Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka musela jsem…a ver ze me soufl nebylo, vybrala jsem si prostorne wc pro invalidy a vse udelal v cistote…nemam pocit ze bych udelala cokoli hnusneho nebo nechutneho,.maly potreboval klid a na hokeji to jinak neslo…jinak to byla luxusni arena vse nove ciste…kor wc pro invalidy, zeny. Sedla jsem si na zavreny zachod…samozrejmosti bylo si poradne umyt ruce, po dotykani se klik apd..vse jde..
Příspěvek upraven 04.09.14 v 09:35
@nelaa píše:
No na misu neeee? A jeste se u toho muzes vycurat
a pak lítat půl roku po gynekologii s různými problémy ![]()
@KackaDoup někde se na wc pro invalidy bez speciálního klíče nedostaneš, případně tě tam jde hned otravovat sekuriťák nebo jsou taky pěkně nechuné.
Kojila jsem uplne vsude. Nejradsi v kavarne u kaficka. Je to pro me naprosto prirozena vec a pokud se to nekomu nelibi, tak mi ho je lito, protoze si tim ublizuje a nici si zdravi.
Je mi uplne jedno, zda navsteva prijde bez podprsenky nebo ne. Ja bych bez podprdy nesla, ale nikdy bych si nedovolila, narizovat neco nekomu jinemu. Neni to nic, co by se me tykalo. Leda, ze bych byla zakomplexovana a neverila si
taky jsem kojila na verejnosti. Do roku a pul dcery. Tak, aby mi prsa nebyla nebyla videt. A rozhodne bych se nenechala zahnat nikam na zachod! Kdyz nekdo prsa vytasi diky kojeni beze studu, tak se proste nekoukam.
To se zase vratime do doby, kdy se budeme schovavat@
@lucenka tyhle byli luxusni..byla to kabinka na wc…super a i sumyvadlem, mohla jsem tam maleho i umyt…nekde je i prebalovak
@g.sandova píše:taky jsem kojila na verejnosti. Do roku a pul dcery. Tak, aby mi prsa nebyla nebyla videt. A rozhodne bych se nenechala zahnat nikam na zachod! Kdyz nekdo prsa vytasi diky kojeni beze studu, tak se proste nekoukam.
To se zase vratime do doby, kdy se budeme schovavat@
u me slo o klid, jinak bych vytasila klidne ![]()
@KackaDoup u nas bylo jedno kde. Ale vzdy jsem dbala na to, aby mi nebyly videj br. Ja jsem dost stydliva
@g.sandova jasny castecne cudne, ale to je snad jasny
taky jsem kojila i v kavarne,
Saudková nafotila kampaň ohledně toho, dost hustou, kojících matek na WC ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Téma už na 54 stran, to teda čučím![]()
.
Teď o kozách a pak o ho…
![]()
@KackaDoup píše:
@lucenka tyhle byli luxusni..byla to kabinka na wc…super a i sumyvadlem, mohla jsem tam maleho i umyt…nekde je i prebalovak
tak na takovým bych se taky nebála nakojit. Bohužel většinou mám spíš ty negativní zkušenosti. Taky mi ze začátku přišlo divný kojit někde, kde by mohl někdo něco zahlídnout. Ale když čloěk lítá se řvoucím díětem od čerta k ďáblu, tak mu nic jinýho nezbyde. A postupem času jsem se otrkala a už to nebyl problém.
A teda jednou jsem šla kluka, už teda většího, přebalit do tý přebalovací a kojící místnosti. Zamkla jsem se, abych pořád nemusela hlídat kabelku, stejěn by se tam nikdo nevešel. A ve chvíli, kdy jsem kluka svlíkla a položila na tu podložku, tak tam začal bušit sekuriťák, ať ihned otevřu. Tak jsem mu řekla, že přebaluju dítě a nemůžu udělat ten krok ke dveřím, aby nespadl. Tak mi začal vyhrožovat, že na mě zavolá policajty
Celou dobu, kdy jsem kluka utírala, tak řval za dveřma a při odchodu mi ještě vynadal, že nemohl vědět že tam mám skutečně dítě a tak si to chtěl ověřit
Takže ani v místě tomu určeném nemusí mít člověk klid ![]()
přesně tak… hlavně teda nevím, kde bych si na tom záchodě tak s tím prckem sedla