Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup Tady se raději na nic neptat, fakt
Místní pipiny udělají z člověka stejně totálního zakomplexovaného, neschopného a já nevím co ještě BLBCE.
@KackaDoup píše:
@g.sandova ale to nejdes s DAVEM, a budes ukamenovana.
Koukam, ze to nikdo nechce chapat.
Kdyby k nim chodila na navstevu super kocka- a byla by takhle bezprostredni, rozjuchana, vysavovala se pred jejich partnery, myslim, ze by to pochopily.
A jit k nekomu na navstevu bez podprdy mi prijde jako drzost.
@KackaDoup jasný,takhle je to tu vždycky u podobných diskuzí, buď jsem stíhačka, žárlivka, citlivka..no jo no, asi nejsem dost cool a free ![]()
@LendulkaM píše:
Ať si tady ty emimiňácké pipinky píšou co chtějí, ale mi to přijde také nevhodné a také by mi to vadilo. Tak jako mi vadí, když mi sousedka otevře v kalhotkách![]()
A manžel sdílí stejný názor
A pro pipiny na emiminu: nejsem zakomplexovaná, prsa mám, dítě taky
něco mi říká, že kdyby nesdílel, měl by trochu peklo…protože on by se na cizí „kecky“ ani nepodíval, určitě ho to pohoršuje ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
něco mi říká, že kdyby nesdílel, měl by trochu peklo…protože on by se na cizí „kecky“ ani nepodíval, určitě ho to pohoršuje
Bohužel, mýlíte se. Rád se podívá a mi to vůbec nevadí, je to normální. I já dokážu ocenit přednosti jiných žen. Ale oběma nám je proti srsti, když žena nemá na veřejnosti nebo v situacích jak popsala zakladatelka podprsenku nebo jak jsem zmínila např. když někdo otevře v kalhotkách/slipech/trenkách…Ani jednomu nám to nepřijde normální. Prostě neslušné.
Dobry, už konečně chápu, když někdo napíše, že má doma OKOUKANOU manželku.
@LendulkaM píše:
Bohužel, mýlíte se. Rád se podívá a mi to vůbec nevadí, je to normální. I já dokážu ocenit přednosti jiných žen. Ale oběma nám je proti srsti, když žena nemá na veřejnosti nebo v situacích jak popsala zakladatelka podprsenku nebo jak jsem zmínila např. když někdo otevře v kalhotkách/slipech/trenkách…Ani jednomu nám to nepřijde normální. Prostě neslušné.
a v čem je problém nemít na veřejnosti podprsenku? když mám tričko, šaty, svetr, pořád to nechápu???
@KackaDoup píše:
Porad ctu jak musime repsektovat ty co proste chteji to ci ono a nehodlaji se prizpusobit, ze svoboda je to a ono, ale kde je v tomto zakladatelka nebo ja, kdyz nam to vadi? kde je sakra ta nase svoboda???…miluji nahotu, libi s emi zenske telo a nadra, miluju sex…ale kdyz si nepreji, aby ke me na navstevu chodila polonaha deva tak uz jsem zavistiva, nenormalni, neprejici a buhvico jeste.
Ta svoboda je tam, že se ti to může nelíbit.
Nikdo tě prostě nenutí, aby se ti to líbilo.
@LendulkaM píše:
Ať si tady ty emimiňácké pipinky píšou co chtějí, ale mi to přijde také nevhodné a také by mi to vadilo. Tak jako mi vadí, když mi sousedka otevře v kalhotkách![]()
A manžel sdílí stejný názor
A pro pipiny na emiminu: nejsem zakomplexovaná, prsa mám, dítě taky
Tak když ti vadí, že ti sousedka otevře v kalhotkách, tak k ní nechoď ![]()
@tiffany kravina,muj dum muj hrad.tam je treba respektovat moji svobodu se nechtit divat na neči prsa bimbajici se sem tam pri hrach..apodobne.
@LendulkaM píše:
@KackaDoup Tady se raději na nic neptat, faktMístní pipiny udělají z člověka stejně totálního zakomplexovaného, neschopného a já nevím co ještě BLBCE.
Pipiny? Takhle se titulujete doma? No hlavně, že to říkáš v podprsence. ![]()