Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@joker.l![]()
hele klidně, mě je to fuk, já tě stejně neznám
A tak, zas mam trochu soudnosti… ![]()
@Anonymní píše:
@nelaa hele tohle bylo na rodičovské schůzce, kde jsme seděli na půl kruhu, stála tam učitelka a ona vedle ní, vytáhla prso, všechno bylo vidět, pak přiložila dítě a bez plíny kojila, pak vystrčila druhý, dítě dala z tamtoho pryč, to zadělala a dítě dala na druhý prso..nešlo si toho nevšimnout, neb seděla vedle učitelky, která mluvila a všichni ji sledovali..to bylo jako fakt přehnaný, neb bradavky, všechno ven..plínu nic neměla fakt, jinak mě kojení nevadí, je mi to jedno, ale toto
některé tu píši, že by jim to bylo i tak jedno, jim je vlastně jedno všechno..
Všechno? Jak to víš, že všechno? Mě třeba není jedno, když se někdo chová jak čuně a přitom moralizuje. Z toho je zase špatně mě. ![]()
Příspěvek upraven 04.09.14 v 13:53
@tiffany já se klidně otajním sama, já jen chtěla, aby jste věděli kdo píše
mě je to fuk, mysli si co chceš, pro mě jsi divná ty tak co no ![]()
@snee píše:
@tiffany já se klidně otajním sama, já jen chtěla, aby jste věděli kdo píšemě je to fuk, mysli si co chceš, pro mě jsi divná ty tak co no
Ty jsi chtěla, abychom věděli kdo píše, proto jsi psala jako anonym a já jsem divná. ![]()
@Anonymní píše:
hele já si ještě pamatuju, jak moje máma byla s mou sestrou u doktora a ona byla malá a začala brečet, že má hlad a mamka mi řekla, ať tu počkám a letěla s ní na záchod, aby nikdo neviděl, že kojítakže vlastně já žasnu nad dnešním free světem, kde není nic zakázáno, jsem zvědavá kam ten svět spěje, když nikdo nemá ani trochu studu v sobě
pak se divíme, že 10ti leté dítě na tebe křičí ty pííí… přes ulici, neb ho vychovávají rodiče, kterým je vše jedno, že
![]()
Aa, tak ted uz vim, kde je kamen urazu…
@Anonymní píše:
hele já si ještě pamatuju, jak moje máma byla s mou sestrou u doktora a ona byla malá a začala brečet, že má hlad a mamka mi řekla, ať tu počkám a letěla s ní na záchod, aby nikdo neviděl, že kojítakže vlastně já žasnu nad dnešním free světem, kde není nic zakázáno, jsem zvědavá kam ten svět spěje, když nikdo nemá ani trochu studu v sobě
pak se divíme, že 10ti leté dítě na tebe křičí ty pííí… přes ulici, neb ho vychovávají rodiče, kterým je vše jedno, že
![]()
To když kojím dítě na veřejnosti, tak tím kazím morálku nebo co? Proč bych se měla stydět za to, že KOJÍM?
@Anael ne kojením, to ne (máš přeci přes sebe plínku,..), ale tím, že vystavuje ta dotyčná prso obdivu všem, tak si myslím, že jo. Obnažování na veřejnosti ti příjde taky normální??
@Anael píše:
To když kojím dítě na veřejnosti, tak tím kazím morálku nebo co? Proč bych se měla stydět za to, že KOJÍM?
Taky nechapu. A kojila jsem si kde jsem chtela. A nebylo nic videt. Ale aby nikdo nevedel, ze kojim? Jsem rada, ze tahle doba je pryc. A divim se, ze v dnesni dobe tohle nekdo resi. A navic matky. To se zase resi kraviny a podstatny veci ne.
@Anael píše:
Hambářko jedna! Měla bys si zalézt někam na záchod a nezapomeň se tam taky napapat, dobrou chuť!
hele já si ještě pamatuju, jak moje máma byla s mou sestrou u doktora a ona byla malá a začala brečet, že má hlad a mamka mi řekla, ať tu počkám a letěla s ní na záchod, aby nikdo neviděl, že kojí
takže vlastně já žasnu nad dnešním free světem, kde není nic zakázáno, jsem zvědavá kam ten svět spěje, když nikdo nemá ani trochu studu v sobě