Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Devcata, dneska jsme mely rodicovskou schuzku ve skolce a jedna maminka tam mela tak rocni dite, ktere se zacalo vztekat a zrejme melo hlad a ona ac sedela vedle ucitelky, a ac na ucitelku vsichni koukali vystrcila prso a dite kojila (bylo ji videt opravdu vse) potom vystrcila druhy a takto pokracovala. Bylo tam i asi 8 tatinku. Ja chapu, ze melo dite hlad, ale neni vhodnejsi se otocit nebo jit nekam dozadu do soukromi?? Nikdo ji tedy nic nerekl jen se lidi na sebe nechapave divali..vas nazor??
@Anonymní píše:
Devcata, dneska jsme mely rodicovskou schuzku ve skolce a jedna maminka tam mela tak rocni dite, ktere se zacalo vztekat a zrejme melo hlad a ona ac sedela vedle ucitelky, a ac na ucitelku vsichni koukali vystrcila prso a dite kojila (bylo ji videt opravdu vse) potom vystrcila druhy a takto pokracovala. Bylo tam i asi 8 tatinku. Ja chapu, ze melo dite hlad, ale neni vhodnejsi se otocit nebo jit nekam dozadu do soukromi?? Nikdo ji tedy nic nerekl jen se lidi na sebe nechapave divali..vas nazor??
Nechapu, zvlast v dobe, kdy existuji kojici prikryvky, pleny atd…
Nejsem priznivcem tohoto trendu.
@jaaaaaana no ucitelka se na ni jen podivala a nerekla nic
nikdo nic nerekl. Ona davala diteti prve piskot a kdyz videla, ze ten nechce tak jen prohodila no joo tak mliko a uz bylo prso venku, sedela jsem asi 3 lidi od ni. Ona byla hned vedle ucitelky na zidli. Jako kdyby tam byly samy zensky…budis, ale tam fakt asi 8 tatinku..
Jsem to měla včera stejně
jen mám půlročního vřískota…Normálně by vydržela, ale ředitelka se rozkecala…a kdybych měla porad brát na všechny ohled, tak nechodím nikam…když sedím v plné čekárně na kožním, tak taky nemám na výběr…ročnímu bych ale už strčila třeba čaj nebo ho nechala doma s tatínkem nebo babičkou…
@mili84 Tak predpokladam, ze mas kojici prikryvku nebo alespon plenu, ne?
@Anonymní píše:
Ta je hustá
Taky nejsem příznivcem vystrkování mééé
a navíc ročnímu ![]()
@Catus no to dite uz chodilo samo, tak rok mu bylo urcite. Ona nemela plinu nic, vystrcila, prilozila a pak druhy vystrcila prilozila..bez servitek..
@Anonymní píše:
@Catus no to dite uz chodilo samo, tak rok mu bylo urcite. Ona nemela plinu nic, vystrcila, prilozila a pak druhy vystrcila prilozila..bez servitek..
Můj teda chodil samostatně v 10 měsících, takže podle chůze bych věk neposuzovala. A kdyby dítěti nedala mlíko, tak by tu byla zase diskuze, jak tam dítě všechny rušilo.
@lucenka píše:
Můj teda chodil samostatně v 10 měsících, takže podle chůze bych věk neposuzovala. A kdyby dítěti nedala mlíko, tak by tu byla zase diskuze, jak tam dítě všechny rušilo.
Mohla ho jít nakojit na chodbu
…do sborovny…do ředitelny, kabinetu…
@Catus píše:
Mohla ho jít nakojit na chodbu…do sborovny…do ředitelny, kabinetu…
A vlastně na schůzku rodičů nemusela chodit. Protože tam by neslyšela, co učitelka říká.
@lucenka píše:
A vlastně na schůzku rodičů nemusela chodit. Protože tam by neslyšela, co učitelka říká.
No klidně si na tu dobu mohla sehnat hlídání. Já pokud jsem ho neměla, tak jsem nešla a dala si s učitelkou individuál
Nejsem zvědavá na křik malých dětí na rodičáku.
@lucenka nebo si mohla prostě sednout dozadu ať má trochu soukromí, chápu, že dite musí jíst a nic proti kojení na veřejnosti nemám, ale matky co vystrkujou kozy každému pod nos jsou teda pěkně cakle.
@variska píše:
@lucenka nebo si mohla prostě sednout dozadu ať má trochu soukromí, chápu, že dite musí jíst a nic proti kojení na veřejnosti nemám, ale matky co vystrkujou kozy každému pod nos jsou teda pěkně cakle.
@lucenka píše:
Tak snad o rodičovské schůzce vím docela dlouho dopředu, abych si zajistila hlídání a pokud by vše selhalo, tak jsem připravená na situaci, abych nemusela na veřejnosti vytahovat už docela velkému dítku kozu a pokud jsem pitomá a vytáhnu před obecenstvem kozu, tak nejsem snad až tak pitomá, aby to bylo přímo v hledišti…Ach jo soulož je taky naprosto přirozená záležitost, uteče pár let a z lidí budou zvířata bez kousku studu… ![]()