Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
4.9.14 13:34

@tiffany já si tu na ni nehraji..to ty furt meleš tu svou i když to tu každý už víme, tak stejně nedáš pokoje :mrgreen: :mrgreen: každý víme, že tobě je všechno jedno..i kdyby tam za ní přišel manžel a rozdali si to tam..tak co :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
4.9.14 13:36

8o
Kojit mimino na WC? 8o To je vážně moc tady :lol:
Kojím všude, tam, kde má zrovna moje dítě hlad, ale diskrétně a nenápadně. Kažopádně nebudu kvůli zakomplexovaným ženským, kterým vadí kojení jiných zalézat na smradlavé WC nebo zůstávat doma. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.9.14 13:37

Ja hlavne nechapu - vzdyt preci kdyz uz nejaka mama koji na verejnosti a nema pres sebe plinu, deku,…tak snad kdyz uz se stane, ze zahlednete cele prso, tak je to tak na sekundu max, ne??? A pak, kdyz dite pije, rovna se to asi tak velkemu vystrihu, neee??? Ten pohled, myslim.
Jeste jsem nevidela mamu, ktera by se fakt predvadela a nechala sva prsa odhalena nejak dlouho :zed:
A jestli se v okoli najde chlap, kterymu z toho hned stoji p…, nemuze za to ta zena. Takovymu cumilovy se postavi z kde ceho!
Normalni chlap se nad tim mozna pozastavi, ale rozhodne nepohorsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
4.9.14 13:38

Jo a k tem podprdam, kdybych na to mela prsa, tak chodim zasadne bez podprdy, at si vsechny puritanky treba prasknou vztekem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
4.9.14 13:41

@Anael fuj, představit si veřejné wc někde v kauflandu :poblion:, hodne jsou dneska ale kojící koutky v centrech, pěkně s kresilkem, to je moc fajn. Taky jsem diskrétně kojila kdekoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 13:41

@joker.l ja o zadne puritance praskajici vztekem nic nevim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.14 13:42

@nelaa hele tohle bylo na rodičovské schůzce, kde jsme seděli na půl kruhu, stála tam učitelka a ona vedle ní, vytáhla prso, všechno bylo vidět, pak přiložila dítě a bez plíny kojila, pak vystrčila druhý, dítě dala z tamtoho pryč, to zadělala a dítě dala na druhý prso..nešlo si toho nevšimnout, neb seděla vedle učitelky, která mluvila a všichni ji sledovali..to bylo jako fakt přehnaný, neb bradavky, všechno ven..plínu nic neměla fakt, jinak mě kojení nevadí, je mi to jedno, ale toto 8o

některé tu píši, že by jim to bylo i tak jedno, jim je vlastně jedno všechno.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.14 13:43

@joker.l :mrgreen: :mrgreen: hele klidně, mě je to fuk, já tě stejně neznám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
323
4.9.14 13:44
@KackaDoup píše:
@joker.l ja o zadne puritance praskajici vztekem nic nevim…
:mrgreen: :mrgreen: a ja jmenovala tebe? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@Anael jak jsm evysvetlila kojila jsem na luxudnim novem wc pro invalidy..s umyvadlem, ne kvuli tomu ze jsem se stydela,,ale kvuli neskutecnemu hluku a proto ze maly na to potreboval klid.

• Citovat
  • Upravit
789

@nelaa já jsem si dávala pozor, aby moje prsa nikdo neviděl, opravdu by nebyl na moje obří pětky s vytahanyma bradavkama zvědavý ( mimochodem teď už vypadají zase hezky :) ) a nestalo mě to ani trochu úsilí, tak nevím proč bych nemohla být k veřejnosti ohleduplna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 13:45

@joker.l hele @KackaDoup jen komentovala, že tu o žádné neví a já vlastně taky ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
424
4.9.14 13:46
@variska píše:
Jako já nevím, taky jsem trajdala všude mozne s miminkem a kojila na veřejnosti, vždycky si ale šlo najít klidnější koutek nebo si aspoň pred rameno přehodit plinku a měli jsme s mimi soukromí. Nejednou jsem potkala matku která uprostřed obchoďáku na lavičce vytáhla prso a kojila, ani trochu ji nenapadlo, že by se mohla trochu zahalit, fakt podle mne si tím některé kaceny musí kompenzovat nízkd sebevedmi, že nikdo neni víc nez ona matka nebo rady provokujou a líbí se jim ostatní uvádět do rozpaků.

Pod to se podepisuji. Kojila jsem a kojit budu všude, ale diskrétně a ne vulgárně. Např. v hyper, super si nesednu na lavičku před kasy, kde je nejvíc lidí, ale na lavičku v postanní uličce marketu, kde budeme mít trochu klidu. A rozhodně nepřehodím své prso č. 4 přes výstřih a nenechám ho vystavené, ale nabídnu ho svému miminku diskrétněji pod rouškou oblečení či plenky. Není u toho třeba exhibovat, když je to přeci přirozené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 13:46
@Anonymní píše:
@tiffany já si tu na ni nehraji..to ty furt meleš tu svou i když to tu každý už víme, tak stejně nedáš pokoje :mrgreen: :mrgreen: každý víme, že tobě je všechno jedno..i kdyby tam za ní přišel manžel a rozdali si to tam..tak co :roll: :mrgreen:

Opravdu se musím smát lidem co moralizují, píší vulgárně a ještě se schovávají pod anonymitu. Máš to hvězdo odtajněné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
4.9.14 13:47

Holky, kupme si všechny hábity, které nosí ženy v Arábii, abychom nepohoršovali veřejnost a děti budeme krmit zásadně jen doma. :-D Ne, vážně, na jednu stranu se nedivím, že to některé ženy pohoršuje, protože si představte, že by tam byl váš chlap a vy žárlíte, že se dívá na sousedku, která tam přede všema na schůzce rodičů vytahuje své nalité 4 prsa… pak by se mu o ni třeba mohlo zdát… :-D Chápu kojící ženy, chtějí nakrmit dítě, ale i to dítě by podle mě mělo mít trochu soukromí při jídle, taky by se mi nelíbilo, kdybych jedla a všichni okolo by mi koukali do talíře a jak jím. Takže kojit ano, ale tak, aby to bylo v soukromí (tím nemyslím na záchodě na toaletní míse) a soukromí je i zahalené prso plínou, otočená směrem, kde chodí nejméně lidí. A nevidím problém jít přímo v centru města kousek do ulice, kde tolik lidí nechodí. Jak tu už nějaká maminka psala, když někdo suverénně vytáhne prso, dojde s odhaleným prsem 2 m ke kočáru, ještě všechno dělá pomaličku, aby náhodou někomu neunikl pohled na její odhalené prso, tak to už je trochu moc. Dělám to kvůli nakrmení, nebo kvůli tomu, aby ostatní očumovali mé mlékem nateklé prso? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová