambůrkama a čouhají jí chlupy a kdo ví co ještě z z kraťasů. Co takhle respektovat bratrův výběr partnerky? Jinak je to ale fajn milá holka a její návštěvy má zakladatelka ráda.
Milá to osůbka tahle zakladatelka.
@tiffany píše:
No jo vlastně… Nenosí podprsenku, je tlustá, ošklivá, cpe se brambůrkama a čouhají jí chlupy a kdo ví co ještě z z kraťasů. Co takhle respektovat bratrův výběr partnerky? Jinak je to ale fajn milá holka a její návštěvy má zakladatelka ráda.Milá to osůbka tahle zakladatelka.
Taky mi trochu příjde, že ji zakladatelka celkově nemusí
@Silwinka87 píše:
Já bych spíš řekla, že je to o tom, že ty, co tady rády chodí bez podprdy jaksi nedokážou pochopit to, že na to není třeba každý zvědavý..
Ale tak já jsem pro to, aby zakladatelka normálně řekla švagrovce, že jí to vadí, když jí to vadí. To jí tu snad nikdo nerozmlouval. Otázka je, jak bude švagrová reagovat.
V téhle debatě se akorát ukazuje, že halt švagrovka nemusí nutně srazit paty a obratem nasadit kozí chlívky.
Upřímně, podprsenky moc nemusím a kolem 20 jsem je nosila čistě „formálně“ do práce, to mi přišlo neprofesionální, chodit bez. Ale jestli náhodou někoho neurážím, když přijdu ke svému klukovi na návštěvu bez a bavím se tak s jeho ségrou a švagrem, to by mě tenkrát ve snu nenapadlo řešit.
Edit: Jo, a ještě jsem poměrně dlouho považovala košilku za plnocenou náhradu podprdy… jak já musela baby kolem štvát…
@Spokojení píše:
Opravdu zajimavy tema, Napred to byly kozy ven, pak ji bylo videt do kuchyne, no a dokonce s chlupama, pak zas je tlusta.
Asi bude lepsi opustit tema a jit rychle udelat obed pro tech 8 lidi. A jak to tu bude vypadat? Ja sama nejsem vzor krasy, ale kaslu na to, svymu chlapovi se libim. Po baraku poletuju v kalhotkach a tricku. Bez podprdy. Muj tu sedi v teplakach a tricku, malej lita v pizamku, protoze je nemocnej, Mama jen v dlouhym tricku. Az bude jidlo, tak prozvonim brachu, ten prijde v teplakach,, tricku a zupanu. Za nim dorazi kluci, nejspis jen v trickach. Jeden s plinou, druhej uz bez a na zaver skoro svagrova. Ta dorazi v mini kalhotkach a nejspis v natelniku. To me ale nevede k tomu abych ji zkoumala co ji kde couha nebo leze. Po obede tu kazdej sebou placne kam se mu zrovna chce, dame kafe, kluci si budou hrat a nikdo neresi jak kdo vypada. Tak se tu mejte, pak si treba jeste poctu![]()
Mate doma asi pekny vedro, ze? ![]()
Proč ti to vadí? Máš pocit, že tvůj manžel to nějak přehnaně registruje?
Tak choď také bez podprdy, ať se dívá na tebe a ne na ni
Já bych to neřešila, taky chodím bez podprsenky, nebuď prudérní. Spíš asi nevěříš manželovi, jinak by ti to bylo fuk.
Taky jsem asi ženské štvala, a ani jsem si to neuvědomovala
Až do porodu ve 27 letech jsem podprdu nosila jen vyjímečně.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem..žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím
jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc
jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět
Asi takhle, taky chodim bez podprdy, doma, u rodicu, pred tchanovcema, kamarady apod. Nepohorsuje mi to, kazda to mame jinak. Kamaradka chodi bez podprdy i pred svym tchanem, zas si pred svym muzem neulevi. Pokud ti to vadi, z jakehokoliv duvodu, rekni ji to. Narovinu, „Hele Mano, ja na ty tvoje cecky nejsem zvedava, priste si vezmi laskave podprdu, diky“. Je-li inteligentni devce, pochopi to a priste si podprdu vezme. Lepsi rada, nez ji to rict neni.
Ale nenormalni mi to neprijde, rikam, kazda svoji intimitu chape jinak a mame jine „hranice“.
@tiffany píše:
@jaaaaaana my právě máme zimu, teplo mají spokojení
Ajo, proto jsou asi tak spokojeni ![]()