Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@ulice ano to me taky vadi i me to vadi, ale na to se vuuuubec neptam..me slo o to jak ji to mam rict..to proc me to vadi je jen ciste moje vec ne? Ja otazku dala, resite blbiny, moc to rozebirate, to je cele..to proc me to vadi jsem psat vuubec nemusela, otazka je jina. Ale to uz je fuk.
Hele me nejde o tebe, ja te chapu, ale vadi mi jak Kacka zase vsechno prekrucuje, jak se ji to hodi
Jinak je mi celkem jedno proc ti to vadi ![]()
Příspěvek upraven 04.09.14 v 19:31
@ulice Hele může být ještě ráda… Kdyby to byla ženská s pěknýma silikonama tak by jí to vadilo ještě víc… ![]()
@ulice píše:
Hele me nejde o tebe, ja te chapu, ale vadi mi jak Kacka zase vsechno prekrucuje, jak se ji to hodiJinak je mi celkem jedbo proc ti to vadi
Nerejpej me do Kacky, ja si ju oblibila
![]()
@Anonymní píše:
Nerejpej me do Kacky, ja si ju oblibila![]()
Věřim
![]()
Jen mi vadí když někdo věci překrucuje, jak se mu to zrovna hodí ![]()
@Kessynkaa píše:
@ulice Hele může být ještě ráda… Kdyby to byla ženská s pěknýma silikonama tak by jí to vadilo ještě víc…
Jsem nežárlivej typ, takže já bych to neřešila..Ale vlastně zakl. chápu, svým způsobem mi to připadá neslušné, vzít si průhledný tričko a jít na návštěvu, ale osobně si myslím, že v tomhle případě je to spíš upozornování na prsa, aby si ostatní nevšímali jejích špeků než záměrné provokování-to by bylo horší…Ale chápu, že zakl. to může vadit i tak.
@LadyLada píše:
Však kolik se tam rodí dětí, které nejsou schopni uživit a o předávání HIV ani nemluvě… Ještě ti to připadá jako idylka?
No a co? Mne nepripada ani ta Francie jako idyla. Nechapu, proc bychom si z ni meli brat priklad. Fakt jak za komancu, tohle uvazovani. Docela zpatecnicky.
@KackaDoup píše:
Ze ja jsem neco o kojeni na wc psala
neboj, ja to pochopila
@KackaDoup píše:
@ulice mimo jine..ne JEN! ctu!taky me za to, ze ctu nekolikrat pochvalila, takze nectes ty
Ta pochvala nebyla za tvoje čtení, ale za tvoje pochlebování. To ti jde opravdu na jedničku. ![]()
@Kessynkaa píše:
Tak já už sem v tom ztracená teda.. Jestli jde jen o manžela, tak ať si to vyřeší s ním, co má co koukat na jiné prsa v její přítomnosti a snad to už dělat nebude a bude po problému…
Jenže ono je jednodušší obvinit švagrovou z toho, že je neslušná a vystavuje se, než řešit s manželem, že je chlívák. ![]()
@tiffany píše:
Ta pochvala nebyla za tvoje čtení, ale za tvoje pochlebování. To ti jde opravdu na jedničku.
@KackaDoup píše:
@Kočislava nevidim duvod az takoveho reseni
Nemyslela jsem to tak, že by to zamkl admin, ale že to psychicky dává zakladatelka, pořád dokola vysvětlovat, chudák. Že to nenechala zamknout sama.