Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4049
2.9.14 19:09
@cicmud píše:
Mě tedy na tom nic nenormálního nepřijde, že chodí bez podprsenky, plno žen chodí bez podprsenky běžně, vadí jim, pokud se ti to nelíbí, tak jí na ně nekoukej :mrgreen: :P

Tyjo to nevim kde žiješ, ale já normálně ženský bez podprdy nevídám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 19:10

@marcellia podprdy se nenosily nejvic v 80 letech je to hodne videt ve filmech…posledni desetileti nebo i vic je naopak trend podprd.

• Citovat
  • Upravit
628
2.9.14 19:13
@marcellia píše:
Ale přece když si bereš plesový šaty bez ramínek a nejde pod to podprda, tak je tam nějakej vyztuženej živůtek, kterej ti ty prsa drží ne :zed:,přece si nebereš nějaký volný průsvitný šaty pro vílu, kde ti skáčou kozy?! :roll: Bože :zed:

:potlesk: jo některé zde přítomné dámy by asi volily i druhou variantu, ty se nebojí ničeho a ke všemu jim to přijde úplně OK :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 19:15
@kacz píše:
@tiffany já tě nevychovávám, na to už je dávno pozdě.

Jo nejlepší obrana je útok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
2.9.14 19:18

@KackaDoup 80. léta měla celkově styl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 19:18

Já nechápu proč se o nich píše, když je to vlastně normální, že??? http://prask.nova.cz/…aku-vic.html :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 19:20
@Anonymní píše:
Já nechápu proč se o nich píše, když je to vlastně normální, že??? http://prask.nova.cz/…aku-vic.html :mrgreen:

to je teda neco priserneho…ale to nevadi, ji to vyhovuje, proc se pohorsovat nebo :poblion:

Příspěvek upraven 02.09.14 v 19:21

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 19:21
@Krasavicaa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Že vás to furt baví :roll:

Že tě to furt baví číst. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
2.9.14 19:23

@tiffany Tvoje obhajobná akce „svobodné kozy“ už hraničí opravdu se vším, pokud má někdo odlišný názor, je automaticky špatný, nevychovaný a nechová se dle etikety.
Ať si každý doma chodí oblečen/neoblečen jak chce, ale přijít na NÁVŠTĚVU bez podprsenky je opravdu při nejmenším zvláštní. Pokud je někdo jiného názoru OK - respektuji to, ale u mě doma by to tedy rozhodně neprošlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
2.9.14 19:23

Jeeeezis, ja te chapu!!! 8o mne by to teda vadilo siiiiilene!!! todle se podle me nedela… Zname muzsky, jasne ze se na ni (na ne :) ) manzel diva a to, ze by predem ou okukoval prakticky naha prsa (prusvitne triko je nic) by mi bylo hodne neprijemne.
Z druhe strany. Nelibilo by se asi nikomu, kdyby pred nimi chodil na navsteve napr vas znamy (muz) jen v nejakych prusvitnych trenkach, ve kterych by mu bylo vse videt :cert:.

Co bych delala…nevim. Manzelovi bych nic nerikala, ale jestli mate dobry vztah s brachou, rekla bych asi neco jemu :nevim:. Asi uplne narovinu a treba s ni nenapadne promluvi. Pac ji bych nic nerikala. Je to tezky :roll:

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 19:26

Nechápu, co z toho mají ty z vás, co se pohoršují, blijí a pobuřují nad nějakými fotkami. Jenom obracíte svojí agresivitu proti sobě. Nebo mi snad chcete říct, že vám to dělá dobře? To asi těžko. :mrgreen: No kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 19:27
@tatranka1 píše:
Jsem někde četla, slyšela. že bez podprdy si může dovolit chodit dívka do 15 let. a pokud jde žena bez podprdy tak pouze v doprovodu svého partnera. patří to normálně do pravidel slušného chování

Tak je to ok. Chodí tam s bráchou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.9.14 19:33
@simona.b. píše:
@tiffany Tvoje obhajobná akce „svobodné kozy“ už hraničí opravdu se vším, pokud má někdo odlišný názor, je automaticky špatný, nevychovaný a nechová se dle etikety.
Ať si každý doma chodí oblečen/neoblečen jak chce, ale přijít na NÁVŠTĚVU bez podprsenky je opravdu při nejmenším zvláštní. Pokud je někdo jiného názoru OK - respektuji to, ale u mě doma by to tedy rozhodně neprošlo!

Jo tak tvůj problém, že jsi to s těma kozama vzala vážně. :* Já se tu docela bavím, protože ty, které tu píšou o tom, že chodit bez podprsenky je neslušné pak píšou různé vulgarismy a nerespektují druhé, takže na to já poukazuju, ale chápu, že lidi, kteří nejsou zvyklí respektovat druhé, tohle asi moc nepoberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 19:34
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
2.9.14 19:34
@tatranka1 píše:
Jsem někde četla, slyšela. že bez podprdy si může dovolit chodit dívka do 15 let. a pokud jde žena bez podprdy tak pouze v doprovodu svého partnera. patří to normálně do pravidel slušného chování
@tiffany píše:
Tak je to ok. Chodí tam s bráchou. :mrgreen:

Dobre :mrgreen: :mrgreen: na kazdem hov… se najde moucha

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová