Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
2.9.14 19:36

Mě by to vadilo, i kdyby tak chodila jen přede mnou. Řekla bych jí na rovinu, že to považuji za nevhodné a že mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
2.9.14 19:53

@marcellia tak ja jich potkala uz celkem dost v Praze, vsimnu si protoze mi to prijde divne ale proti gustu zedny disputat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.9.14 20:00

Jééé mně to připomnělo Sex ve městě, jak měla Charlotta tu chůvu bez podprdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
2.9.14 20:11
@cicmud píše:
@marcellia tak ja jich potkala uz celkem dost v Praze, vsimnu si protoze mi to prijde divne ale proti gustu zedny disputat ;-)

Tak v Praze..tož to jo, tam chodí kde co 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
2.9.14 21:14

Od včera večera 30 stran..hmm, dobré jste. By mě zajímalo, jestli to tady zakladatelka ještě sleduje. Kdyby se daly dokupy jenom „rady“, tak je těch stran tak max. 5. Ale zajímavé fakt, že se najde tolik zastánkyň bezpodprd…tohle fakt nechápu. Hlavně jak potom třeba někdo fakt příjde do společnosti nebo i mezi kamarády a všichni se na sebe potají dívají nechápavě s úšklebkem na rtech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 21:15

@verciceek aktivne zasahuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.14 21:46

@verciceek to víš, že sleduju, já se i nestačím divit co z některých dokáže vypadnout :jazyk: a nejsou to jen ty prsa u počítačů (samozřejmě bez podprdy :P ) jak jinak :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
3.9.14 09:27
@Anonymní píše:
@verciceek to víš, že sleduju, já se i nestačím divit co z některých dokáže vypadnout :jazyk: a nejsou to jen ty prsa u počítačů (samozřejmě bez podprdy :P ) jak jinak :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12272
3.9.14 09:34
@Anonymní píše:
@verciceek to víš, že sleduju, já se i nestačím divit co z některých dokáže vypadnout :jazyk: a nejsou to jen ty prsa u počítačů (samozřejmě bez podprdy :P ) jak jinak :lol: :mrgreen:

Tak to je fajn, že tě nějaká prsa už nemohou rozhodit a jsi vysmátá. Budeš to potřebovat, až zase přijde švagrová naostro. V opačném případě by tě ta zášť mohla zžírat a to by asi bolelo. :mrgreen: :mavam: Podle mě je lepší být toleratní a spokojená, než netolerantní a zapšklá. Ale to víš, že je to tvůj problém a řešení je jen a jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 09:37

A to je presne problem dnesni doby, prehnana tolerance k cemukoli, potom to na svete vypada jak vypada a jednou na to dojedeme.
zášt sžírat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
3.9.14 09:39
@KackaDoup píše:
A to je presne problem dnesni doby, prehnana tolerance k cemukoli, potom to na svete vypada jak vypada a jednou na to dojedeme.
zášt sžírat :roll:
:potlesk: :lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12272
3.9.14 09:49
@KackaDoup píše:
zášt sžírat :roll:

Tak jsem si zrovna přečetla a úplně jsem si říkala, že to sem musím dát. Tenhle článek je sice o jiném tématu, ale vlastně je taky o toleranci, používání intuice a citu. Když si do prvního a posledního odstavce článku dosadíte třeba nošení podprsenek, nebo cokoli jiného, máte prostě můj názor. Lidi nebuďte ovce, nebo to opravdu špatně dopadne!

http://sichtarova.blog.idnes.cz/…-Pikora.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 09:50

@tiffany nezájem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12272
3.9.14 09:51
@KackaDoup píše:
@tiffany nezájem :kytka:

Tvůj boj, ale pak nepiš o zášti a sžírání, když ty jsi toho plná. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 09:52

@tiffany :lol: :lol: :lol: ach jooo, to jsem citovala tebe.Me uz jsi volna.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová