Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Taky chodim naostro
Hele u tebe jedine to tady chapu, ani nevim proc
![]()
@Attila8 píše:
@sissi79 a že je to tak lepší…a navíc mě to strašně rajcuje, když někam jdeme a zjsitím že ten můj syčák zas nemá trencle![]()
![]()
Jezisi ja misto sycak cetla prve synacek
![]()
@Petra07 píše:
Ahoj, chapu jak se citis.. u nas je to takhle zase s tchyni…Chapu, ze kdyz prijdeme my k nim na navstevu, ze ona je doma a muze si chodit na ostro jak chce, ale zase na druhou stranu-kdyz si pozvu navstevu, tak nechodim jen tak, ne.. Babicka sice rika, ze ma vytahany prsa jak psi usi, ale stejne..
Neni mi to moc prijemny, kdyz tam sedime u stolu, pijeme kafe a ona si tam beha v tricicku, kozicky jdou videt, bricho ji leze..no jak dvacitka
oni kdyz maji prijet sem, tak si tu podprsenku taky vezmu, nevim na tohle jsem proste hakliva no.. nebo jsme se tam nedavno stavili na kafe a co myslis? Tchyne si nakracela do chodbicky v tricicku a bilych kalhotkach, ktery mely cely zadek jen z krajky a vpredu ji ze stran lezl bobr!!
![]()
a chodila si tam takhle uuuplne na pohodu jo.. to jsem taky nepochopila. Ona sice rika, ze jsou proste v rodine zvykli si vlezt navzajem do koupelny, ze to s klukama-synama nikdy neresili, ze kdyz se ona myla, tak ji tam kluci lezli nebo naopak (pak jsem se na to pritele ptala, jestli fakt jako lezl mamce do koupelny a on ze ne, ze zase prehani). Jako my se doma pred sebou taky nestydeli jo, ale ze bych treba ve 23letech lezla svymu tatovi do koupelny nebo on me?? jako pardon, ale kazdy ma mit sve soukromi preci… No a tresnicka na dortu byla, kdyz mi vypravela ze si opalovala prsa a pak je na nas vyspulila z toho pidi trika
![]()
je fajn, ze se nestydi a nedela drahoty, ale nevim nevim jestli bych pred svym synem a jeho pritelkyni ukazovala holej zadek v krajkovanych kalhotkach a pak na ne jeste vyspulila svoje psi usi
Holt zas co clovek to nazor…
jinak ja bych bez podprdy nesla ani nahodou, mam z toho blbej pocit
u tchyne jsem nechala pres noc podprdu vedle zality kytky a do rana byla cela mokra
radsi jsem ji susila fenem a nevylezla dokud jsem ji nemela aspon trochu suchou.. ja osobne se bez podprdy necitim dobre ![]()
@a12 píše:pardon, ale musim se smat, mas zajimavou tchyni
jinak ja bych bez podprdy nesla ani nahodou, mam z toho blbej pocit
u tchyne jsem nechala pres noc podprdu vedle zality kytky a do rana byla cela mokra
radsi jsem ji susila fenem a nevylezla dokud jsem ji nemela aspon trochu suchou.. ja osobne se bez podprdy necitim dobre
presne tak to mam i ja
je to proste takovy nevhodny no, neco jako kdybych si na navsteve pred vsema prdla, taky trapny a pritom normalni, ze ![]()
Nechápu, proč se dotyčné provokatérky tolik dam zastává. Ruku na srdce dámy… chodit na návštěvu v průhledném tričku.. hnala bych ji ze dveří. Rýsující se prsa v průhledném tričku nenechají chladného sebevěrnějšího muže a ženy jsou pěkné potvory a samozřejmě to vědí. I mezi kamarádkami(matkou a dcerou, sestrami atp) probíhají určité druhy soutěží.. Zminovaná holka se nejspíš ráda předvádí lacinými triky a zlepšuje si tak sebevědomí. Nechtěla bych ji do rodiny ani omylem. Tady nejde o pohodlí, ale o takt a respekt vůči té druhé ženě. To už může rovnou přijít bez toho trička když je to tak průhledné. Jaký by byl rozdíl? Jsou věci, které se prostě nedělají.. jo a někdo tady srovnával jakože je to stejný jako zakazovat někomu tanga.. tak to ani náhodou. Jestli má totiž někdo tangáče nebo kalhotky není tolik zřejmé a provokativní už z dálky a na první pohled. Takže zakladatelku chápu. Jen ještě poznamenám, že sama mám velmi pěkná prsa ale taky mozek. Takže nemám za potřebí se takhle hloupě předvádět. Holt je to ještě mladá slepice.
@Lucieprvni píše:
Nechápu, proč se dotyčné provokatérky tolik dam zastává. Ruku na srdce dámy… chodit na návštěvu v průhledném tričku.. hnala bych ji ze dveří. Rýsující se prsa v průhledném tričku nenechají chladného sebevěrnějšího muže a ženy jsou pěkné potvory a samozřejmě to vědí. I mezi kamarádkami(matkou a dcerou, sestrami atp) probíhají určité druhy soutěží.. Zminovaná holka se nejspíš ráda předvádí lacinými triky a zlepšuje si tak sebevědomí. Nechtěla bych ji do rodiny ani omylem. Tady nejde o pohodlí, ale o takt a respekt vůči té druhé ženě. To už může rovnou přijít bez toho trička když je to tak průhledné. Jaký by byl rozdíl? Jsou věci, které se prostě nedělají.. jo a někdo tady srovnával jakože je to stejný jako zakazovat někomu tanga.. tak to ani náhodou. Jestli má totiž někdo tangáče nebo kalhotky není tolik zřejmé a provokativní už z dálky a na první pohled. Takže zakladatelku chápu. Jen ještě poznamenám, že sama mám velmi pěkná prsa ale taky mozek. Takže nemám za potřebí se takhle hloupě předvádět. Holt je to ještě mladá slepice.
S tímto příspěvkem se nedá jinak, než souhlasit.
Přikázat někomu, aby nosil podprsenku nelze. Pokud dotyčná nechápe slušné chování a nemá morálku, pak se nedá nic dělat. Doma si klidně choďte, jak chcete, ale na návštěvu se tohle opravdu nedělá. Jasný je, že chlapům nahost pod tričkem vadit nebude, kterýmu by se taky nelíbil pohled na průsvitný tričko, pod nímž jsou vidět bradavky. Jak by se mužům asi líbilo, kdyby k nim chodili kamarádi, kteří by nenosili trenky a měli průsvitné kalhoty? Při čemž by kamarádi měli „kámoše“ většího, než mají oni sami. To by asi byl těžký útok na jejich sebevědomí pokud by jejich manželka okatě koukala do spodní části kamarádova těla.
Nevěřím, že by tohle s žádným chlapem ani nehlo.
@1Luca ne, oni její rodina nejsou…tak by to dělat neměla a žít se mnou, tak ani nesměla.
Já šla kdysi s manželem na návštěvu ke tchýni. Přivítala nás na chodbě kde jsou ještě dva byty s hadříkem 5×5cm, kterým vytírala chodbu přede dveřmi oblečená ve spodním prádle. Je jí 70 let a postava jak pro bohy, asi 100kg, možná víc. Já se styděla za ní.
Vykašli se na ní.. Další den co k vám příjdou si nasaď gelovou podprsenku a obří výstřih.. Jakože who cares ne.?:D ![]()
@kotkur vzhledem k časové prodlevě je celkem možné, že bratr zakladatelky svou přítelkyni vyměnil za „cudnější“ model ![]()
To jsem netusil, ze zenskym vadi vytahana a nevkusna konkurence,
je to tu sice letite, zapadle prachem, tahle diskuse, ale zajimavy nahled na zenske nazory