Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele prsa jsou prsa, ač se z nich kojí nebo ne..furt to jsou prsa.. @tiffany
@snee píše:
ne, ale tajně vystrkuju kozy, aby je viděl max můj manžel![]()
Nejíš tajně, tak pak nechápu, proč by tak podle tebe měly jíst děti.
Demokracie ano, ale jen pro někoho. ![]()
@tiffany Pochop konečně, že tu nejde o to, že to dítě jí, ale o to obnažování na veřejnosti!!! Z etického hlediska je to nemorální a nemravný a v takový Francii bych za to dostala i pokutu..
@tiffany píše:
Takže ty jíš někde tajně, aby tě náhodou někdo neviděl?
Ne, protože jím z talíře.
@snee píše:
koooonečně někdo, kdo nad tím uvažuje a bere to normálně z lidského hlediska![]()
![]()
![]()
![]()
díky ti za to!!!
Mě se také stalo po dlouhé době, že jsem narazila na někoho se stejným postojem. I tobě velké díky!
@Anonymní píše:
hele já si ještě pamatuju, jak moje máma byla s mou sestrou u doktora a ona byla malá a začala brečet, že má hlad a mamka mi řekla, ať tu počkám a letěla s ní na záchod, aby nikdo neviděl, že kojítakže vlastně já žasnu nad dnešním free světem, kde není nic zakázáno, jsem zvědavá kam ten svět spěje, když nikdo nemá ani trochu studu v sobě
pak se divíme, že 10ti leté dítě na tebe křičí ty pííí… přes ulici, neb ho vychovávají rodiče, kterým je vše jedno, že
![]()
možná se stala chyba už za dob Casanovi, kdy ženy chodily bez kalhotek a nechávaly si muže vlézt pod sukni, aby jim mohli zavázet střevíčky
viz. http://www.novinky.cz/…u-dejin.html
@tiffany píše:
Proč? My doma tedy na záchodě nejíme, ale když to tobě vyhovuje, tak ti do toho nehodlám kecat.
to myslis vazne? ja jsem to snad dostatecne vysvetlila…a ptala jsi s eproc, protoze mam pocit ze tto ted kazdy pouziva a ja se citim hrozne, pritom to nic hrozneho nebylo, nebyla jsme na wc na nadrazi…ale v obri kabine pro invalidy., naprosto nove ciste a s umyvadlem..
Příspěvek upraven 04.09.14 v 14:46
Co to je za diskusi toto tady 58 nebo kolik stran o Dobrý den-kozy ven?
@LadyLada píše:
Zcela s tebou souhlasím. Existují tisíce studií (a ani by existovat nemusely, to přece víme i bez nich), že muže vzrušuje pohled na nahou ženu, popř. symboly sexuality, mezi než prsa jednoznačně patří. Například v Indii by některé zde popisované případy nepřežily ani hodinu. Tak ať mi tu nikdo netvrdí, že tasit prsa ven či chodit v upnutém tričku bez šajzky je normální a v pořádku.
a v Africe zase ženy chodí naprosto běžně nahoře bez
a nemají ani ty průsvitný trička ![]()
@lucenka jenze pak, se jejich muzi musi vzrusit jinak..potrebuji k tomu ty tance nekdy i nejake lehke bylinne drogy…neco si o tom precti ![]()
@Anonymní píše:A jako proč by mi to nemělo být jedno?
@nelaa hele tohle bylo na rodičovské schůzce, kde jsme seděli na půl kruhu, stála tam učitelka a ona vedle ní, vytáhla prso, všechno bylo vidět, pak přiložila dítě a bez plíny kojila, pak vystrčila druhý, dítě dala z tamtoho pryč, to zadělala a dítě dala na druhý prso..nešlo si toho nevšimnout, neb seděla vedle učitelky, která mluvila a všichni ji sledovali..to bylo jako fakt přehnaný, neb bradavky, všechno ven..plínu nic neměla fakt, jinak mě kojení nevadí, je mi to jedno, ale totoněkteré tu píši, že by jim to bylo i tak jedno, jim je vlastně jedno všechno..
@lucenka píše:
a v Africe zase ženy chodí naprosto běžně nahoře beza nemají ani ty průsvitný trička
Však kolik se tam rodí dětí, které nejsou schopni uživit a o předávání HIV ani nemluvě… Ještě ti to připadá jako idylka?
@LadyLada píše:
Však kolik se tam rodí dětí, které nejsou schopni uživit a o předávání HIV ani nemluvě… Ještě ti to připadá jako idylka?
tak HIV a neschopnpost postarat se o děti jim tam přinesli bílí. Do té doby to tam fungovalo celkem dost dobře. A co takový prosperující sarověký Egypt, Řím? Tam ženy chodily s odhalenými prsy, respektivě nosily průsvitné tuniky.
@snee píše:
@tiffany Pochop konečně, že tu nejde o to, že to dítě jí, ale o to obnažování na veřejnosti!!! Z etického hlediska je to nemorální a nemravný a v takový Francii bych za to dostala i pokutu..
Takže mi chceš říct, že ta žena se chtěla obnažovat na veřenjnosti a ne nakrmit dítě? ![]()
@LadyLada píše:
A to říká kdo?
reaguji úplně na prvotní příspěvek, jestli jsi si nevšimla. Chodí bez podprsenky před mým mužem. Co je na tom?