Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
2.9.14 15:21

@KackaDoup Tady se raději na nic neptat, fakt :cert: Místní pipiny udělají z člověka stejně totálního zakomplexovaného, neschopného a já nevím co ještě BLBCE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.9.14 15:21
@KackaDoup píše:
@g.sandova ale to nejdes s DAVEM, a budes ukamenovana.

Koukam, ze to nikdo nechce chapat.
Kdyby k nim chodila na navstevu super kocka- a byla by takhle bezprostredni, rozjuchana, vysavovala se pred jejich partnery, myslim, ze by to pochopily.
A jit k nekomu na navstevu bez podprdy mi prijde jako drzost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
2.9.14 15:22

@KackaDoup jasný,takhle je to tu vždycky u podobných diskuzí, buď jsem stíhačka, žárlivka, citlivka..no jo no, asi nejsem dost cool a free :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.9.14 15:24
@LendulkaM píše:
Ať si tady ty emimiňácké pipinky píšou co chtějí, ale mi to přijde také nevhodné a také by mi to vadilo. Tak jako mi vadí, když mi sousedka otevře v kalhotkách :cert: :roll: A manžel sdílí stejný názor;)A pro pipiny na emiminu: nejsem zakomplexovaná, prsa mám, dítě taky :mavam:

něco mi říká, že kdyby nesdílel, měl by trochu peklo…protože on by se na cizí „kecky“ ani nepodíval, určitě ho to pohoršuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.9.14 15:24

@marcellia Myslím,žes to napsala výstižně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 15:26

@marcellia jeste jsi vynechala socku.

• Citovat
  • Upravit
19388
2.9.14 15:27

Od nekterych mi to prijde jako poza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
2.9.14 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
2.9.14 15:29
@pohledzdruhestrany píše:
něco mi říká, že kdyby nesdílel, měl by trochu peklo…protože on by se na cizí „kecky“ ani nepodíval, určitě ho to pohoršuje :lol:

Bohužel, mýlíte se. Rád se podívá a mi to vůbec nevadí, je to normální. I já dokážu ocenit přednosti jiných žen. Ale oběma nám je proti srsti, když žena nemá na veřejnosti nebo v situacích jak popsala zakladatelka podprsenku nebo jak jsem zmínila např. když někdo otevře v kalhotkách/slipech/trenkách…Ani jednomu nám to nepřijde normální. Prostě neslušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
2.9.14 15:29

Dobry, už konečně chápu, když někdo napíše, že má doma OKOUKANOU manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.9.14 15:34
@LendulkaM píše:
Bohužel, mýlíte se. Rád se podívá a mi to vůbec nevadí, je to normální. I já dokážu ocenit přednosti jiných žen. Ale oběma nám je proti srsti, když žena nemá na veřejnosti nebo v situacích jak popsala zakladatelka podprsenku nebo jak jsem zmínila např. když někdo otevře v kalhotkách/slipech/trenkách…Ani jednomu nám to nepřijde normální. Prostě neslušné.

a v čem je problém nemít na veřejnosti podprsenku? když mám tričko, šaty, svetr, pořád to nechápu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 15:41
@KackaDoup píše:
Porad ctu jak musime repsektovat ty co proste chteji to ci ono a nehodlaji se prizpusobit, ze svoboda je to a ono, ale kde je v tomto zakladatelka nebo ja, kdyz nam to vadi? kde je sakra ta nase svoboda???…miluji nahotu, libi s emi zenske telo a nadra, miluju sex…ale kdyz si nepreji, aby ke me na navstevu chodila polonaha deva tak uz jsem zavistiva, nenormalni, neprejici a buhvico jeste.

Ta svoboda je tam, že se ti to může nelíbit. :mrgreen: Nikdo tě prostě nenutí, aby se ti to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 15:43
@LendulkaM píše:
Ať si tady ty emimiňácké pipinky píšou co chtějí, ale mi to přijde také nevhodné a také by mi to vadilo. Tak jako mi vadí, když mi sousedka otevře v kalhotkách :cert: :roll: A manžel sdílí stejný názor ;)A pro pipiny na emiminu: nejsem zakomplexovaná, prsa mám, dítě taky :mavam:

Tak když ti vadí, že ti sousedka otevře v kalhotkách, tak k ní nechoď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 15:44

@tiffany kravina,muj dum muj hrad.tam je treba respektovat moji svobodu se nechtit divat na neči prsa bimbajici se sem tam pri hrach..apodobne.

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 15:44
@LendulkaM píše:
@KackaDoup Tady se raději na nic neptat, fakt :cert: Místní pipiny udělají z člověka stejně totálního zakomplexovaného, neschopného a já nevím co ještě BLBCE.

Pipiny? Takhle se titulujete doma? No hlavně, že to říkáš v podprsence. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová