Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
4.9.14 19:52

@Kočislava nenavadej ji k tomu :cert:

• Citovat
  • Upravit
28272
4.9.14 19:54
@lucenka píše:
@Kočislava nenavadej ji k tomu :cert:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 19:56

@Kočislava ja myslim ze je v pohode, je moc sympaticka ;) a fajn.

• Citovat
  • Upravit
4624
4.9.14 20:41
@mojmira píše:
jestli jsem to dobře pochopila, tak tobě to hlavně vadí proto, že nechceš, aby se díval i tvůj muž.

Ne, nepochopila. Psala jsem o mém osobním soukromí. Mě cizí intimita vážně obtěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.9.14 21:06
@tiffany píše:
Tak já to zase vnímám jako diskusi o respektu - nerespektu, ale asi jde o úhel pohledu. ;)

Respektu k čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
4.9.14 22:01

Tak jsem to přelouskala a asi se mi bude i o kozách zdát…ještěže mě malá vzbudí na kojení :lol: Osobně bych s miminkem na záchod nešla-nechodim tam ani bez něj mimo domov pokud to není nezbytně nutné nebo pokud nejsme v lepší restauraci. Souvisí to s mou posedlostí čistotou…

A u pisatelky mám pocit, že jí opravdu trápí nízké sebevědomí…a jestli jde o manžela, Just bych při příští návštěvě byla na ostro i já, aby koukal na měla ne na ni :think: Neb ať ji to řekne jakkoli bude zle v rodině na 99%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 22:19
@cila píše:
Respektu k čemu?

Spíš ke komu ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.9.14 08:54

Od včerejška tady nejsem, teď se podívám a kojení je přirovnáváno k močení a sexu na veřejnosti. No vidím, že zase radši mizím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.9.14 10:33
@KackaDoup píše:
To je zas uplne mimo

Já jsem mimo? Přečetla jsi si aspoň název diskuse? :mrgreen: Tam je jasně psané, o co zakladatelce jde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
5.9.14 10:40

Vy se pořád ještě bavíte o kojení na veřejnosti? :lol: To už je snad 20 stránek na tohle téma. :) Možná by se hodilo vyměnit téma za anketu o uklízení venku po svých zvířecích miláčcích ne? :mrgreen: Už je tu trochu nuda. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.9.14 13:56
@tiffany píše:
Spíš ke komu ne? :think:

Dobrá, tak ke komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.9.14 13:58
@micha.bello píše:
Vy se pořád ještě bavíte o kojení na veřejnosti? :lol: To už je snad 20 stránek na tohle téma. :) Možná by se hodilo vyměnit téma za anketu o uklízení venku po svých zvířecích miláčcích ne? :mrgreen: Už je tu trochu nuda. 8)

Též jsem se na to ptala, ale jsem zatím u toho, že se jedná o respekt k něčemu/někomu…čekám, co z toho vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
5.9.14 14:34
@Anael píše:
Od včerejška tady nejsem, teď se podívám a kojení je přirovnáváno k močení a sexu na veřejnosti. No vidím, že zase radši mizím. :lol:

Měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.9.14 14:41
@cila píše:
Dobrá, tak ke komu?

Že by k lidem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.9.14 14:42
@cila píše:
Též jsem se na to ptala, ale jsem zatím u toho, že se jedná o respekt k něčemu/někomu…čekám, co z toho vypadne.

Ono asi nemá cenu diskutovat o respektu k druhým lidem s někým, kdo o tom nemá ani páru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová