Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
4.9.14 16:01
@Anonymní píše:
@ulice ano to me taky vadi i me to vadi, ale na to se vuuuubec neptam..me slo o to jak ji to mam rict..to proc me to vadi je jen ciste moje vec ne? Ja otazku dala, resite blbiny, moc to rozebirate, to je cele.. :nevim: to proc me to vadi jsem psat vuubec nemusela, otazka je jina. Ale to uz je fuk.

Hele me nejde o tebe, ja te chapu, ale vadi mi jak Kacka zase vsechno prekrucuje, jak se ji to hodi :roll: Jinak je mi celkem jedno proc ti to vadi :kytka:

Příspěvek upraven 04.09.14 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.14 16:01

@ulice Hele může být ještě ráda… Kdyby to byla ženská s pěknýma silikonama tak by jí to vadilo ještě víc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 16:04
@ulice píše:
Hele me nejde o tebe, ja te chapu, ale vadi mi jak Kacka zase vsechno prekrucuje, jak se ji to hodi :roll: Jinak je mi celkem jedbo proc ti to vadi :kytka:

Nerejpej me do Kacky, ja si ju oblibila :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
4399
4.9.14 16:08
@Anonymní píše:
Nerejpej me do Kacky, ja si ju oblibila :oops: ;)

Věřim :lol: :mrgreen: :kytka:
Jen mi vadí když někdo věci překrucuje, jak se mu to zrovna hodí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
4.9.14 16:15
@Kessynkaa píše:
@ulice Hele může být ještě ráda… Kdyby to byla ženská s pěknýma silikonama tak by jí to vadilo ještě víc… :mavam:

Jsem nežárlivej typ, takže já bych to neřešila..Ale vlastně zakl. chápu, svým způsobem mi to připadá neslušné, vzít si průhledný tričko a jít na návštěvu, ale osobně si myslím, že v tomhle případě je to spíš upozornování na prsa, aby si ostatní nevšímali jejích špeků než záměrné provokování-to by bylo horší…Ale chápu, že zakl. to může vadit i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.9.14 16:22
@LadyLada píše:
Však kolik se tam rodí dětí, které nejsou schopni uživit a o předávání HIV ani nemluvě… Ještě ti to připadá jako idylka?

No a co? Mne nepripada ani ta Francie jako idyla. Nechapu, proc bychom si z ni meli brat priklad. Fakt jak za komancu, tohle uvazovani. Docela zpatecnicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.9.14 16:24
@KackaDoup píše:
Ze ja jsem neco o kojeni na wc psala :pocitac:

neboj, ja to pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 16:26
@g.sandova píše:
neboj, ja to pochopila
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
12272
4.9.14 19:16
@KackaDoup píše:
@ulice mimo jine..ne JEN! ctu! ;)taky me za to, ze ctu nekolikrat pochvalila, takze nectes ty :kytka:

Ta pochvala nebyla za tvoje čtení, ale za tvoje pochlebování. To ti jde opravdu na jedničku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 19:18
@Kessynkaa píše:
Tak já už sem v tom ztracená teda.. Jestli jde jen o manžela, tak ať si to vyřeší s ním, co má co koukat na jiné prsa v její přítomnosti a snad to už dělat nebude a bude po problému… :)

Jenže ono je jednodušší obvinit švagrovou z toho, že je neslušná a vystavuje se, než řešit s manželem, že je chlívák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 19:20
@tiffany píše:
Ta pochvala nebyla za tvoje čtení, ale za tvoje pochlebování. To ti jde opravdu na jedničku. :palec:
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.14 19:21

To je zas uplne mimo

• Citovat
  • Upravit
28272
4.9.14 19:36

:lol: :lol: :lol: :lol: já se divím, že to tady ještě není zamčené 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 19:38

@Kočislava nevidim duvod az takoveho reseni

• Citovat
  • Upravit
28272
4.9.14 19:51
@KackaDoup píše:
@Kočislava nevidim duvod az takoveho reseni

Nemyslela jsem to tak, že by to zamkl admin, ale že to psychicky dává zakladatelka, pořád dokola vysvětlovat, chudák. Že to nenechala zamknout sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová