Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mojmira píše:
jestli jsem to dobře pochopila, tak tobě to hlavně vadí proto, že nechceš, aby se díval i tvůj muž.
Ne, nepochopila. Psala jsem o mém osobním soukromí. Mě cizí intimita vážně obtěžuje.
@tiffany píše:
Tak já to zase vnímám jako diskusi o respektu - nerespektu, ale asi jde o úhel pohledu.
Respektu k čemu?
Tak jsem to přelouskala a asi se mi bude i o kozách zdát…ještěže mě malá vzbudí na kojení
Osobně bych s miminkem na záchod nešla-nechodim tam ani bez něj mimo domov pokud to není nezbytně nutné nebo pokud nejsme v lepší restauraci. Souvisí to s mou posedlostí čistotou…
A u pisatelky mám pocit, že jí opravdu trápí nízké sebevědomí…a jestli jde o manžela, Just bych při příští návštěvě byla na ostro i já, aby koukal na měla ne na ni
Neb ať ji to řekne jakkoli bude zle v rodině na 99%
Od včerejška tady nejsem, teď se podívám a kojení je přirovnáváno k močení a sexu na veřejnosti. No vidím, že zase radši mizím. ![]()
@KackaDoup píše:
To je zas uplne mimo
Já jsem mimo? Přečetla jsi si aspoň název diskuse?
Tam je jasně psané, o co zakladatelce jde. ![]()
Vy se pořád ještě bavíte o kojení na veřejnosti?
To už je snad 20 stránek na tohle téma.
Možná by se hodilo vyměnit téma za anketu o uklízení venku po svých zvířecích miláčcích ne?
Už je tu trochu nuda. ![]()
@micha.bello píše:
Vy se pořád ještě bavíte o kojení na veřejnosti?To už je snad 20 stránek na tohle téma.
Možná by se hodilo vyměnit téma za anketu o uklízení venku po svých zvířecích miláčcích ne?
Už je tu trochu nuda.
Též jsem se na to ptala, ale jsem zatím u toho, že se jedná o respekt k něčemu/někomu…čekám, co z toho vypadne.
@Anael píše:
Od včerejška tady nejsem, teď se podívám a kojení je přirovnáváno k močení a sexu na veřejnosti. No vidím, že zase radši mizím.
Měj se ![]()
@cila píše:
Též jsem se na to ptala, ale jsem zatím u toho, že se jedná o respekt k něčemu/někomu…čekám, co z toho vypadne.
Ono asi nemá cenu diskutovat o respektu k druhým lidem s někým, kdo o tom nemá ani páru. ![]()
@Kočislava nenavadej ji k tomu