Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nenapadlo vas-ze ty zensky to kojeni berou jako neco naprosto prirozenyho a prsa jsou v tomhle obdobi na krmeni, ne erotickej nastroj
@g.sandova hele, ale já tu třeba neřeším to, že jsem proti kojení na veřejnosti, mě jen udivilo to, že vytáhlo prso a nechala ho vystavený a pak až přiložila dítě a nedala plínku nic, a pak vytáhla druhý zase bylo vystaveno, dítě přendala a to druhý schovala..jinak proti kojení nemám nic, čtěte pozorně. Já jsem jen napsala, že pamatuju mámu, jak to řešila ona, ale to přeci není můj názor.. ![]()
@tiffany píše:
Hambářko jedna! Měla bys si zalézt někam na záchod a nezapomeň se tam taky napapat, dobrou chuť!
hele a klidně na pánskej, ať z toho chlapi taky něco maj
![]()
Teď mě tu baví chlap prej, to je stejný jak kdybych si ho tam vytáhl před všema a řekl, tak jdu čůrat a odešel
![]()
@snee píše:
Teď mě tu baví chlap prej, to je stejný jak kdybych si ho tam vytáhl před všema a řekl, tak jdu čůrat a odešel![]()
Krmíte doma děti čůránkama? ![]()
@Anonymní píše:
Ne jen prsa, ale pro mě jsou prsa stejný symbol sexuality jako penis nebo i ta frnda..proč je na spoustě zapalovačů ženská s prsama?? Nebo proč v časopisech a chlapi jsou z toho hyn?? Kdyby to nebylo sexy, tak snad z toho chlapi nejsou tak hotový?? Já teda nevím, ale prsa nejsou jen na krmení..je to prostě sexuální symbol..vašeho muže nevzrušují vaše prsa???
Zcela s tebou souhlasím. Existují tisíce studií (a ani by existovat nemusely, to přece víme i bez nich), že muže vzrušuje pohled na nahou ženu, popř. symboly sexuality, mezi než prsa jednoznačně patří. Například v Indii by některé zde popisované případy nepřežily ani hodinu. Tak ať mi tu nikdo netvrdí, že tasit prsa ven či chodit v upnutém tričku bez šajzky je normální a v pořádku.
@KackaDoup píše:
Ze ja jsem neco o kojeni na wc psala
Proč? My doma tedy na záchodě nejíme, ale když to tobě vyhovuje, tak ti do toho nehodlám kecat.
@LadyLada píše:
Zcela s tebou souhlasím. Existují tisíce studií (a ani by existovat nemusely, to přece víme i bez nich), že muže vzrušuje pohled na nahou ženu, popř. symboly sexuality, mezi než prsa jednoznačně patří. Například v Indii by některé zde popisované případy nepřežily ani hodinu. Tak ať mi tu nikdo netvrdí, že tasit prsa ven či chodit v upnutém tričku bez šajzky je normální a v pořádku.
koooonečně někdo, kdo nad tím uvažuje a bere to normálně z lidského hlediska
díky ti za to!!! ![]()
@LadyLada píše:
@tiffany Ne, ale i vyměšování je přirozená lidská potřeba.
Takže ty jíš někde tajně, aby tě náhodou někdo neviděl?
@tiffany píše:
Krmíte doma děti čůránkama?
to tu nikdo snad nenapsal..nebo teda holka, já mít tvoje uvažování, tak si vezmu pistol a jdu se objesit do rybníka.
To bylo myšleno tak, že vlastně prsa v době kojení dle tebe a ostatních nejsou sexuální..tak vlastně penis, když nestojí a chlap potřebuje na záchod, tak vlastně to taky v tu chvíli není sexuální, tak proč by ho nemohl na veřejnosti vytáhnout a dojít na záchod, když ženská může vytasit prsa kdy chce a kde chce kvůli stejně biologické věci jako je třeba i to čůraní, vše je totiž přirozené a lidské..?? ![]()
Teoreticky vlastně člověk když není vzrušenej, tak může chodit nahatej, neb je to přirozený, všichni to máme stejně, a když je vzrušenej, tak musí chodit oblečenej
to je super logika
![]()
@tiffany píše:
Takže ty jíš někde tajně, aby tě náhodou někdo neviděl?
ne, ale tajně vystrkuju kozy, aby je viděl max můj manžel
![]()
@snee píše:
to tu nikdo snad nenapsal..nebo teda holka, já mít tvoje uvažování, tak si vezmu pistol a jdu se objesit do rybníka.To bylo myšleno tak, že vlastně prsa v době kojení dle tebe a ostatních nejsou sexuální..tak vlastně penis, když nestojí a chlap potřebuje na záchod, tak vlastně to taky v tu chvíli není sexuální, tak proč by ho nemohl na veřejnosti vytáhnout a dojít na záchod, když ženská může vytasit prsa kdy chce a kde chce kvůli stejně biologické věci jako je třeba i to čůraní, vše je totiž přirozené a lidské..??
Měla jsi potřebu srovnávat močení a krmení na veřejnosti. Mě to sice přijde hovadina, ale přesto jsem se do toho pustila a přijde mi to jako hovadina pořád. ![]()