Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
688
6.9.14 19:13
@tiffany píše:
Ono asi nemá cenu diskutovat o respektu k druhým lidem s někým, kdo o tom nemá ani páru. ;)

Já se pouze ptám o respektu ke komu či k čemu se vlastně diskutuje a už patřím k těm, kteří o tom nemají ani páru? Třeba bych též přispěla, ale celé se mi to nechce číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.9.14 22:35
@tiffany píše:
Ono asi nemá cenu diskutovat o respektu k druhým lidem s někým, kdo o tom nemá ani páru. ;)

Hele a co respekt druhých lidí ke mně? :think:
Nemělo by to být náhodou tak, že respektovat budou ti, kteří provozují něco, co ostatní obtěžuje? Stejně jako většina respektuje, že do běžné normy nepatří krkání, prdění, dloubání se v nose apod. Tohle je na podobné úrovni, protože běžnou normou není ukazování bradavek a to i pod průhlednou látkou na veřejnosti. Kdyby to normou bylo, tak by toho nebyl plný bulvár, když někomu někde vykoukne popřípadě je někdo ukáže schválně, neb by to nikoho nezajímalo ;)

Intimitu má každý opravdu jinde, ovlivňuje ji nejen výchova a jaksi nelze s jistotou tvrdit, kde je tá správná hranice intimity.
My prudérní nejsme a přesto se má dospívající dcera sháněla po podprsence pod černou semišovou mikynu, protože se jí rýsovaly bradavky. Je prostě stydlivější. Mám jí tedy nutit chodit bez podprsenky, když ona to tak necítí? A je asi pravděpodobné, že když jí toto vadí u sebe, že jí to bude vadit i u druhých. Zřejmě bych jí nutit měla, aby z ní nebyla prudérní a netolerantní osoba ;)

Pro zakladatelku mě z toho, co tu nepadlo, napadá leda rada, říci švagrové u hry, že jí je vidět až do krku. Míněno jakože z legrace, třeba jí to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.9.14 11:14
@kedri píše:
Hele a co respekt druhých lidí ke mně? :think:
Nemělo by to být náhodou tak, že respektovat budou ti, kteří provozují něco, co ostatní obtěžuje? Stejně jako většina respektuje, že do běžné normy nepatří krkání, prdění, dloubání se v nose apod. Tohle je na podobné úrovni, protože běžnou normou není ukazování bradavek a to i pod průhlednou látkou na veřejnosti. Kdyby to normou bylo, tak by toho nebyl plný bulvár, když někomu někde vykoukne popřípadě je někdo ukáže schválně, neb by to nikoho nezajímalo ;)

Intimitu má každý opravdu jinde, ovlivňuje ji nejen výchova a jaksi nelze s jistotou tvrdit, kde je tá správná hranice intimity.
My prudérní nejsme a přesto se má dospívající dcera sháněla po podprsence pod černou semišovou mikynu, protože se jí rýsovaly bradavky. Je prostě stydlivější. Mám jí tedy nutit chodit bez podprsenky, když ona to tak necítí? A je asi pravděpodobné, že když jí toto vadí u sebe, že jí to bude vadit i u druhých. Zřejmě bych jí nutit měla, aby z ní nebyla prudérní a netolerantní osoba ;)

Pro zakladatelku mě z toho, co tu nepadlo, napadá leda rada, říci švagrové u hry, že jí je vidět až do krku. Míněno jakože z legrace, třeba jí to dojde.

O respektu druhých lidí k tobě - druzí lidé respektují, že jsi se např. rozhodla nosit/nenosti podprsenku. O respektu tvém k druhým - ty respektuješ, že se nějaká žena rozhodla např. nosit/nenosit podprsenku. Sama píšeš, že každý má intimitu jinde, takže to by bylo taky dobré respektovat ne?! Proč si myslíš, že právě to tvoje vnímání třeba té intimity je to správné? Protože nerespektuješ vnímání intimity druhých. No a tak stále dokola a dokola. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.9.14 11:17
@cila píše:
Já se pouze ptám o respektu ke komu či k čemu se vlastně diskutuje a už patřím k těm, kteří o tom nemají ani páru? Třeba bych též přispěla, ale celé se mi to nechce číst.

No takže o tom nemáš ani páru, když se ti to nechce číst ne?! :roll: Proč bych měla s tebou diskutovat o něčem, co jsi se nenamáhala ani číst? To fakt asi nedokážu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.9.14 11:29
@LadyLada píše:
Přesně tak, co je na tom nepřirozeného!? Tak ať ale nelákají samečky, co již mají rodiny.Přirozená je také kopulace a spousta jiných věcí, které neděláme na veřejnosti. Kojení je prý druhý nejintimnější prožitek ženy, první je soulož. Proto, pokud některá bezostyšně vytahuje prsa na ulici, aby nakojila, nejedná se o nic víc, než o veřejnou exhibici. Proč mě zatahuje do jejího intimního prožitku, koukat se na její intimní partie, aniž bych já chtěla? Jenom proto, že zrovna někde musím být s ní? Nicméně nemám nic proti kojícím matkám na veřejnosti, pokud alespoň trochu respektují také mé soukromí!

Tak tohle mě vážně dobře pobavilo :lol: :P Já jsem ještě nikdy nezažila maminku, která by se vyžívala v tom, že musí tasit nˇadro na veřejnosti, taky mi to nebylo příjemný, ale nenechám kvůli tomu hladný dítě, když to jinak nejde, spíš ty lidi jsou jak pominutý a místo aby se taktně dívali jinam tak ještě zcela bezostyšně čumí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
7.9.14 13:52
@tiffany píše:
No takže o tom nemáš ani páru, když se ti to nechce číst ne?! :roll: Proč bych měla s tebou diskutovat o něčem, co jsi se nenamáhala ani číst? To fakt asi nedokážu. :think:

Tak to nech být, netřeba se vzrušovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
7.9.14 14:00
@tiffany píše:
O respektu druhých lidí k tobě - druzí lidé respektují, že jsi se např. rozhodla nosit/nenosti podprsenku. O respektu tvém k druhým - ty respektuješ, že se nějaká žena rozhodla např. nosit/nenosit podprsenku. Sama píšeš, že každý má intimitu jinde, takže to by bylo taky dobré respektovat ne?! Proč si myslíš, že právě to tvoje vnímání třeba té intimity je to správné? Protože nerespektuješ vnímání intimity druhých. No a tak stále dokola a dokola. :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.9.14 14:26
@cila píše:
Tak to nech být, netřeba se vzrušovat. :mavam:

Ale jen se klidně vzrušuj, jak uznáš za vhodné, já to respektuju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
11.9.14 11:43

No pokud nemá na triku nápis : „stop staring at my tits, touch´em“, není co řešit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.9.14 16:37

Mohla bys pořídit nějaké fotky, ať můžeme posoudit, jak závažné to je?

Promiň, sranda stranou.
Myslím, že je potřeba si uvědomit jednu zásadní věc - je sice hezké, co je normální, běžné, považováno za společensky přípustné - ale na druhou stranu je možné se dohodnout na nějakých „svých“ pravidlech.

Pokud si nejste se „švagrovou“ blízké a necítíš se sama na „Prosímtě, já vím, že je to možná blbá otázka, ale cítím se tak trochu nesvá, když u nás chodíš bez podprsenky…blabla“, zkus to nadhodit bráchoví, jestli by to s jeho přítelkyní neprobral on?

Já to prostě vidím tak, že i když jsou lidé žárliví - a i kdyby třeba „zbytečně“ - není nic špatného na tom se s tím druhým dohodnout. My oba se ženou jsme žárliví, přespříliš, víme to o sobě. Ale protože to víme, chceme být spolu a nevadí nám se „podřídit“ těmto vlastnostem, co je špatného se chovat „přehnaně žárlivost nevyvolávajícně“? Vše je to o domluvě, já bych to zkusil tedy přímo si s ní promluvit a nebo přes bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.9.14 23:34

Taky bych z toho nedělala drama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
8.10.14 11:01

U tchánovců doma se zase takhle producíroval tchán, pořád chodil jen ve vytahaných slipech a nějakém tílku, div mu z toho něco nevypadlo (říkal, že je mu doma horko). Takhle chodil, když jsem se s manželem seznámila a začala k nim docházet do rodiny. Jako přijdu na návštěvu a budoucí tchán mi otevře ve slipech :zed:. Tak jsem jednou řekla:" ježíši, promiňte, já jsem nevěděla, že jste ve spodním prádle" a otočila jsem se. Tchán si to uvědomil a hned se šel oblíknout a víckrát se ho tak neviděla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.10.14 12:28
@Petra07 píše:
Ahoj, chapu jak se citis.. u nas je to takhle zase s tchyni… :roll: Chapu, ze kdyz prijdeme my k nim na navstevu, ze ona je doma a muze si chodit na ostro jak chce, ale zase na druhou stranu-kdyz si pozvu navstevu, tak nechodim jen tak, ne.. Babicka sice rika, ze ma vytahany prsa jak psi usi, ale stejne.. :) Neni mi to moc prijemny, kdyz tam sedime u stolu, pijeme kafe a ona si tam beha v tricicku, kozicky jdou videt, bricho ji leze..no jak dvacitka :roll: oni kdyz maji prijet sem, tak si tu podprsenku taky vezmu, nevim na tohle jsem proste hakliva no.. nebo jsme se tam nedavno stavili na kafe a co myslis? Tchyne si nakracela do chodbicky v tricicku a bilych kalhotkach, ktery mely cely zadek jen z krajky a vpredu ji ze stran lezl bobr!! 8o :roll: a chodila si tam takhle uuuplne na pohodu jo.. to jsem taky nepochopila. Ona sice rika, ze jsou proste v rodine zvykli si vlezt navzajem do koupelny, ze to s klukama-synama nikdy neresili, ze kdyz se ona myla, tak ji tam kluci lezli nebo naopak (pak jsem se na to pritele ptala, jestli fakt jako lezl mamce do koupelny a on ze ne, ze zase prehani). Jako my se doma pred sebou taky nestydeli jo, ale ze bych treba ve 23letech lezla svymu tatovi do koupelny nebo on me?? jako pardon, ale kazdy ma mit sve soukromi preci… No a tresnicka na dortu byla, kdyz mi vypravela ze si opalovala prsa a pak je na nas vyspulila z toho pidi trika :lol: :lol: je fajn, ze se nestydi a nedela drahoty, ale nevim nevim jestli bych pred svym synem a jeho pritelkyni ukazovala holej zadek v krajkovanych kalhotkach a pak na ne jeste vyspulila svoje psi usi :) Holt zas co clovek to nazor…
Je to jeji telo. Nechapu proc te to tak pohorsuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.10.14 13:33
@Attila8 píše:
Já vám nevím, já doma chodím bez podrpdy, občas si ji zapomenu vzír když jdem k našim a můj chodí nejradši na ostro takže taky věčně bez trenclí a myslím že tím nikoho nepohoršujem…příjde mi už dost ujeté tohle řešit, jestli někdo má podprdu nebo ne…asi málo práce nebo co, když se řeší hovadiny :mrgreen: :P

promiň, ale tohle mě fakt pobavilo :mrgreen: :mrgreen: tak je fakt, že někdo, kdo třeba nemá žádné prsa a ani vystouplé bradavky ji nepotřebuje :kytka: v tom případě to chápu i já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.10.14 13:40

Taky chodim naostro :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat