Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
4.9.14 14:54
@LadyLada píše:
Ne, protože jím z talíře.

No vidíš a my zase močíme do záchoda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 14:55
@cila píše:
Co to je za diskusi toto tady 58 nebo kolik stran o Dobrý den-kozy ven?

Tak já to zase vnímám jako diskusi o respektu - nerespektu, ale asi jde o úhel pohledu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 14:56
@KackaDoup píše:
to myslis vazne? ja jsem to snad dostatecne vysvetlila…a ptala jsi s eproc, protoze mam pocit ze tto ted kazdy pouziva a ja se citim hrozne, pritom to nic hrozneho nebylo, nebyla jsme na wc na nadrazi…ale v obri kabine pro invalidy., naprosto nove ciste a s umyvadlem..Příspěvek upraven 04.09.14 v 14:46

Jak jsem psala - tvoje věc. Já bych na záchodě prostě nekojila, přijde mi to nechutné, ale to neznamená, že mě pohoršuje, že ty jsi tam kojila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.9.14 14:58
@lucenka píše:
tak HIV a neschopnpost postarat se o děti jim tam přinesli bílí. Do té doby to tam fungovalo celkem dost dobře. A co takový prosperující sarověký Egypt, Řím? Tam ženy chodily s odhalenými prsy, respektivě nosily průsvitné tuniky.

Tak ti nevím, co si představuješ pod tím, fungovalo docela dobře… A co se týká zmiňovaných říší - jak nakonec dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
4.9.14 14:58
@LadyLada píše:
Zcela s tebou souhlasím. Existují tisíce studií (a ani by existovat nemusely, to přece víme i bez nich), že muže vzrušuje pohled na nahou ženu, popř. symboly sexuality, mezi než prsa jednoznačně patří. Například v Indii by některé zde popisované případy nepřežily ani hodinu. Tak ať mi tu nikdo netvrdí, že tasit prsa ven či chodit v upnutém tričku bez šajzky je normální a v pořádku.

Však je přirozené, že třeba chozením bez podprsenky některé samičky lákají samce, ne? Co je na tom nepřirozeného?
A kojení podle mě většinu chlapů fakt nepřitahuje, ale neznám žádnýho, kterýmu by vadilo :think: Považují to za přirozené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
4.9.14 14:59

Mě by to taky vadilo, kdyby jsem na schůzi a někdo tam kojil. Dobře, at jde maminka s dítětem někam dozadu, ale ne vedle učitelky vystrčí kozy a všichni se na mě dívejte. Mám dojem, že kdyby poodešla, tak by to nikomu nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@mojmira píše:
reaguji úplně na prvotní příspěvek, jestli jsi si nevšimla. Chodí bez podprsenky před mým mužem. Co je na tom?

A proč si to teda podle tebe může dovolit jenom někdo (kdo má co ukázat)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
@LadyLada píše:
Tak ti nevím, co si představuješ pod tím, fungovalo docela dobře… A co se týká zmiňovaných říší - jak nakonec dopadly?

Sice nejspíš chodíš v podprsence a nekojíš na veřejnosti, ale jak nakonec dopadneš ty? Prčááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
4.9.14 15:00
@ulice píše:
Však je přirozené, že třeba chozením bez podprsenky některé samičky lákají samce, ne? Co je na tom nepřirozeného?
A kojení podle mě většinu chlapů fakt nepřitahuje, ale neznám žádnýho, kterýmu by vadilo :think: Považují to za přirozené ;)

Soulož je taky přirozená záležitost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.9.14 15:00
@tiffany píše:
No vidíš a my zase močíme do záchoda. :nevim:

Jasně, ale orgán k tomu potřebný si můžeš připravit ještě před tím, než na ten záchod dojdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
4.9.14 15:02
@LadyLada píše:
A proč si to teda podle tebe může dovolit jenom někdo (kdo má co ukázat)?

víš co, mě je to úplně jedno, ať si tak chodí kdo chce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.9.14 15:06
@LadyLada píše:

No určitě tak nedopadly kvůli absenci podprsenky :lol: to je zase perla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.9.14 15:09
@LadyLada píše:
Jasně, ale orgán k tomu potřebný si můžeš připravit ještě před tím, než na ten záchod dojdeš ;)

no jistě, stejně jako to prso, tak vo co jde, že jo, odedneška se vysvlíkám, ještě než dojdu na záchod, třeba u prostřed obchodu, když na mě to čůrání příjde :mrgreen: to je přeci úplně normální dle ostatních :mrgreen: potřeba jako potřeba, že :mrgreen: horší když dostanu s manželem chuť na sex..jak tohle vyřeším… :think: :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.9.14 15:10
@ulice píše:
A kojení podle mě většinu chlapů fakt nepřitahuje, ale neznám žádnýho, kterýmu by vadilo :think: Považují to za přirozené ;)

Přesně tak, co je na tom nepřirozeného!? Tak ať ale nelákají samečky, co již mají rodiny.

Přirozená je také kopulace a spousta jiných věcí, které neděláme na veřejnosti. Kojení je prý druhý nejintimnější prožitek ženy, první je soulož. Proto, pokud některá bezostyšně vytahuje prsa na ulici, aby nakojila, nejedná se o nic víc, než o veřejnou exhibici. Proč mě zatahuje do jejího intimního prožitku, koukat se na její intimní partie, aniž bych já chtěla? Jenom proto, že zrovna někde musím být s ní? Nicméně nemám nic proti kojícím matkám na veřejnosti, pokud alespoň trochu respektují také mé soukromí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.9.14 15:12
@mojmira píše:
víš co, mě je to úplně jedno, ať si tak chodí kdo chce :mrgreen: :mrgreen:

Ne není, i já mám také nárok na své soukromí ;) a jak jsem psala v příspěvku výše, nevím, proč by mě měl kdokoli zatahovat do své intimity, když o to nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová