Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
2.9.14 15:44

Tohle je zvracena svoboda…ta dnesni moderni

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 15:45
@KackaDoup píše:
@tiffany kravina,muj dum muj hrad.tam je treba respektovat moji svobodu se nechtit divat na neči prsa bimbajici se sem tam pri hrach..apodobne.

No ty to asi nechceš pochopit že? Už to tu bylo několikrát řečeno, že si pravidla doma stanovuješ ty, ale pak neseš ty následky toho, jakým způsobem je prosazuješ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 15:48

@tiffany proto zalozila diskusi aby se dozvedela jak nejlepe ji to rict…aby nedoslo k necemu spatnemu.Napriklad.Je to tedy mila a citliva zena.

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 15:49
@LendulkaM píše:
Bohužel, mýlíte se. Rád se podívá a mi to vůbec nevadí, je to normální. I já dokážu ocenit přednosti jiných žen. Ale oběma nám je proti srsti, když žena nemá na veřejnosti nebo v situacích jak popsala zakladatelka podprsenku nebo jak jsem zmínila např. když někdo otevře v kalhotkách/slipech/trenkách…Ani jednomu nám to nepřijde normální. Prostě neslušné.

Tak každý to má s tou slušností jinak. V některých rodinách je neslušné chodit bez podprsenky, v jiných zase nazývat lidi pipinama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 15:51
@KackaDoup píše:
@tiffany proto zalozila diskusi aby se dozvedela jak nejlepe ji to rict…aby nedoslo k necemu spatnemu.Napriklad.Je to tedy mila a citliva zena.

Opravdu? Zkus si znovu pozorně přečíst úvodní příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 15:54

Teda holky, já se nestačím divit, co z mého dotazu vzniklo :mrgreen: já čekala pár řádků rad co a jak podniknout, komu nebo jak to říct, nějaké finty a tak, ale toto 8o 8o je úplně jedno jestli mi to vadí protože žárlím, nebo protože mě to ruší, nebo protože prostě jsem doma a ona je na návštěvě, to je úúplně nepodstatné, to tu řešíte pouze vy!! Já chtěla jen vědět ty rady, neb mě to prostě vadit nepřestane i když mě řeknete, že prostě jen třeba žárlím.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 15:55
@KackaDoup píše:
Tohle je zvracena svoboda…ta dnesni moderni

No to víš že jo. Bylo by potřeba zákonem ženským nařídit povinnost nosit podprsenky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
2.9.14 15:58
@tiffany píše:
Tak každý to má s tou slušností jinak. V některých rodinách je neslušné chodit bez podprsenky, v jiných zase nazývat lidi pipinama. :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
2.9.14 15:58
@tiffany píše:
No to víš že jo. Bylo by potřeba zákonem ženským nařídit povinnost nosit podprsenky. :pankac:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 15:59

@tiffany prekrucujes,tohle co jsi napsala je BLBOST!

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 16:01
@KackaDoup píše:
@tiffany prekrucujes,tohle co jsi napsala je BLBOST!

Tak to já si tedy nemyslím a taky nechápu, proč řveš. Kde je ta tvoje slušnost, kterou se tu pořád oháníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
2.9.14 16:02
@KackaDoup píše:
@marcellia dozvis se tady akorat tak to ze mas problem se svoji sexualitou…jsi povina respektovat, ze tak chodi, mohou si v tomto delat co chteji..nemas pravo, aby se ti to nezdalo, nebo te to dokonce pohorsovalo, jsi spatna ty, ne oni :zed:

Mas pravo pohorsovat se, ale nemas pravo nikomu diktovat co ma nosit na sobe. A to ani u sebe doma - volba je bud yi vyjde vstric a kdyz ne, tak ji k sobe nemusis zvat…Tak jako tak se tim pokazi vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 16:02

@tiffany :lol: ja ze rvu :lol: pomoooc :lol: :kytka: :hug: :andel: klidek

• Citovat
  • Upravit
49159
2.9.14 16:04
@tiffany píše:
Tak to pak nechápu, proč ti natolik vadilo moje vyjádření názoru, že jsi mi musela něco podsouvat. Stačilo to respektovat jako můj názor a nevztahovat to hned na sebe ne?

aha takže ty vyjadřuješ názor, kdežto já podsouvám.. taky zajímavej postoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 16:05
@KackaDoup píše:
@tiffany :lol: ja ze rvu :lol: pomoooc :lol: :kytka: :hug: :andel: klidek

Zkus mrknout do netikety. To jsou taková pravidla slušného chování na netu, když už chceš diskutovat a jsi slušná, mohlo by tě to zajímat. Nebo ta tvoje slušnost začíná a končí nošením podprsenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová