Chodí bez podprsenky před mým mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
3.9.14 21:28

@simona.b. tak to jsem v zivote nevidela…a kojeni me nepohorsuje za zadnych okolnosti…ani jsem zadne takove nejake jakoze vyzyvave nikdy nevidela…

• Citovat
  • Upravit
628
3.9.14 21:34
@KackaDoup píše:
@simona.b. tak to jsem v zivote nevidela…a kojeni me nepohorsuje za zadnych okolnosti…ani jsem zadne takove nejake jakoze vyzyvave nikdy nevidela…

Já naposledy minulý týden v pizzerii (v kuřácké části)- ještě „dáma“, tak hlasitě vykřikovala, že se za ní půl hospody otáčelo, také běžně v metru :roll: a není problém v nákupním centru na lavičce!!!Přitom v pizzerii mají dětský koutek s otočeným pohodlným křeslem a v nákupních centrech jsou na kojení také již dneska „připravení“ v různých odpočinkových zónách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.9.14 21:47
@lucenka píše:
Pro mě to třeba intimní chvíle nebyla. Dítě mělo hlad, tak dostalo najíst. Když mám hlad, tak se taky nejdu někam schovat a nejím někde ukrytá.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
3.9.14 21:57

Jinak u nás když dojde na kojení mimo domov, jakože malá si ho nenechá plánovat a nemá pravidelné intervaly, tak se ji snažím natočit tak, aby bylo vidět co nejméně a podle mě to fakt jde (úplně nej je když má mikinu s kapucí. Jinak u nás ve školce maminy běžně kojí…v šatně, na akcích rodičů s dětmi…nikdy mě nenapadlo se nad tím pozastavovat. Comi už vadí jsou děti od cca roka a dál vyslekajicí matku na každérogu protože si potřebují pocumlat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.9.14 21:59
@Anonymní píše:
Devcata, dneska jsme mely rodicovskou schuzku ve skolce a jedna maminka tam mela tak rocni dite, ktere se zacalo vztekat a zrejme melo hlad a ona ac sedela vedle ucitelky, a ac na ucitelku vsichni koukali vystrcila prso a dite kojila (bylo ji videt opravdu vse) potom vystrcila druhy a takto pokracovala. Bylo tam i asi 8 tatinku. Ja chapu, ze melo dite hlad, ale neni vhodnejsi se otocit nebo jit nekam dozadu do soukromi?? Nikdo ji tedy nic nerekl jen se lidi na sebe nechapave divali..vas nazor??

Bylo by mi to jedno 8) Nejspíš bych se pousmála nad její přímočarostí, sama bych to neudělala, styděla bych se před cizíma chlapama nakojit a ještě při formální příležitosti, ale když to paní neřeší, tak je to její věc…Nijak v tom nevidím nic hrozného, co bych měla odsoudit anebo by mě mělo pohoršit :think: Ačkoliv by to pro mě bylo vtipné a trochu nepochopitelné, tak bych její rozhodnutí respektovala..A myslím, že většině lidí to nevadilo, spíš to pak doma probrali jako zajímavost, která se na sdružení stala :nevim: A chlapy z toho měli leda srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 22:02

@mili84 kojila jsme do tri let…a nikdy se me toto nestalo…ze by me maly vyslekal a chtel si pocumlat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
3.9.14 22:06
@ulice píše:
Bylo by mi to jedno 8) Nejspíš bych se pousmála nad její přímočarostí, sama bych to neudělala, styděla bych se před cizíma chlapama nakojit a ještě při formální příležitosti, ale když to paní neřeší, tak je to její věc…Nijak v tom nevidím nic hrozného, co bych měla odsoudit anebo by mě mělo pohoršit :think: Ačkoliv by to pro mě bylo vtipné a trochu nepochopitelné, tak bych její rozhodnutí respektovala..A myslím, že většině lidí to nevadilo, spíš to pak doma probrali jako zajímavost, která se na sdružení stala :nevim: A chlapy z toho měli leda srandu.

Přesně souhlasím s tím, jak jsi to napsala.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1846
3.9.14 22:06

@KackaDoup kamarádce to malej dělá-má 1,5 roku a osobně, když jsem viděla jak a co vyvádí, aby se k prsu dostal, tak bych na jejím místě volila vhodné oblčení na kojení a nenápadně mu radši dala než toto… minule ji lezl do výstřihu v restauraci a to mi už přišlo i na mě moc ( a to nemám problém nakojit na třídních schůzkách :-D ). Ale asi to bude i o matce a nastavených mantinelech. A obdivuji tě… já mám nějak nastvený strop rok, ale bude to asi i tím, že malá má ABKM a mě to děsně vyčerpává, i když se snažím vše doplňovat jinak… Uvidíme, jak si to nastaví malá (syn se odstavil sám v dobu, kdy i mě to už začalo vadit-dělal u toho kraviny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
3.9.14 22:07

@ulice moc hezky napsané :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
3.9.14 22:21
@tiffany píše: :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Jsme přece savci nechápu jak někdo může byt tak hnusný a ofrňovat čumák tak normální věcí jako je kojení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
4.9.14 06:54
@MartinKa36 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jsme přece savci nechápu jak někdo může byt tak hnusný a ofrňovat čumák tak normální věcí jako je kojení.

Není třeba hned urážet, přeci je úplně normální, že mají lidé různé názory, kojení podporuji, ale ne na veřejném místě tečka, hned přeci kvůli tomu nejsem „hnusná“, ale pokud nejdu s davem a nejsem tolerantní ke všemu, tak se prostě najdou jedinci, kteří jinak než urážkou neumí svůj vlastní názor vyjádřit - další obraz společnosti :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.14 08:24
@MartinKa36 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jsme přece savci nechápu jak někdo může byt tak hnusný a ofrňovat čumák tak normální věcí jako je kojení.

Jo je to nepochopitelné, že pro některé je krmení dětí na veřejnosti problém. Můžou přeci zalézt na záchod, nebo dítě přikrýt, ale proč, copak dělají něco špatného? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
4.9.14 09:12
@tiffany píše:
Jo je to nepochopitelné, že pro některé je krmení dětí na veřejnosti problém. Můžou přeci zalézt na záchod, nebo dítě přikrýt, ale proč, copak dělají něco špatného? :roll:

OK, pokud jsou pro Tebe prsa pouze symbolem krmení, je to tvoje věc, pro mě jsou prsa také symbolem sexuality a ženskosti a nemusí je proto vidět každý, kdo jde okolo mě…ať si každý dělá jak chce, jsem ale ráda, že se vyskytuji mezi ženami, které mají buď pochopení, že mi není příjemný pohled na kojící matku, nebo, které mají, tak jako já, rády na kojení klid a nepotřebují diváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
4.9.14 09:22

To je pro vas vazne takova desna tragedie, kdyz vidite na lavicce v nakupaku kojit matku mimino?? Asi mate malo svych problemu, jinak si to nedokazu vysvetlit. Ja treba nechapu, ze nekdo koji dite, co uz beha a mluvi. Ale vim, ze to je muj problem a nikomu necpu, jak je to divny a pro me nechutny… A ze ma jit kojit na tomu urcena mista? A kdo se chce vysmrkat, tak by mel jit taky na nejake k tomu urcene misto, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
4.9.14 09:30
@tiffany píše:
Jo je to nepochopitelné, že pro některé je krmení dětí na veřejnosti problém. Můžou přeci zalézt na záchod, nebo dítě přikrýt, ale proč, copak dělají něco špatného? :roll:

Jeeee,, fuuujj jen z te predstavy - kojit na zachode - je mi soufl. To je jak kdybych si vzala jogurt a sla si ho snist na zachod :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová