Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
4.9.14 10:24

Taky mi to příjde nevhodné chodit bez podprsenky…max si to dovolim pred mym partnerem a to doma, jinak ne.
pokud někoho podprsenka tahne a škrtí, má ji špatnou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.9.14 12:49

Takže, kdyby na té schůzce nějaký chlap vytasil penis i s koulema a začal si je drbat, nebo kdekoli jinde, tak by vám to taky přišlo jako normální?? Neb to že ho to svědí, to je přeci normální věc..na tom nic není, stejně jako na vytasených prsách a u toho dítě ne?? Stejná lidská přirozená věc.. když někomu nevadí dívat se na holá prsa v davu, proč by mělo vadit tohle ne?? To jsme tedy národ!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 12:53
@xRada píše:
Taky mi to příjde nevhodné chodit bez podprsenky…max si to dovolim pred mym partnerem a to doma, jinak ne.
pokud někoho podprsenka tahne a škrtí, má ji špatnou ;-)

To souhlasím, bylo by to asi na jiné téma, ale opravdu hodně hodně žen nosí špatnou velikost podprsenky. Je mi jedno kdo si co nosí doma nebo venku nebo jak to má, hodně žen si myslí jaký maj světový kozy a ono prd, ale ať si nosí co chtějí, spíš nechápu jak někomu může vadit správně padnoucí podprsenka z kvalitního materiálu, takovou podprdu třeba já ani kolikrát nepocítím a zapomenu si jí sundat když přijdu domu, sundám si jí až před koupáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
4.9.14 12:56

Kdo chodí bez podprsenky, tak na to musí mít prsa a ne nějaké pytlíky na tabák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
4.9.14 12:56
@Anonymní píše:
Takže, kdyby na té schůzce nějaký chlap vytasil penis i s koulema a začal si je drbat, nebo kdekoli jinde, tak by vám to taky přišlo jako normální?? Neb to že ho to svědí, to je přeci normální věc..na tom nic není, stejně jako na vytasených prsách a u toho dítě ne?? Stejná lidská přirozená věc.. když někomu nevadí dívat se na holá prsa v davu, proč by mělo vadit tohle ne?? To jsme tedy národ!! :zed:

Copak ona tam vytahla frndu? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.9.14 12:59
@mojmira píše:
Kdo chodí bez podprsenky, tak na to musí mít prsa a ne nějaké pytlíky na tabák.

A to říká kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.9.14 13:06

Ne jen prsa, ale pro mě jsou prsa stejný symbol sexuality jako penis nebo i ta frnda..proč je na spoustě zapalovačů ženská s prsama?? Nebo proč v časopisech a chlapi jsou z toho hyn?? Kdyby to nebylo sexy, tak snad z toho chlapi nejsou tak hotový?? Já teda nevím, ale prsa nejsou jen na krmení..je to prostě sexuální symbol..vašeho muže nevzrušují vaše prsa??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 13:10
@Anonymní píše:
Ne jen prsa, ale pro mě jsou prsa stejný symbol sexuality jako penis nebo i ta frnda..proč je na spoustě zapalovačů ženská s prsama?? Nebo proč v časopisech a chlapi jsou z toho hyn?? Kdyby to nebylo sexy, tak snad z toho chlapi nejsou tak hotový?? Já teda nevím, ale prsa nejsou jen na krmení..je to prostě sexuální symbol..vašeho muže nevzrušují vaše prsa??? :nevim:

Na emiminu ne, jsou tu přispívatelky, který od určitého období mají prsa jen ke krmení, smutné… nechtěla bych být jejich chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.9.14 13:12
@Callipo90 píše:
Na emiminu ne, jsou tu přispívatelky, který od určitého období mají prsa jen ke krmení, smutné… nechtěla bych být jejich chlapem.

no to jo no, a pak zakládaj diskuze typu - manžel mě podvedl co mám dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 13:16

Při kojení jsou prsa prostředkem pro krmení dítěte, při sexu jsou prostředkem pro vzrušení. Nechápu, co na tom někdo nechápe. Pokud je člověk soudný, dokáže to pochopit. Pokud ne, má asi nějaký problém. Manžel někde kdysi četl o nějakém průzkumu, kde vyšlo najevo, že muži kojící ženu nevnímají jako sexuální objekt, prostě je to nevzrušuje, tak nechápu, proč s tím mají problémy některé ženy. Ty, co tu rozhlašují, že nejsou zvářátka a přitom za vším vidí sex nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
4.9.14 13:18
@Anonymní píše:
Ne jen prsa, ale pro mě jsou prsa stejný symbol sexuality jako penis nebo i ta frnda..proč je na spoustě zapalovačů ženská s prsama?? Nebo proč v časopisech a chlapi jsou z toho hyn?? Kdyby to nebylo sexy, tak snad z toho chlapi nejsou tak hotový?? Já teda nevím, ale prsa nejsou jen na krmení..je to prostě sexuální symbol..vašeho muže nevzrušují vaše prsa??? :nevim:

Ale sexy je prece spousta jinejch veci, zenska nemusi ukazovat prsa nebo frndu aby byla sexy. To se mame zahalovat cele? Jasne ze se chlapum libej prsa, ale vazne si myslis ze jsou hyn, kdyz videj kojici matku? A meho muze vrusuju cela, nejen prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
4.9.14 13:28

Jako já nevím, taky jsem trajdala všude mozne s miminkem a kojila na veřejnosti, vždycky si ale šlo najít klidnější koutek nebo si aspoň pred rameno přehodit plinku a měli jsme s mimi soukromí. Nejednou jsem potkala matku která uprostřed obchoďáku na lavičce vytáhla prso a kojila, ani trochu ji nenapadlo, že by se mohla trochu zahalit, fakt podle mne si tím některé kaceny musí kompenzovat nízkd sebevedmi, že nikdo neni víc nez ona matka nebo rady provokujou a líbí se jim ostatní uvádět do rozpaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
4.9.14 13:30
@variska píše:
Jako já nevím, taky jsem trajdala všude mozne s miminkem a kojila na veřejnosti, vždycky si ale šlo najít klidnější koutek nebo si aspoň pred rameno přehodit plinku a měli jsme s mimi soukromí. Nejednou jsem potkala matku která uprostřed obchoďáku na lavičce vytáhla prso a kojila, ani trochu ji nenapadlo, že by se mohla trochu zahalit, fakt podle mne si tím některé kaceny musí kompenzovat nízkd sebevedmi, že nikdo neni víc nez ona matka nebo rady provokujou a líbí se jim ostatní uvádět do rozpaků.

Nebo je proste nenapadne, ze by to mohlo nekomu vadit? (Pro info ja na verejnosti nikdy nekojila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 13:31
@snee píše:
Takže, kdyby na té schůzce nějaký chlap vytasil penis i s koulema a začal si je drbat, nebo kdekoli jinde, tak by vám to taky přišlo jako normální?? Neb to že ho to svědí, to je přeci normální věc..na tom nic není, stejně jako na vytasených prsách a u toho dítě ne?? Stejná lidská přirozená věc.. když někomu nevadí dívat se na holá prsa v davu, proč by mělo vadit tohle ne?? To jsme tedy národ!! :zed:

Ty jsi tedy hrdinka co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.9.14 13:32
@variska píše:

přesně!! Takhle to vidím i já!! :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová