Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyLada píše:
Ne, protože jím z talíře.
No vidíš a my zase močíme do záchoda. ![]()
@cila píše:
Co to je za diskusi toto tady 58 nebo kolik stran o Dobrý den-kozy ven?
Tak já to zase vnímám jako diskusi o respektu - nerespektu, ale asi jde o úhel pohledu. ![]()
@KackaDoup píše:
to myslis vazne? ja jsem to snad dostatecne vysvetlila…a ptala jsi s eproc, protoze mam pocit ze tto ted kazdy pouziva a ja se citim hrozne, pritom to nic hrozneho nebylo, nebyla jsme na wc na nadrazi…ale v obri kabine pro invalidy., naprosto nove ciste a s umyvadlem..Příspěvek upraven 04.09.14 v 14:46
Jak jsem psala - tvoje věc. Já bych na záchodě prostě nekojila, přijde mi to nechutné, ale to neznamená, že mě pohoršuje, že ty jsi tam kojila. ![]()
@lucenka píše:
tak HIV a neschopnpost postarat se o děti jim tam přinesli bílí. Do té doby to tam fungovalo celkem dost dobře. A co takový prosperující sarověký Egypt, Řím? Tam ženy chodily s odhalenými prsy, respektivě nosily průsvitné tuniky.
Tak ti nevím, co si představuješ pod tím, fungovalo docela dobře… A co se týká zmiňovaných říší - jak nakonec dopadly?
@LadyLada píše:
Zcela s tebou souhlasím. Existují tisíce studií (a ani by existovat nemusely, to přece víme i bez nich), že muže vzrušuje pohled na nahou ženu, popř. symboly sexuality, mezi než prsa jednoznačně patří. Například v Indii by některé zde popisované případy nepřežily ani hodinu. Tak ať mi tu nikdo netvrdí, že tasit prsa ven či chodit v upnutém tričku bez šajzky je normální a v pořádku.
Však je přirozené, že třeba chozením bez podprsenky některé samičky lákají samce, ne? Co je na tom nepřirozeného?
A kojení podle mě většinu chlapů fakt nepřitahuje, ale neznám žádnýho, kterýmu by vadilo
Považují to za přirozené ![]()
Mě by to taky vadilo, kdyby jsem na schůzi a někdo tam kojil. Dobře, at jde maminka s dítětem někam dozadu, ale ne vedle učitelky vystrčí kozy a všichni se na mě dívejte. Mám dojem, že kdyby poodešla, tak by to nikomu nevadilo.
@mojmira píše:
reaguji úplně na prvotní příspěvek, jestli jsi si nevšimla. Chodí bez podprsenky před mým mužem. Co je na tom?
A proč si to teda podle tebe může dovolit jenom někdo (kdo má co ukázat)?
@LadyLada píše:
Tak ti nevím, co si představuješ pod tím, fungovalo docela dobře… A co se týká zmiňovaných říší - jak nakonec dopadly?
Sice nejspíš chodíš v podprsence a nekojíš na veřejnosti, ale jak nakonec dopadneš ty? Prčááá
![]()
@ulice píše:
Však je přirozené, že třeba chozením bez podprsenky některé samičky lákají samce, ne? Co je na tom nepřirozeného?
A kojení podle mě většinu chlapů fakt nepřitahuje, ale neznám žádnýho, kterýmu by vadiloPovažují to za přirozené
Soulož je taky přirozená záležitost ![]()
@tiffany píše:
No vidíš a my zase močíme do záchoda.
Jasně, ale orgán k tomu potřebný si můžeš připravit ještě před tím, než na ten záchod dojdeš ![]()
@LadyLada píše:
A proč si to teda podle tebe může dovolit jenom někdo (kdo má co ukázat)?
víš co, mě je to úplně jedno, ať si tak chodí kdo chce
![]()
@LadyLada píše:
No určitě tak nedopadly kvůli absenci podprsenky
to je zase perla ![]()
@LadyLada píše:
Jasně, ale orgán k tomu potřebný si můžeš připravit ještě před tím, než na ten záchod dojdeš
no jistě, stejně jako to prso, tak vo co jde, že jo, odedneška se vysvlíkám, ještě než dojdu na záchod, třeba u prostřed obchodu, když na mě to čůrání příjde
to je přeci úplně normální dle ostatních
potřeba jako potřeba, že
horší když dostanu s manželem chuť na sex..jak tohle vyřeším…
![]()
@ulice píše:
A kojení podle mě většinu chlapů fakt nepřitahuje, ale neznám žádnýho, kterýmu by vadiloPovažují to za přirozené
Přesně tak, co je na tom nepřirozeného!? Tak ať ale nelákají samečky, co již mají rodiny.
Přirozená je také kopulace a spousta jiných věcí, které neděláme na veřejnosti. Kojení je prý druhý nejintimnější prožitek ženy, první je soulož. Proto, pokud některá bezostyšně vytahuje prsa na ulici, aby nakojila, nejedná se o nic víc, než o veřejnou exhibici. Proč mě zatahuje do jejího intimního prožitku, koukat se na její intimní partie, aniž bych já chtěla? Jenom proto, že zrovna někde musím být s ní? Nicméně nemám nic proti kojícím matkám na veřejnosti, pokud alespoň trochu respektují také mé soukromí!
@mojmira píše:
víš co, mě je to úplně jedno, ať si tak chodí kdo chce![]()
Ne není, i já mám také nárok na své soukromí
a jak jsem psala v příspěvku výše, nevím, proč by mě měl kdokoli zatahovat do své intimity, když o to nestojím.